Dodaj do ulubionych

sprzedaz w Europie

20.03.09, 10:27
2008 samochody male B
www.roadlook.pl/aktualnosci/sprzedaz-w-europie-2008-peugeot-liderem-w-klasie-malych-samochodow.html
Obserwuj wątek
    • soner3 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 10:27
      klasa mini A
      www.roadlook.pl/aktualnosci/sprzedaz-w-europie-2008-fiat-liderem-klasy-mini.html
    • v-6 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 14:48
      Witam!
      - No proszę, tutaj dodają 206 i 207. A dopiero co była na forum mała burza, gdy AŚ (chyba) nie dodał. Jak widać, słusznie (tzn. burza była słuszna, nie germanofilia AŚ)
      - Coś podobnego! Europejczycy głosują portfelami na tak pogardzaną tu aKURĘ ...
      - Jednak w tak dynamicznej jak obecnie sytuacji gospodarczej, 2008 to już historia. Ważny będzie 2009.
      Pozdrawiam
      v-6
      • remo29 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:02
        > - No proszę, tutaj dodają 206 i 207. A dopiero co była na forum mała burza, gdy
        > AŚ (chyba) nie dodał. Jak widać, słusznie (tzn. burza była słuszna, nie german
        > ofilia AŚ)

Jako zaklinacz tej burzy czuję satysfakcję :) To tylko umacnia mnie w
        przekonaniu, że wszelkie statystyki trzeba czytać krytycznie. W przeciwnym razie
        wychodzą kwiatki jak w mojej sygnaturze :)
        • black_code Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:11
          remo29 napisał:

> Jako zaklinacz tej burzy czuję satysfakcję :) To tylko umacnia mnie w
          > przekonaniu, że wszelkie statystyki trzeba czytać krytycznie. W przeciwnym razi
          > e
          > wychodzą kwiatki jak w mojej sygnaturze :)
          >

Nie pamietam o co byla ta burza - chodzilo chyba o golfa?
          Jesli tak to calkowicie inna sytuacja wiec satysfakcja z dosc dziwnego powodu
          .Jedynie Octavie liczono wspolnie i tu rzeczywiscie brak konsekwencji .
          Kazdy widzi co chce widziec
          1. P206 i 207 liczone sa oddzielnie a nie razemn (?)
          2 zrodlo jest to samo - JATO
          Brak Daci Logan a jest Sondero wiec albo cos przeoczono albo bedzie o czym
          pisac przy kompaktach .
        • lupus76 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:29
          Tylko, że Twoja sygnaturka jest o kant grzywy roztrzaść, bo mają po jednej ręce,
          jednej nodze i po dwie łapy...
          • remo29 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:34
            Czepiasz się - niech będzie że mowa o kończynach...
            • lupus76 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 18:36
              Ale na takim czepianiu polega interpretowanie danych statystycznych ;). I koniec
              off-topa :)
              • skyddad Re: sprzedaz w Europie 23.03.09, 19:24
                Na dzien dzisiejszy to sprzedaz w Szwecji wzrosla ale tylko w Ystad i stacjach w
                poludniowej Szwecji.Powod spadek wartosci swedzkiej korony daje dobra cene
                kupujacemu nowe auto.Kupuja Niemcy , Polacy,Rosjanie.
                Pzdr.Sky.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka