Gość: jak Re: Volkswagen Passat CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:49 chciałbym taki ;D Link Zgłoś
Gość: Gość- Oliwia Re: Volkswagen Passat CC IP: *.serv-net.pl 21.11.09, 21:09 Odpowiadam na to pytanie podstawowa wersja dotychczas kosztuje 109.tys. Zaskakująca cena co nie ? Ale ja mam Passata B7 i jestem zadowolona ;PP Link Zgłoś
Gość: fred Re: Volkswagen Passat CC IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 23:15 A ja mam Passata B6 trochę szkoda na polskie drogi ale nie jednokrotnie na drodze robi wra zenie Link Zgłoś
Gość: fred Re: Volkswagen Passat CC IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.11.09, 23:39 Mam pytanie ten passat B7 z dodatkami różnymi to ile wynosi? Podstawa jest 109.tyś Link Zgłoś
Gość: Stasio Re: Volkswagen Passat CC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 17:57 Trochę głupi bo czteroosobowy, ale z wyglądu ładny. Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Volkswagen Passat CC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 18:00 Piekny, przydał by mi się taki, mógł by być na pięć osób, ale jest spoko. Link Zgłoś
Gość: romek Re: Volkswagen Passat CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 22:16 Coupe z definicji to nadwozie 2-drzwiowe. Jeśli passata cc sprzedaje się jako "coupe dla ludu" to trzeba dodać, że dla "ciemnego ludu". Bo kto normalny da się nabrać na coś, co jest określane - podmieniając słowo "coupe" na jego definicję - jako "4-drzwiowe nadwozie 2-drzwiowe". :P :D Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Volkswagen Passat CC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.09, 22:24 A 95% samochodów w Polsce to cabrio z nieskładanym i niezdejmowanym dachem :D:D:D Link Zgłoś
Gość: gość Re: Volkswagen Passat CC IP: *.chello.pl 08.02.10, 10:03 nie gajos tylko ch...os Link Zgłoś
Gość: pp Re: Volkswagen Passat CC IP: *.cdma.centertel.pl 01.09.10, 20:48 dla ciemnego ludu? to jest nowy trend w budowaniu samochodów. Takie auto z charakterem. A może zazdrościsz, bo nigdy na niego nie będzie Cię stać. Auto robi wrażenie, a to tego super jakość. Link Zgłoś