Dodaj do ulubionych

Renault Megane Kombi

IP: 195.116.253.* 21.03.01, 13:58
Zdecydowałam sie na kupno tego samochodu z silnikiem 1.4 16V. Czy ktoś mógłby
mi dostarczyć parę szczegółów na temat tego samochodu i sprawowania się go.
Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Bożena Re: Renault Megane Kombi IP: *.walbrzych.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 07:49
      Uważam że jest to fajne auto - jeżdżę nim 5 miesięcy - zero prolemów.
      • Gość: Zyga Re: Renault Megane Kombi IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 04.04.01, 22:47
        Jetem po wizycie w salonie Renault do dwóch m-cy kupię Nowe Megane Kombi AIR
        1.9dTi,klima gratis.
    • Gość: Elehak Re: Renault Megane Kombi IP: *.pkp.krakow.pl 06.04.01, 18:55
      Kupiłem Renault Megane 1,4 16V kombi w połowie listopada 2000r. Przejechalem do
      dzisiaj 6200km bez problemów. Silnik oszczędny, niezłe osiągi, nie boi się
      górek - mieszkam w terenie pagórkowatym auto ładnie wjeżdża na wzniesienia nie
      tracąc prędkości. Długie okresy między przeglądami. Duża przestrzeń ładunkowa,
      przyjemnie wykończona, aż szkoda zapakować coś brudniejszego - założyłem folię,
      aby jak najdłużej był taki ładny. Robiłem dość długie porównania z innymi
      autami kombi. Jeżdziłem poprzednio Peugeotem 306 hatchback. Potrzebowałem coś
      większego. Myślałem o wersji 306 kombi. Odrzuciłem go właściwie tylko ze
      względów polityki firmy Peugeot - jako osobowo-ciężarowy był dostępny tylko w
      lisingu, ale nie żałuję. Jestem zadowolony z renówki i oby tak dalej. Odpisz z
      opiniami po zakupie (ewentualnym oczywiście) chętnie popiszę z Tobą o renówce
      jeszcze więcej. elehak@hoga.pl
    • Gość: seb Re: Renault Megane Kombi IP: 200.100.101.* 12.04.01, 11:57
      witam wszystkie wlascicielki sam. marki renault

pozwoje sobie tylko poinformowac, ze b. duzo roznych inf. nt. R19, 21, megane,
      cio, laguna itd. mozna uzyskac w klubie int. PIKUR na l.dyskusyjnej.
      http://www.renault.triger.com.pl/
      sa klubowicze i klubowicze z RMC tez.
      poz
      seb

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka