greenblack 18.09.03, 09:26 By uczcić 25 lat sprzedaży G-klasy, Mercedes wypuści limitowaną wersję z doładowanym silnikiem 5.4 V8. Moc 500 KM. Najszybsza cegła na w historii. Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
sodaboy Re: Mercedes G55 500 KM 18.09.03, 10:53 no fajnie ale o co chodzi z tekstem "Najszybsza cegła na w historii"? Link Zgłoś
qrakki999 Re: Mercedes G55 500 KM 18.09.03, 13:01 sodaboy napisał: > no fajnie ale o co chodzi z tekstem "Najszybsza cegła na w historii"? Q: A widziałeś kiedys to auto? pzdr. Q Link Zgłoś
sodaboy Re: Mercedes G55 500 KM 18.09.03, 13:28 qrakki999 napisał: > sodaboy napisał: > > > no fajnie ale o co chodzi z tekstem "Najszybsza cegła na w historii"? > > Q: A widziałeś kiedys to auto? > > pzdr. > Q w realu? nie ? kiedyś czytałem o wersji "normalnej" 2,5l coś ponad 300KM no i dalej nie kumam co ma znaczyć "Najszybsza cegła na w historii." złaszcza "na" to jakaś literówka i wtedy najszybsza cegła to niby ze to wygląda jak cegła? hmmm no może i tak choć to kwestja gustu ja nie mam nic przeciwko takim cegłom . Link Zgłoś
greenblack Do sodaboya 18.09.03, 13:36 sodaboy napisał: > w realu? nie ? kiedyś czytałem o wersji "normalnej" 2,5l coś ponad 300KM no i > dalej nie kumam co ma znaczyć "Najszybsza cegła na w historii." złaszcza "na" Nie gorączkuj się, sodowy chłopcze. Zrobiłem zwykłą literówkę. Miało być "na świecie", ale wyszło w historii. Twoje zdolności korektorskie zweryfikowałem w wątku o czipach, panie "zuRZycie silnika". Tak się podnieciłeś możliwością dokopania mi, że pomyliłeś 5,5 z 2,5. A tak w ogóle to jest slinik 5.4 - 5439 cm3 i o mocy 296 KM, a nie "ponad 300", panie mierny sodowy korektorze. Pozdrawiam Link Zgłoś
greenblack Re: Do sodaboya 18.09.03, 14:00 No to jeszcze jedna korekta. G55 ma 354 KM, a G500 296 KM. Link Zgłoś
Gość: Art Re: Do sodaboya IP: *.era.pl 23.09.03, 09:54 greenblack napisał: > Nie gorączkuj się, sodowy chłopcze. Zrobiłem zwykłą literówkę. Miało być "na > świecie", ale wyszło w historii. Twoje zdolności korektorskie zweryfikowałem w > wątku o czipach, panie "zuRZycie silnika". Tak się podnieciłeś możliwością > dokopania mi, że pomyliłeś 5,5 z 2,5. A tak w ogóle to jest slinik 5.4 - 5439 > cm3 i o mocy 296 KM, a nie "ponad 300", panie mierny sodowy korektorze. > > > Pozdrawiam Aż tak Ci chłopak zaszedł za skórę by się czepiać o takie głupoty???? I tak wszyscy wiedzą że jesteś człowiekiem o dużej wiedzy motoryzacyjnej, a silenie się na wynajdowanie błedów innym nie jest specjalnie.....kulturalne? Niech do innych zostanie przylepiona taka łatka - Tobie chyba specjalnie nie jest potrzebna... pozdrawiam Art Link Zgłoś
sodaboy Re: Mercedes G55 500 KM 18.09.03, 13:29 qrakki999 napisał: > sodaboy napisał: > > > no fajnie ale o co chodzi z tekstem "Najszybsza cegła na w historii"? > > Q: A widziałeś kiedys to auto? > > pzdr. > Q w realu? nie ? kiedyś czytałem o wersji "normalnej" 5,5l coś ponad 300KM (chyba nawet nieźle ponad już mi się nie chce szukać) no i dalej nie kumam co ma znaczyć "Najszybsza cegła na w historii." złaszcza "na" to jakaś literówka i wtedy najszybsza cegła to niby ze to wygląda jak cegła? hmmm no może i tak choć to kwestja gustu ja nie mam nic przeciwko takim cegłom . Link Zgłoś
sodaboy Re: Mercedes G55 500 KM 18.09.03, 13:30 hehehe jeszcze ze 3 wersje chyba zrobię ;-) Link Zgłoś
qrakki999 I jeszcze to - 18.09.03, 13:51 sodaboy napisał: > w realu? nie ? kiedyś czytałem o wersji "normalnej" 5,5l coś ponad 300KM (chyba > > nawet nieźle ponad już mi się nie chce szukać) no i dalej nie kumam co ma > znaczyć "Najszybsza cegła na w historii." złaszcza "na" to jakaś literówka i > wtedy najszybsza cegła to niby ze to wygląda jak cegła? hmmm no może i tak choć > > to kwestja gustu ja nie mam nic przeciwko takim cegłom . Q: No to jeszcze popraw 'kwestja' na KWESTIA i wtedy będzie OK! buhahahahahahaha pzdr. Q Link Zgłoś
sodaboy Re: Mercedes G55 500 KM 19.09.03, 09:06 hehehehe chłopaki ale o co chodzi ja się pytam co znaczy kawałek tekstu a nie pokazuje literówki (bo mam to w dupie) nie rozumiem dlaczego cegła, jakoś nikt nie podnosi tego elementu ...nie wazne jak rozumiem G_B jak zwykle jest redaktorem odpowiedzialnym za news i dał news'a hehehe ...jasne poszukajcie ile jeszcze mogłem zrobić błędów dalej dalej chłopaki Link Zgłoś
greenblack Re: Mercedes G55 500 KM 19.09.03, 09:31 sodaboy napisał: > nie rozumiem dlaczego cegła, jakoś nikt > nie podnosi tego elementu A czy Ty widziałeś kiedyś G-klasę? www.thecarconnection.com/index.asp?article=6254 Cx 0,54 Pozdrawiam Link Zgłoś
dreaded88 Re: Mercedes G55 500 KM 18.09.03, 17:06 Ciekawe, co z tego zrobi Brabus. 600 koni? Pozdr. Link Zgłoś
gregjpl Brabus G 6.1 23.09.03, 13:40 już teraz możesz sobie kupić G klasę Brabusa 6.1 z 400KM (za drobne 112 k EUR wersja cabrio) może być przyjemniejsza niż AMG - większy silnik.... Link Zgłoś