paul1979 28.03.09, 06:59 Witam wszystkich fanow : )Wie moze ktos gdzie mozna ogladac F1 w necie ??? Dzieki & pozdrawiam !!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
paul1979 Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do GP ... 28.03.09, 06:59 ooooooooooooooo Link Zgłoś
matt444 Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 07:50 www.rojadirecta.com/justin/atomic_napalm prosz ; ] Link Zgłoś
bexol1985 Kubica będzie pierwszy 28.03.09, 11:43 Coś czuję, że Robert pokaże jutro im wszystkim jak się tak naprawdę jeździ. zdobędzie pierwsze miejsce i to będzie jego sezon... Link Zgłoś
nfplakto Re: Kubica będzie pierwszy 28.03.09, 14:09 > Coś czuję, że Robert pokaże jutro im wszystkim jak się tak naprawdę > jeździ. Raczej nie. Zwroc uwage na fakt, ze Kubica mial bardzo lekki samochod: www.motorsport-total.com/f1/ergeb/2009/01/71fl.shtml Link Zgłoś
roger45 Cyrk objazdowo-reklamowy we wlasnym sosie 28.03.09, 13:25 i tyle. Nie jest to sport na wzor dla mlodziezy, raczej biznes reklamowy i to w kregu kilkunastu kierowcow od lat. Podobnie ze skokami narciarskimi, ktorymi godzinami zanudzaja w TV. Stado anorektykow we wlasnym sosie. Zaden sport dla mlodziezy nawet w gorach. Niestety malo sie pokazuje pilke reczna, ping ponga, lekka atletyke Link Zgłoś
gromax Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 07:45 kurde, o co chodzi z hamiltonem na Q2? jakis malo kumaty we włoskim jestem, a tylko w tym jęzku mam tv Link Zgłoś
krytykk Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 08:06 gromax napisał: > kurde, o co chodzi z hamiltonem na Q2? jakis malo kumaty we włoskim jestem, a > tylko w tym jęzku mam tv No jak to o co? Obraził się że go nikt przepuścić nie chciał. Link Zgłoś
bart.kawinski skrzynka mu siadła 28.03.09, 08:17 według BBC, czyli pewnie jeszcze 5 miejsc w dół za wymianę skrzynki biegów... ale w przelocie słyszałem, to na 100% głowy za info pod topór nie podłożę :D Link Zgłoś
szuwarek75 Re: no to 2-ga linia :) 28.03.09, 09:25 Nic tylko pogratulować. A byłem pewny że do Q3 ni wejdzie! Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 08:04 kubica jak zwykle .. najpierw sie czai na treningach a pozniej wykreca 4 czas Link Zgłoś
schumifan Kubica to pokerzysta... 28.03.09, 10:37 najlepszy w f1 nie rozbja sie po torze na treningach zeby straszyc rywali szybkimi okrazeniami, tylko pracuje nad bolidem a jak przy okazji sie wykreci szybkie kółko to... ups! trudno, ale potencjał pokazuje w sobote i niedziele, za 1 miejsce w piatek nie ma punktów. Link Zgłoś
kangur32 Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do GP ... 28.03.09, 08:11 Robert czwarty!!! Link Zgłoś
pwrwro Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 08:15 Gdyby nie Kubica powiedział bym, że w F1 95% zależy od samochodu, 5% od kierowcy... A tak proporcja jest nieco inna... jak dla mnie odpowiednio 80% i 20%. Brawo Robert! Link Zgłoś
jarsza Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 08:29 no cos ty, i jeszcze powiedz ze Batton i Barichello nagle stali sie super kierowcami- przy tych przepisach samochod to 80 procent, inna kwestia ze te samochody tak naprawde niewele sie od siebie roznia, pomijam poczatek sezonu bo to zawsze jakies nowinki decyduja ale za 3 wyscigi wszyscy beda mieli dyfuzory i wtedy zobaczymy kto jest lepszy. Link Zgłoś
fiwan78 Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 08:42 Jesli Barichello jezdzi od 15 lat (chyba) w F1 to nie jest nygusem. Musi byc dobry Link Zgłoś
jarsza Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 09:06 kazdy z nich jest dobry, ale wygrywaja wybitni a on nie jest wybitny ma poprostu chwilowo lepszy samochod Link Zgłoś
schumifan rubens był 2 razy wice mistrzem... 28.03.09, 10:33 w Ferrari jako plecy schumiego, mimo giermkowania Michaelowi i team orders potrafil wywalczyc sobie 2 razy drugą pozycje w generalce, poza tym schumi wielokrotnie podkreslał wkład rubensa we wkład nad pracą nad bolidem i znakomite wyczucie do ustawien(sam Michael czasem kozystał z jego set up-u). ale mimo wszystko rubens ma juz chyba 36-37lat? a Button ma 30 i jest u szczytu mozliwosci, no i zawsze był bardzo dobrym kierowcą, tylko rzadko ma szczęscie do dobrego bolidu... Link Zgłoś
