prom2 30.09.08, 08:47 Potrzebuję pickupa, m.in ze względów fikalnych, koniecznie benzyna, 5- osobowy, z rozsądnym spalaniem- nie 20 l. na 100km. Dodatkowo automat,cena do 70 000 pln, nie starszy niż 5 lat- taka mała zagwozdka. Link Zgłoś Obserwuj wątek
simr1979 Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 10:36 prom2 napisał: > > Potrzebuję pickupa, m.in ze względów fikalnych, Bardzo słuszna decyzja - jak do fikania, to tylko pickup ;) Fiknąć pickupem to chleb z masłem - wystarczy jeden mokry zakręt. Link Zgłoś
prom2 Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 11:27 Za poczucie humoru 3 z plusem, za odp. na temat- pała!!! P.S> miało byś FISKALNYCH- to podpowiedź dla mniej bystrych lub wrażliwych na zjedzone literki;) Link Zgłoś
levy Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 11:37 > Bardzo słuszna decyzja - jak do fikania, to tylko pickup ;) > Fiknąć pickupem to chleb z masłem - wystarczy jeden mokry zakręt. Mi się "względy fikalne" z czym innym skojarzyły. Ale pickup też się do tego zwykle świetnie nadaje - miejsca w nim dużo :D Link Zgłoś
mameja21 Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 11:51 prom2 napisał: > > Potrzebuję pickupa, m.in ze względów fikalnych Jeździć gównem i cieszyć się, że się odliczyło VAT - super hehe. Link Zgłoś
prom2 Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 12:56 ty za to jeździsz gównem i nie odliczyłeś Vatu?? I to Cię tak boli?? Oj boli... Jeśli za gó... uważasz Toyotę Hilux, Subaru Baję to życzę ci wszystkiego dobrego u lekarza. Widzę że same tuzy motoryzacyjne zabrały głos w tej sprawie, ale niestety nikt na temat... Link Zgłoś
przemekthor Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 13:06 Mameja to kretyn, wiec sie jego glupimi opiniami nie przejmuj. Wracajac do rzeczy, moze miast wpuszczac sie w uzywane auto, kup nowe Isuzu D-max? U brokerow w Polsce mozna kupic za mniej niz 60 tys. Jak bedziesz malo usatysfakcjonowany wygladem, mozesz kupic zestaw arctic trucks - korona islandzka jest 2x mniej warta, niz przed rokiem, wiec wez moje slowa powaznie. www.arctictrucks.is/Forsida/Breytingar/Isuzu/D-Max D-max na ich felgach i z paroma wizualnymi bajerami, wyglada super. Link Zgłoś
przemekthor Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 13:13 Pierwsze lepsze ogloszenie z bilasolur - d-max z malymi aplikacjami: bilasolur.is/Main.asp?show=CARIMAGE&BILASALA=59&BILAR_ID=111395&IMAGEID=4995 jeszcze jeden bilasolur.is/Main.asp?show=CAR&BILASALA=48&BILAR_ID=114331&FRAMLEIDANDI=ISUZU&GERD=D%20MAX% 20AT%20D- MAX&ARGERD_FRA=2006&ARGERD_TIL=2008&VERD_FRA=3190&VERD_TIL=3790&EXCLU DE_BILAR_ID=114331 Link Zgłoś
robert888 hehe ciekawe w którym miejscu podpisuje 30.09.08, 13:21 się umowę kupna w tym języku :)) Link Zgłoś
mameja21 Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 13:54 prom2 napisał: Jeśli za gó... uważasz Toyotę Hilux, Subaru Baję Uważam za wyjątkowe gówna - do codziennej jazdy. Jeśli jesteś rolnikiem i będziesz wozić świniaki czy kury na targ - inna sprawa. Link Zgłoś
prom2 Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 18:47 Mameja rozumiem że Subaru Outbacka uważasz za gó...- pogratulować( Baja jest wesją tego auta). Pochwal się czego ty używasz do codziennej jazdy?? A może boli cię że paliwko kupuję poniżej 3 zeta i to legalnie... męcząc się jakimś tam buraczanym Hiluxem. P.S nic nie pisałem o codziennej jeździe, mam taką potrzebę mieć auto typu pickup m.in do przewozu quada i czasami na użytek w firmie;) Pozdrawiam cię skodziarzu mamejo Link Zgłoś
mameja21 Re: Jaki pickup?? 30.09.08, 19:43 prom2 napisał: > Mameja rozumiem że Subaru Outbacka uważasz za gó...- pogratulować( > Baja jest wesją tego auta). Przecież te wszystkie Subaru, Taty, Hyundaie, Toyoty, Protony, Hondy, Landwindy i inne Samsungi to straszny gnój. Pochwal się czego ty używasz do codziennej jazdy?? Na codzień poruszam się środkami komunikacji publicznej (kupiłem se miesięczny to taniej wychodzi), a w niedzielę do kościoła wyruszam dumny jak paw, wspaniałą Skodą Fabią 1,2 H(iper)T(urbo)P(ower). Link Zgłoś
simr1979 Re: A ło.. 30.09.08, 13:46 www.exporttrader.com/section/viewcar/carnumber/OOGN29513261/carfullname/2007+TOYOTA+Tacoma+SR5+V6/ Link Zgłoś