Gość: Miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:51 Wszyszcy naśmiewają się z reklam Fabii, ale ostatnia radiowa rekalma Opla przebija wszystko. "Tata maluje płot Oplem". Takiego debilizmu dawno już nie słyszałem. Nawet śmiać się nie chce. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: sand Re: "Tata maluje płot Oplem" IP: *.acn.waw.pl 01.10.03, 22:33 a ja sie smieje...;) pzdr $& Link Zgłoś
Gość: Tomi Re: "Tata maluje płot Oplem" IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.03, 22:58 Śmieszny jest raczej fragment tekstu tej reklamy: "... przez szybę macha pędzlem..." - to dośc nielogiczne ... przez szybę to można reką pomachac ... a pędzlem to przez okno :) Link Zgłoś
mrzagi01 Re: "Tata maluje płot Oplem" 02.10.03, 07:22 Gość portalu: Tomi napisał(a): "... przez szybę macha > pędzlem..." - mnie to sie kojarzy :)))) Link Zgłoś
Gość: robert :-))))buraki w Agilach? będzie temat? IP: *.acn.pl 02.10.03, 08:28 koło mnie jeden taki mieszka. Zamiast jechać 500m do najbliższego skrzyżowania i zawracać, to jedzie 50m "pod prąd" chodnikiem i "grzecznie" włącza sie do ruchu na blizszym skrzyżowaniu. To ci oszczędność. Link Zgłoś
remo29 Re: 'Tata maluje płot Oplem' 02.10.03, 08:39 Gość portalu: Miki napisał(a): > Wszyszcy naśmiewają się z reklam Fabii, ale ostatnia radiowa rekalma Opla > przebija wszystko. "Tata maluje płot Oplem". Takiego debilizmu dawno już nie > słyszałem. Nawet śmiać się nie chce. Oj tak, już w zeszłym tygodniu o tym pisałem, ale nikt tematu nie podjął - wszyscy byli zbyt zajęci dywagacjami czy dziadek z fabii szcza (szczy?), czy podskakuje... Natomiast niepokoi mnie reklama cordoby. Ten gość który zawsze MUSI być pierwszy... Niby sympatyczny, taki nieco postrzelony, ale może to fajnie wygląda na Zachodzie, bo jak sobie takiego gościa wyobrażę na jakiejś polskiej krajówce, to mnie ciarki przechodzą... Link Zgłoś
Gość: robert na pocieszenie ląduje na wózku IP: *.acn.pl 02.10.03, 08:52 i to mu chyba najbardziej pasuje:-) Link Zgłoś
remo29 Re: na pocieszenie ląduje na wózku 02.10.03, 09:25 Ta reklama przypomina mi "obsesję smaku" Lays'a z Hołkiem w roli głównej, ale Hołek mnie bawił, a ten z seata straszy... Link Zgłoś
przemo_c Re: 'Tata maluje płot Oplem' 02.10.03, 08:54 Kilka reklam pojawiło się ostatnio w polskiej TV, które uderzają w złe (moim zdaniem) punkty polskiego charakteru. Czyli Peugeot 307 (zazdrość) i właśnie ten SEAT (czyli polska duma)... Link Zgłoś
rafal.redel Re: Peugeot i Seat 02.10.03, 09:21 przemo_c napisał: > Kilka reklam pojawiło się ostatnio w polskiej TV, które uderzają w złe (moim > zdaniem) punkty polskiego charakteru. Czyli Peugeot 307 (zazdrość) i właśnie > ten SEAT (czyli polska duma)... Wiecie może, czy te reklamy były robione specjalnie na polski rynek czy nie? Link Zgłoś
mrzagi01 a reklama renault z niewidomym? 02.10.03, 09:31 przypomina mi taki greps z benny hilla: "co bys zrobil gdybys zastal mnie w luzku z innym mezczyzną? - obił bym go jego laską ślepca" Link Zgłoś
Gość: sandwich Re: a reklama renault z niewidomym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 09:36 Ta reklama byla kiedyś nadawana po "reklamie spoecznej" o tym jak niewidomy tata czyta brailem dziecku książkę na dobranoc i kończy się slowami "Czy naprawdę jesteśmi inni" Po obejrzeniu tej z reno też się od razu rzucalo by powiedzieć "Czy naprawdę..." Link Zgłoś
Gość: Mar uwaga, poprawni politycznie - będzie antysemityzm IP: *.skorosze.2a.pl 02.10.03, 09:43 To znaczy wszyscy z syndromem "kasjera Dupy" będą tak uważać... A może by tak zrobić reklamę wyrobów z wieprzowiny z ortodoksyjnym Zydem albo rabinem, który nie mógł się oprzeć skosztowaniu smakowitej szynki? A może reklama 100% maczo, który w zamian za przejażdżkę peżotem (podobno samochód la pedałów) umówił się na randkę z przegiętym handlowcem od dealera? Może reklama rowerów dla inwaldó z niedowładem kończyn dolnych? A może reklama kursu języka obcego dla upośledzonych umysłowo albo głuchomiemych? Szkoda że nie mozna reklamować usług erotycznych, bo można byłoby zrobić reklamę burdelu dla nosicieli HIVa. Link Zgłoś
Gość: martynka Re: "Tata maluje płot Oplem" IP: *.lukowa7.waw.pl 02.10.03, 12:25 a co powiecie na reklamę Megi II Grandtour - TO KOMBI???? - kurcze fajne to kombi...:) Link Zgłoś
przemo_c Re: "Tata maluje płot Oplem" 02.10.03, 12:37 Na bieżni?? Faceci w garniturach?? Tragedia i porażka... to jest dopiero 'buractwo' i nieudacznictwo reklamowe... :D Link Zgłoś
Gość: zenon77 Re: "Tata maluje płot Oplem" IP: *.man.polbox.pl 02.10.03, 12:41 Faktycznie reklama kompletnie bez sensu. Ale od czasu kiedy nie mam radia z pokrętłami i mogę sobie zaprogramować wiele stacji to po prostu zmieniam kanał i już. A co Wy na telewizyjną reklamę Opla, w której koleś ma cały czas pełen zbiornik, bez sensu... Później jedzie na stację paliwową, z pełnym zbiornikiem?, i płaci zero złotych. Nic nie rozumiem... p.s. może nadworny piewca zalet Skody, her Szpak, wie o co chodzi? Link Zgłoś
Gość: Miki Re: "Tata maluje płot Oplem" IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 13:16 Najlepsze jest pukanie palcem (z niedowierzaniem) we wskaźnik poziomu paliwa. I ten podkład muzyczny w stylu: "paparatapatatapapa". Nawet Skoda postara się i zafunduje przebój stary, ale zawsze ("Mam tak samo jak ty"). Link Zgłoś