Gość: Marian IP: squid* / 172.16.17.* 19.09.03, 13:46 Przepraszam ale od kiedy to Lancer jest w klasie średniej. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: kaban Re: Mitsubishi Lancer Kombi IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 28.09.03, 12:28 Lancer nie znajdzie wielu nabywców w Polsce.Mało atrakcyjna sylwetka, trochęprzestarzała. Link Zgłoś
Gość: Odin Re: Mitsubishi Lancer Kombi IP: *.telia.com 29.09.03, 09:27 Gość portalu: kaban napisał(a): > Lancer nie znajdzie wielu nabywców w Polsce.Mało atrakcyjna > sylwetka, trochęprzestarzała. ----------------------------------------------------------------- Masz racje,do Pgt.307 duzo mu brakuje. Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Mitsubishi Lancer Kombi IP: *.paslek.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 14:46 Ot taki "perzocik".. Wedlug mnie stylistyka autka nie zacheca do kupna tego autka ale i nie odpedza klientow.. jest troche "przestarzala".. tzn to juz bylo.. mogli by wiecej popracowac nad wygladem tylu.. bo przod to akurat mi sie podoba. Nie wiem co myslec o silnikach.. wydaje sie ze to bedzie troche przy malo dla kombiaka.. szczegolnie ze nazywa sie Lancer.. sama nazwa powinna zobowiazywac.. I mam pytanko czy te Lancerki montuja w europie.. bo mi sie zdaje ze nie wiec to moze byc duzy plus dla tego autka...... Pozdrowienia dla wszystkich uzytkownikow Miskow!!! Link Zgłoś
Gość: polokokt Re: Mitsubishi Lancer Kombi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 14:49 Lancery przyjezdzaja do nas z dalekiego wschodu. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Mitsubishi Lancer Kombi IP: *.trzebinia.net 28.09.03, 20:59 Nigdy nie były.Brat hatchback zawsze był łącznikiem między klasą B,a kompaktami. Majac na uwadze wielkośc Stilo MW czy Megana Gt to pomyłka o dwie klasy zcy konkurent dla Cordoby... pozdr Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Mitsubishi Lancer Kombi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 08:59 Wszystko jest dyskusyjne. Miesiąc temu niektórzy forumowicze przekonywali mnie, że SpaceStar z trudem mieści się do kompaktów lub się nie mieści biorąc pod uwagę rozstaw osi. I OK - macie rację, tylko że to auto jest dużo bardziej funkcjonalne niż np. Focus, którym ostatnio jeździłem. Wewnątrz jest więcej miejsca a i bagażnik przestronniejszy. Komfort jazdy (np. praca silnika i miękkość zawieszenia) jest wyższy niż w Focusie i Astrze. Astrą II jeździłem kiedyś służbowo, Focusami 1.6 i 1.8 TDDI ostatnio - więc porównanie jest. Link Zgłoś