soner3 20.03.09, 10:27 2008 samochody male B www.roadlook.pl/aktualnosci/sprzedaz-w-europie-2008-peugeot-liderem-w-klasie-malych-samochodow.html Link Zgłoś Obserwuj wątek
soner3 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 10:27 klasa mini A www.roadlook.pl/aktualnosci/sprzedaz-w-europie-2008-fiat-liderem-klasy-mini.html Link Zgłoś
v-6 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 14:48 Witam! - No proszę, tutaj dodają 206 i 207. A dopiero co była na forum mała burza, gdy AŚ (chyba) nie dodał. Jak widać, słusznie (tzn. burza była słuszna, nie germanofilia AŚ) - Coś podobnego! Europejczycy głosują portfelami na tak pogardzaną tu aKURĘ ... - Jednak w tak dynamicznej jak obecnie sytuacji gospodarczej, 2008 to już historia. Ważny będzie 2009. Pozdrawiam v-6 Link Zgłoś
remo29 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:02 > - No proszę, tutaj dodają 206 i 207. A dopiero co była na forum mała burza, gdy > AŚ (chyba) nie dodał. Jak widać, słusznie (tzn. burza była słuszna, nie german > ofilia AŚ) Jako zaklinacz tej burzy czuję satysfakcję :) To tylko umacnia mnie w przekonaniu, że wszelkie statystyki trzeba czytać krytycznie. W przeciwnym razie wychodzą kwiatki jak w mojej sygnaturze :) Link Zgłoś
black_code Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:11 remo29 napisał: > Jako zaklinacz tej burzy czuję satysfakcję :) To tylko umacnia mnie w > przekonaniu, że wszelkie statystyki trzeba czytać krytycznie. W przeciwnym razi > e > wychodzą kwiatki jak w mojej sygnaturze :) > Nie pamietam o co byla ta burza - chodzilo chyba o golfa? Jesli tak to calkowicie inna sytuacja wiec satysfakcja z dosc dziwnego powodu .Jedynie Octavie liczono wspolnie i tu rzeczywiscie brak konsekwencji . Kazdy widzi co chce widziec 1. P206 i 207 liczone sa oddzielnie a nie razemn (?) 2 zrodlo jest to samo - JATO Brak Daci Logan a jest Sondero wiec albo cos przeoczono albo bedzie o czym pisac przy kompaktach . Link Zgłoś
lupus76 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:29 Tylko, że Twoja sygnaturka jest o kant grzywy roztrzaść, bo mają po jednej ręce, jednej nodze i po dwie łapy... Link Zgłoś
remo29 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 15:34 Czepiasz się - niech będzie że mowa o kończynach... Link Zgłoś
lupus76 Re: sprzedaz w Europie 20.03.09, 18:36 Ale na takim czepianiu polega interpretowanie danych statystycznych ;). I koniec off-topa :) Link Zgłoś
skyddad Re: sprzedaz w Europie 23.03.09, 19:24 Na dzien dzisiejszy to sprzedaz w Szwecji wzrosla ale tylko w Ystad i stacjach w poludniowej Szwecji.Powod spadek wartosci swedzkiej korony daje dobra cene kupujacemu nowe auto.Kupuja Niemcy , Polacy,Rosjanie. Pzdr.Sky. Link Zgłoś