joanea 23.11.08, 11:00 Dopiero co kupiłam i mam problem :) Mogę "zapamiętać" 4 pozycje ustawienia fotela kierowcy i pasażera, ale nie wiem jak to zrobić? Link Zgłoś Obserwuj wątek
joanea Re: kup se instrukcje - tam stoi napisane 23.11.08, 12:50 a gdzie kupię instrukcję? Link Zgłoś
joanea Re: w aso, allegro etc 23.11.08, 13:15 Właściwie dla jednej "nieodgadnionej" rzeczy kupować całą instrukcję??? Myślałam, że forum jest po, to aby sobie pomagać. Link Zgłoś
10danek Re: w aso, allegro etc 23.11.08, 13:32 rozumiem ze jest to auto uzywane ktore kupilas bez instrukcji. Zglos sie do Audi ani cos zaradza. W ostatecznosci wytlumacza ci jak zaprogramowac te fotele. A jezeli chodzi o pomaganie sobie na forum to nie miej zludzen, w wiekszosci pisza tutaj znafcy-teoretycy. Link Zgłoś
robert888 Re: w aso, allegro etc 23.11.08, 13:35 instrukcje trzeba mieć dla całej masy rzeczy a nie tylko aby zapamiętać se stołek. 80 zyla to kwota nie do przejścia dla posiadacza auta "luksusowego" he he? naciśnij se memory i trzymając go wetknij tipsa w klawisz z wymarzoną cyferką. Tak to działa. Link Zgłoś
joanea Re: w aso, allegro etc 23.11.08, 13:44 Dziękuję, na innym forum też to znalazłam. Robercie, zgryźliwy jesteś jak cholera :) Mam nadzieję, że nie zostałam tak potraktowana tylko dlatego, że jestem kobietą... Link Zgłoś
robert888 Re: w aso, allegro etc 23.11.08, 13:51 a co mnie do cholery obchodzi kim ty jesteś? Kobita czy nie kobita, alles.... Link Zgłoś