Dodaj do ulubionych

Olać DRUIDA

03.01.02, 08:36
Drodzy Państwo
Piszę na tym forum pierwszy raz: Ignorujmy totalnie tego socjologa z Bożej
Łaski. Przecież to jest forum o motoryzacji, a nie dla beznadziejnych palantów.
Cześć
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Olać DRUIDA/ a wlasnie ze nie. IP: *.telia.com 03.01.02, 10:54
      A wlasnie ze nie.Bylo nudno ,przestalem zagladac na te forum ,az tu nagle
      Druid wskoczyl i ozywil forumowiczow.Wyzwolil ciekawe reakcje wlacznie z
      niemota.Chciano go prawie bic i to mu sie udalo.Przynajmniej cos sie
      dzialo.Naprawde od samych powaznych dyskusji zwarjojecie.Teraz przy
      swietach ,gdzie trzeba sie odprezyc to jest wrecz nieodzowne.Druid dziekujemy
      Ci mowie za siebie i tych paru innych.Pzdr.Michal
      • Gość: Niknejm Re: Olać DRUIDA/ a wlasnie ze TAK IP: *.pg.com 03.01.02, 11:28
        Gość portalu: Michal napisał(a):

> A wlasnie ze nie.Bylo nudno ,przestalem zagladac na te forum ,az tu nagle
        > Druid wskoczyl i ozywil forumowiczow.Wyzwolil ciekawe reakcje wlacznie z
        > niemota.Chciano go prawie bic i to mu sie udalo.Przynajmniej cos sie
        > dzialo.Naprawde od samych powaznych dyskusji zwarjojecie.Teraz przy
        > swietach ,gdzie trzeba sie odprezyc to jest wrecz nieodzowne.Druid dziekujemy
        > Ci mowie za siebie i tych paru innych.Pzdr.Michal

Przepraszam Michale... Czego Ty szukasz na tym Forum? Zadymy? Jeśli tak, to może
        przenieś się na Forum typu 'sporty ekstremalne' lub po prostu wybierz się na
        Ząbkowską i poszukaj sobie zadymy, a pewnie ją znajdziesz.
        To jest Forum Motoryzacyjne, a więc z definicji jego funkcja jest inna niż
        proponujesz. Ja chcę się tu czegoś dowiedzieć na temat samochodów, czasami
        poszukać pomocy lub pomóc innym. Przepychanek i połajanek wcale nie potrzebuję.
        Gdybym był 'druidopodobny' odpisał bym Ci 'tylko sie nie zesraj' (dosłowny cytat
        z Druida) lub obrzuciłbym Cię niewybrednymi epitetami, tak jak szanowny Druid to
        czyni, gdy braknie mu argumentów (a na ogół mu ich brakuje).

Pozdrawiam,
        Niknejm

• Gość: Michal Re: Olać DRUIDA/ a wlasnie ze TAK IP: *.telia.com 03.01.02, 11:36
          Czesc Niknejm!
          I tak i nie,ale wiesz Druid przedstawil sie w paru watkach i jest to ta sama
          osoba ,ktora uzywa z 4 rozne nicki i normalne samego siebie dobrza okrzania i
          wy sie dajecie na to nabrac.Nie zwracacie uwagi na nicki.Przeciez Druid jest
          facetem swietnie zoriewnbtowanym w motoryzacji i sobie ze wszystkich robi
          jaja ,ujawnia sie a ludzie dalej mu tam odkrzykuja. To co ma konczyc jak tyle
          balonow jest kontynuluje te zabawe poniewaz jest odbior.Zamknijcie odbior
          wszystko wroci do normy.Zadalem sobie troche trudu i wiem kto to jest i
          strasznie mnie bawi jak Was robi w konia.Pzdr.Michal
          P.S Niknejm ,ale sie nie obraziles?
          • Gość: Niknejm Re: Olać DRUIDA/ a wlasnie ze TAK IP: *.pg.com 03.01.02, 12:57
            Gość portalu: Michal napisał(a):

> I tak i nie,ale wiesz Druid przedstawil sie w paru watkach i jest to ta sama
            > osoba ,ktora uzywa z 4 rozne nicki i normalne samego siebie dobrza okrzania i
            > wy sie dajecie na to nabrac.

Niech więc przeniesie się na forum dla niespełnionych socjologów, lub na forum
            typu 'różne'. Powtarzam - to jest forum motoryzacyjne. Każdy ma prawo pisać co
            chce, ale bez przesady.

> Nie zwracacie uwagi na nicki.Przeciez Druid jest
            > facetem swietnie zoriewnbtowanym w motoryzacji

Jakoś nie zauważyłem. Raczej plącze się w zeznaniach.

> i sobie ze wszystkich robi
            > jaja ,ujawnia sie a ludzie dalej mu tam odkrzykuja. To co ma konczyc jak tyle
            > balonow jest kontynuluje te zabawe poniewaz jest odbior.Zamknijcie odbior
            > wszystko wroci do normy.

Toteż właśnie to proponuję. Olać go.

> Zadalem sobie troche trudu i wiem kto to jest i
            > strasznie mnie bawi jak Was robi w konia.

Szczerze Ci powiem. Mi się nie chce zadawać sobie trudu, bo... nie warto po
            prostu.

> P.S Niknejm ,ale sie nie obraziles?

Facet mnie raczej śmieszy niż obraża. Ale nie lubię spamu. A Druid produkuje
            właśnie spam, i to na tony.

Pozdrawiam,
            Niknejm
        • Gość: bolek Re: Olać... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 11:39
          No właśnie, forum jest poświęcone motoryzacji i może niech tak zostanie, a jak
          ktoś musi poszaleć to niech sobie popisze np. o Skodzie, byle na temat. PZDR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka