masy 09.05.09, 18:21 mogę spytać (F1.pl, ŁO; F1.pl, mo) w jakim celu dukrotnie taki sam artykuł dotyczący błędu z oponami w trzeciej części kwalifikacji? Link Zgłoś Obserwuj wątek
noise213 Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 09.05.09, 19:29 Kurde, team BMW to patałachy bez dwóch zdań!!! Link Zgłoś
moosk Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 09.05.09, 21:50 A Ferrari, to dopiero patałachy ;) Drugi raz ten sam błąd w tym cyklu wyścigowym... Link Zgłoś
ereta Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 08:52 noise213 napisał: > Kurde, team BMW to patałachy bez dwóch zdań!!! ######### Zgoda, tylko może sprawdzisz ile razy błędy popełniały inne bardziej doświadczone zespoły. Choćby też w tych samych wczorajszych kwalifikacjach Ferrari z Raikonenem? Link Zgłoś
wujek_extrema Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 09.05.09, 19:31 Dzieki Bogu ze znalazla sie jakas wina bo juz zaczelismy podejzewac Kubice Link Zgłoś
behreit Już myślałem, że wepchneli szmatę do baku 09.05.09, 19:47 Uff. Mówiłem Mario jak ostatnio piliśmy sznapsy i browar, żeby zwolnił tych mańkutów bo popitolą te opony kiedyś. www.stop-kubicomanii.pl Link Zgłoś
dead_skunk Kubica jest niepokonany! 09.05.09, 21:46 Robert Kubica jest niepokonany w f1 - w mazgajstwie! Link Zgłoś
europa130 Re: Ty jesteś za to 10.05.09, 11:01 puch4cz napisał: > wybitnym forumowiczem.. O_o a ty podniecasz sie F1 jak kura jajem Link Zgłoś
ereta Re: Kubica jest niepokonany! 10.05.09, 08:55 dead_skunk napisał: > Robert Kubica jest niepokonany w f1 - w mazgajstwie! ##### Popisujesz się, a nie masz czym?????? Link Zgłoś
europa130 Re: Kubica jest niepokonany! 10.05.09, 11:02 ereta napisał: > dead_skunk napisał: > > > Robert Kubica jest niepokonany w f1 - w mazgajstwie! > ##### Popisujesz się, a nie masz czym?????? niedosyc ze mazgaj to pleciuga (mamo bija Roberta) Link Zgłoś
macbar001 Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 09.05.09, 22:12 p......e o Chopinie- Fobert jedzie cysterną.... Link Zgłoś
satmean Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 09.05.09, 23:41 Robert da rade, aby tylko BMW dalo ;) Kubica w Monaco Link Zgłoś
europa130 Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 11:03 satmean napisał: > Robert da rade, aby tylko BMW dalo ;) > > Kubica w > Monaco da rade ale zesrac sie w gacie Link Zgłoś
europa130 Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 11:03 macbar001 napisał: > p......e o Chopinie- Fobert jedzie cysterną.... <na kwadratowych kolach Link Zgłoś
the_foe starta byla za duza... 10.05.09, 12:31 ... nawet jak na cysterne. Biorac pod uwage ciezar bolidu i starte do browna Kubek powinnen miec czas ok 1.21.0 co daloby mu 5-6 miejsce. Link Zgłoś
supahg prosze przeniesc ta wiadomosc do dzialu Technologi 09.05.09, 23:53 to nie jest informacja sportowa. Link Zgłoś
pocalujta_wujta Ten sport to technologia 09.05.09, 23:59 A jesli chcesz poczytac o wyscigach nietechnologicznych to zajrzyj na strony NASCAR, A1GP i Indy Car i nie marudz tutaj. Link Zgłoś
uzaz Re: Niemiecka dokladność! 10.05.09, 10:17 Robert jest winien, bo poprosił o zmianę w procedurze wymiany opon. Zespół BMW nie mógł się przestawić, bo brakowało potwierdzenia z centrali, więc łapali co pod ręką. Mistrzostwo w precyzji. W zeszłym roku zaskoczył ich niespodziewany sukces, bo nie planowali zwycięstwa. W tym roku zaplanowali, ale bez uwzględnienia przeciwników. Jak długo Theissen będzie szefem, tak długo BMW nie wygra, facet jest zdolny jako inżynier ale beton jeśli chodzi o strategię. Pasował by raczej do sozialistische Planwirtschaft. Link Zgłoś