pwrwro Do JARSZA 28.03.09, 09:25 Umiesz czytać ze zrozumieniem? Ech...pewnie nawet mojego pytania nie zrozumiesz... Link Zgłoś
jarsza no sorry nie skumalem - faktycznie, zwracam honor 28.03.09, 13:31 to były jeszcze emocje po kwalifikacjach;-) Link Zgłoś
ssee "Trzecie miejsce zajął Sebastian Vettel z Renault" 28.03.09, 08:23 ...A czwarty był Kubica z Ferrari. Co jeszcze walnie gazetka? Link Zgłoś
bart.kawinski Re: "Trzecie miejsce zajął Sebastian Vettel z Ren 28.03.09, 08:31 ssee napisała: > ...A czwarty był Kubica z Ferrari. > Co jeszcze walnie gazetka? w Red Bull w końcu jest silnik Renault, co nie zmienia faktu, że byka strzelili... Będzie Massa w BrawnGP ;) Link Zgłoś
schumifan pomylili się połowicznie... 28.03.09, 10:38 Red Bull jezdzi na silniku Renault hihihi Link Zgłoś
bucz1992 GP Australii: Sensacyjne kwalifikacje, świetny ... 28.03.09, 08:27 od kiedy vettel jest w renault?? brawo Robert !! Link Zgłoś
jarsza No to wiadomo tyle ze Kubica nadal 28.03.09, 08:33 przewyzsza "Henia" o dwie klasy, a niemcy nadal nie moga w to uwierzyc, reszta przyjdzie z czasem. Link Zgłoś
fiwan78 Matematyka 28.03.09, 08:40 uscislam tylko. Kubica nie byl gorszy o 1,712 tylko o 0,712. www.formula1.com/results/season/2009/805/6602/ Link Zgłoś
qurarra Re: Relacja na żywo: Kubica w kwalifikacjach do G 28.03.09, 08:44 www.justin.tv/atomic_napalm tvkitalivesport.blogspot.com/ oraz TVU chanel cctv5 :) Link Zgłoś
schumifan Sensacyjna wiadomość z ostatniej chwili z Melberne 28.03.09, 09:02 SENSACYJNĄ WIADOMOŚĆ PODAŁ DR MARIO!!!!!!! ZAMIERZA ZŁOŻYĆ PROTEST, OFICJALNY, PRZECIWKO BOLIDOWI PROWADZONEMU PRZEZ ROBERTA KUBICE! PODOBNO POLAK PO 3 SESJI TRENINGOWEJ GDY WSZYSCY POSZLI NA CIESZĄCEGO SIE DUŻĄ POPULARNOŚCIĄ ,KOTLETA Z KANGURA PRZEPARKOWAL BOLID NIC NIE PODEJRZEWAJĄCEGO NICKA NA MIEJSCE SWOJEGO I DO QUALA RUSZAŁ BOLIDEM Z KERS, POLAKA MOZE CZEKAC SUROWA KARA!!! Link Zgłoś
morfeusz_1 GP Australii: świetny Kubica, ale rządzi Brawn 28.03.09, 10:09 Jeeeeeeeeeeeeeeeedź Roooooooooooooooobert Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedź!!! Link Zgłoś
awprawo "Szybki Nick" jak zwykle słabo... 28.03.09, 10:18 "Szybki Nick" jak zwykle słabo... trudno się Niemcom z tym pogodzić... np na niemieckich portalach internetowych oraz w TV o dobrym miejscu Kubicy praktycznie nie ma ani słowa (za to jest dużo o innych zawodnikach)... cóż, niemieckie kompleksy... Link Zgłoś
sthoss KERS moze i malo efektywny w kwalifikacjach.. 28.03.09, 10:21 ale z pewnoscia bedzie bardzo przydatny w samym wyscigu. Wszyscy pamietamy jak sie kierowcy mecza probujac wyprzedzac rywali. Te pare koni wiecej z pewnoscia ulatwi sprawe. Z reszta ten cały system był stworzony wlasnie z mysla o wyprzedzaniu Link Zgłoś
schumifan Re: KERS moze i malo efektywny w kwalifikacjach.. 28.03.09, 10:27 Kers moze sie tez przydać na prostych w momencie duzego zuzycia opon na lekkim samochodzie przed tankowaniem, to co stracą z powodu stanu ogumienia w trzecim, krętym sektorze odzyskają na prostych moze nawet ok 0,1-0,2s Link Zgłoś
lody.tuskawkowe może zientarski w końcu nauczy się 28.03.09, 12:13 poprawnie wymawiać imię "dżejsona" buttona? Link Zgłoś
steveb63 wcale nie sensacyjny z wyjatkiem kubicy 28.03.09, 12:31 pierwszy wyscig,pierwsze niewiadome ale zakonczylo sie zgodnie z przewidywaniami przynajmniej w eliminacjach, zaskoczeniem jest dobry wynik kubicy Link Zgłoś
natter2 GP Australii: świetny Kubica, ale rządzi Brawn 28.03.09, 12:40 "oraz KERS, czyli dodatkowego źródła napędu" pl.wikipedia.org/wiki/Hamowanie_rekuperacyjne no dodatkowym źródłem napędu to bym chyba tego nie nazwał, ale co ja tam wiem :/ Link Zgłoś
quaga GP Australii: świetny Kubica, ale rządzi Brawn 28.03.09, 12:47 Czy ten cały KERS to modyfikacja "wolnego koła" od Syreny? Link Zgłoś
brik81 obie toyoty zdyskwalifikowane 28.03.09, 13:13 wiec zmienia sie kolejnosc!!! Tak napisali w marce!!! Link Zgłoś
brik81 I na dodatek na koncu moga tez wyladowac 28.03.09, 13:22 Ferrari bo skarzy sie williams na ich tylne alerony!!! Link Zgłoś
jarsza no sorry nie skumalem - faktycznie, zwracam honor 28.03.09, 13:29 to byly jeszcze emocje po kwlifikacjach;-) Link Zgłoś