al.1 17.06.08, 18:06 Juz tu kiedys polecialem z tym tematem, za co mi sie dostalo. Ale... jak sie okazuje, Japonczyk potrafi (oplacalnie uzyskiwac wodór z wody). gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/10,60368,5318147,Zrobili_samochod_na____wode_.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
hashq Re: Samochód na wodę 17.06.08, 19:47 mnie zastanawia jedno, dlaczego ludzie koncentruja sie na budowie samochodów na wodę, a nie elektrowni na wodę, prezcież gdyby była tania energia czerpana z wody, to i prąd by był tańszy to z kolei by było minejsze zapotzrebowanie na ropę, co z kolei skutkowało by obniżką ceny ropy. a takie samochody - wynalazki zawsze będą drogie. Link Zgłoś
dewulot1 Ten wynalazek jest do kitu 17.06.08, 20:20 A mnie zastanawia dlaczego nie buduja okretow na wode. Plywalby sobie taki po wodzie i sie nia napedzal. A do samochodu trzeba tej wody nalewac i ja w jakims baku wozic, co jest glupie. Silnik samochodowy powinien byc napedzany powietrzem. Albo kurzem z drogi. Link Zgłoś
kazikoseki0 Re: Ten wynalazek jest do kitu 17.06.08, 23:06 samochod powinien byc napedzany owadami, co się na szybie rozsmarowuja, tania i szyby nie trzba byc ciagle myc. Link Zgłoś
al.1 Re: Ten wynalazek jest do kitu 18.06.08, 11:29 kazikoseki0 napisał: > samochod powinien byc napedzany owadami, co się na szybie > rozsmarowuja, tania i szyby nie trzba byc ciagle myc. To ja bym proponowal raczej te owady wykorzystac do uniesienia auta w powietrze. Link Zgłoś
macgregor-72 Re: Ten wynalazek jest do kitu 17.06.08, 23:45 > A mnie zastanawia dlaczego nie buduja okretow na wode. Plywalby > sobie taki po wodzie i sie nia napedzal. A do samochodu trzeba tej > wody nalewac i ja w jakims baku wozic, co jest glupie. Silnik > samochodowy powinien byc napedzany powietrzem. mówisz i masz :) darmowa-energia.eko.org.pl/pliki/ekoauto.html Link Zgłoś
dewulot1 Re: Ten wynalazek jest do kitu 18.06.08, 00:18 Eee tam. Na tym drugim samochodzie pisze PETITE BEURRE, co oznacza ze on jest napedzany chierbatnikamy. Link Zgłoś
al.1 Re: Ten wynalazek jest do kitu 18.06.08, 11:25 macgregor-72 napisał: > > A mnie zastanawia dlaczego nie buduja okretow na wode. ... Okrety sa statkami wojennymi. Najmodniejszy ich naped jest atomowy. Gdyby mialy byc na wode morska, pozostalby do rozwiazania problem odsalania wody. ;) Link Zgłoś
sniperslaststand darujmy sobie wiarę w cuda 17.06.08, 20:38 forum.oilpeak.pl/about1261.html --- youtube.com/watch?v=VFQ3gGzyNG0 Link Zgłoś
bwv1004 Re: Samochód na wodę 17.06.08, 22:06 Reuters... Gazeta Wyborcza... niby niezłe firmy. Jakość dzisiejszego dziennikarstwa jest poniżej dna. Link Zgłoś
programistajava Re: Samochód na wodę 17.06.08, 22:22 No to tylko patrzec jak akcyze na wode wprowadza w EU :D Link Zgłoś
darr.darek dokąd ONI zmierzają poprzez to ogłupianie ludzików 18.06.08, 13:28 al.1 napisał: >Juz tu kiedys polecialem z tym tematem, za co mi sie dostalo. Ale... >jak sie okazuje, Japonczyk potrafi (oplacalnie uzyskiwac wodór z >wody). gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/10,60368,5318147,Zrobili_samochod_na____wode_.html Swoją drogą jakiego stopnia ogłupienia potrzeba, aby przyjąć tą "informację" taką jak ją podano. Czerwoni z Bolszewii przekonali się, że edukowanie ludzi nic nie daje, bo wykształceni rozwalają na końcu socjalizm w formę socjalistyczno-kapitalistyczną, dlatego Czerwoni w EU doszli do wniosku, że nalezy programowo ogłupiać ludzików. Link Zgłoś