Dodaj do ulubionych

Alcatel OT311 (off topic)

01.10.03, 15:17
sorki że z tym pytaniem na tym forum ale ono jako jedyne sprawnie działa...
mam od kilku dni Alcatela OT311. Ma on opcje raportów jak Nokia. Mam ta opcję
załączona lecz mimo wszystko raportów nie dostaję... Może z was ktoś ma ten
telefonik i wie o co tutaj chodzi? Operator Idea.

PZDR!
Obserwuj wątek
    • Gość: sandwich Re: Alcatel OT311 (off topic) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 15:25
      mam ten tel.
      co to jest opcja raportów
    • sherlock_holmes Re: Alcatel OT311 (off topic) 01.10.03, 15:31
      hiszpan25 napisał:

> sorki że z tym pytaniem na tym forum ale ono jako jedyne sprawnie działa...
      > mam od kilku dni Alcatela OT311. Ma on opcje raportów jak Nokia. Mam ta opcję
      > załączona lecz mimo wszystko raportów nie dostaję... Może z was ktoś ma ten
      > telefonik i wie o co tutaj chodzi? Operator Idea.
      >
      > PZDR!
      Mam 511, ale to prawie to samo. Raport nie przychodzi, w menu wiadomosci masz
      obok wiadomosci zanczek - koperte albo "cala", gdy doszlo, albo polowke z
      kropkami, gdy jest oczekujace. Sam sie glowilem ze dwa dni nad tym :-))))
      • hiszpan25 Re: Alcatel OT311 (off topic) 01.10.03, 15:38
        dzięki...
        z tymi kopertami to chyba jest to...
        sprawdzę przy kolejnym sms wysłanym do ludzi...
        a tak przy okazji to jak się wam sprawują te telefoniki? długo ja macie?
        • skolmi Re: Alcatel OT311 (off topic) 01.10.03, 15:42
          zgadza się - w Alc. raport to pełna koperta. Trochę głupie, bo żeby wiedzieć
          kiedy sms doszedł musisz cały czas na nią patrzeć.
        • sherlock_holmes Re: Alcatel OT311 (off topic) 01.10.03, 21:58
          Mam 8 miesiecy, nie narzekam. Bateria trzyma do 6 dni (max. 140 godzin, troche
          rozmawiam, pare smsow). Najgorsze wrazenie sprawia "amnipulator" - joystick na
          srodku - czasem sie "przywiesza". Troche za ciche sa dzwonki.
          Do tej pory zawiesil sie moze ze 3 razy. Kilka razy sobie "polatal" - be
          zadnych skutkow ubocznych.
          W sumie telefonik nie rzucajacy sie w oczy, a ma duzo fajnych fukncji - takich
          przydatnych na codzien, a nie w stylu gierek.
          • Gość: polokokt Re: Alcatel OT311 (off topic) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 23:49
            ja w swoim krotkim zyciu nie mialem innych telefonow niz Alcatele. Ale ten
            poprzedni pomimo ze wielki jak cegla byl najlepszy. Mozna nim bylo rzucac o
            sciane, wypadal z kieszeni (o ile juz go tam zmiescilem) rozpadal sie na czesci
            pierwsze a po zalozeniu chodzil jak zloto, w najgorszej dziurze nie tracil
            zasiegu. No wiec sadzac ze nowe produkty sa rownie dobre skusilem sie na OT511
            (w sumie to nie 311 ale podobny). Po pierwsze wazny byl rozmiar (jak kupywalem
            tylko Nokia miala w swojej ofercie tak maly telefon) i drugi warunek to
            wibrator (bez skojarzen) bo bardzo zadko moge uzywac dzwonkow (ktore i tak w
            tym modelu sa dosc ciche).
            No wiec po ponad roku eksploatacji widze ze materialy sa gorsze niz kiedys.
            Urwal mi sie zatrzask od tylniej klapki (choc sie nad nie znecalem), farba z
            obudowy juz zeszla na kantach. Do tego traci zasieg przy byle czym, no moze nie
            byle, ale staremu modelowi nie dorasta do piet (to przez te wbudowane antenki).
            No i ten manipulator ktorego ja juz sie nauczylem uzywac, ale na poczatku
            mialem wrazenie jakbym nie mogl trafic w dobra pozycje.
            Reasumujac, rewelacja to nie jest ale ujdzie w tlumie :)
            Teraz jak bede cos kupywal (choc jeszcze nie predko bo aktualny egzemplarz na
            razie spelnia moje potrzeby a gry i inne bajerki sa mi zbedne) to nabede jakas
            Nokie z serii 6***
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka