Gość: Marzena IP: 195.116.253.* 21.03.01, 13:58 Zdecydowałam sie na kupno tego samochodu z silnikiem 1.4 16V. Czy ktoś mógłby mi dostarczyć parę szczegółów na temat tego samochodu i sprawowania się go. Dziękuję Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Bożena Re: Renault Megane Kombi IP: *.walbrzych.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 07:49 Uważam że jest to fajne auto - jeżdżę nim 5 miesięcy - zero prolemów. Link Zgłoś
Gość: Zyga Re: Renault Megane Kombi IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 04.04.01, 22:47 Jetem po wizycie w salonie Renault do dwóch m-cy kupię Nowe Megane Kombi AIR 1.9dTi,klima gratis. Link Zgłoś
Gość: Elehak Re: Renault Megane Kombi IP: *.pkp.krakow.pl 06.04.01, 18:55 Kupiłem Renault Megane 1,4 16V kombi w połowie listopada 2000r. Przejechalem do dzisiaj 6200km bez problemów. Silnik oszczędny, niezłe osiągi, nie boi się górek - mieszkam w terenie pagórkowatym auto ładnie wjeżdża na wzniesienia nie tracąc prędkości. Długie okresy między przeglądami. Duża przestrzeń ładunkowa, przyjemnie wykończona, aż szkoda zapakować coś brudniejszego - założyłem folię, aby jak najdłużej był taki ładny. Robiłem dość długie porównania z innymi autami kombi. Jeżdziłem poprzednio Peugeotem 306 hatchback. Potrzebowałem coś większego. Myślałem o wersji 306 kombi. Odrzuciłem go właściwie tylko ze względów polityki firmy Peugeot - jako osobowo-ciężarowy był dostępny tylko w lisingu, ale nie żałuję. Jestem zadowolony z renówki i oby tak dalej. Odpisz z opiniami po zakupie (ewentualnym oczywiście) chętnie popiszę z Tobą o renówce jeszcze więcej. elehak@hoga.pl Link Zgłoś
Gość: seb Re: Renault Megane Kombi IP: 200.100.101.* 12.04.01, 11:57 witam wszystkie wlascicielki sam. marki renault pozwoje sobie tylko poinformowac, ze b. duzo roznych inf. nt. R19, 21, megane, cio, laguna itd. mozna uzyskac w klubie int. PIKUR na l.dyskusyjnej. http://www.renault.triger.com.pl/ sa klubowicze i klubowicze z RMC tez. poz seb Link Zgłoś