europa130 Re: Ten sport to technologia 10.05.09, 11:04 pocalujta_wujta napisał: > A jesli chcesz poczytac o wyscigach nietechnologicznych to zajrzyj na > strony NASCAR, A1GP i Indy Car i nie marudz tutaj. fajny masz nick pajacu Link Zgłoś
jaceq Uff! Nie kupiłem BMW. 10.05.09, 00:02 Składają je patałachy. A w dodatku mają kiepskie silniki. Tylko audi. Link Zgłoś
ereta Re: Uff! Nie kupiłem BMW.# Lepiej taczki? 10.05.09, 08:59 jaceq napisał: > Składają je patałachy. A w dodatku mają kiepskie silniki. > Tylko audi. > > # Może lepiej taczki? Link Zgłoś
europa130 Re: Uff! Nie kupiłem BMW. 10.05.09, 11:07 jaceq napisał: > Składają je patałachy. A w dodatku mają kiepskie silniki. > Tylko audi. > audi to mozesz na taczke przerobic BMW ponad wszyskich. > Link Zgłoś
pocalujta_wujta Fleje w BMW Sauber 10.05.09, 00:05 Mam podejrzenie ze takie rzeczy zdarzyly sie i w poperzednim sezonie. Nie mam pojecia czy w BMW siedzi jakis trol i robi to celowo czy tez sa to nienaprawialne fleje, ktore pracuja w tym zespole. Po prostu nie daja sobie rady pod presja. Mozna by zmienic kilku mechanikow na bardziej niezawodnych. Kiedy wreszczie BMW Sauber zacznie robic ranking swoich mechanikow? To sie ma nijak do Ferrari i McLarena.... choc Ferrari zdarzaly sie pomylki. Link Zgłoś
calcinus tak, to na pewno spisek Niemcow 10.05.09, 00:24 zeby Polak nie zajmowal dobrych miejsc. Zaiste, podziwu godna konsekwencja, juz z miliard dolarow na to wydali, i nadal nie przestaja. Link Zgłoś
ereta Re: to na pewno spisek Niemcow#Wymyśl coś lepszego 10.05.09, 09:06 calcinus napisał: > zeby Polak nie zajmowal dobrych miejsc. Zaiste, podziwu godna konsekwencja, juz > z miliard dolarow na to wydali, i nadal nie przestaja. ########### Czegoś lepszego wymyślić nie stać Cię? Link Zgłoś
nikka00 Re: Fleje w BMW Sauber 10.05.09, 02:01 Gdybyś się bliżej interesował f1 to wiedziałbyś, że ta ekipa, która teraz obsługuje pit-lane jest właśnie nowa... Link Zgłoś
ereta Re: Fleje w BMW Sauber 10.05.09, 09:02 pocalujta_wujta napisał: > > > To sie ma nijak do Ferrari i McLarena.... choc Ferrari zdarzaly sie > pomylki. ####### Fatalne błę dy zdarzają si wszystkim. A w tych samych wzorajszych kwalifikacjach Ferrari z Raikonenem? Link Zgłoś
szczurek59 Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 07:19 Niemiec jest Niemcem i będzie Niemcem!!!!!!!!!!!!!!! dziwie się ze KUB ICA raci talent z tymi faszystami czy fuszerami Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 08:56 zaraz sprawdzę w moimfiacie uno czy mi kół z lewych na prawe nie zamienili. Link Zgłoś
ereta Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 09:07 szczurek59 napisał: > Niemiec jest Niemcem i będzie Niemcem!!!!!!!!!!!!!!! dziwie się ze KUB ICA > raci talent z tymi faszystami czy fuszerami ###### Prawdziwy z Ciebie durny szczurek!!! Link Zgłoś
europa130 Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 11:11 szczurek59 napisał: > Niemiec jest Niemcem i będzie Niemcem!!!!!!!!!!!!!!! dziwie się ze KUB ICA > raci talent z tymi faszystami czy fuszerami < ales ty pusty leb gdyby nie BMW to twoj robercik jezdzil by dzis trabantem ,jak sie nie znasz na tym sporcie to zapluta morda w kubel maly polaczku robaczku pierdo....ny Link Zgłoś
garbusmoneta Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 09:25 zwyciestwa Kubicy są iluzoryczne. nie pomogą kersy, dyfuzory jądrowe ani silnik rakietowy. Link Zgłoś
europa130 Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 11:15 garbusmoneta napisał: > zwyciestwa Kubicy są iluzoryczne. nie pomogą kersy, dyfuzory jądrowe > ani silnik rakietowy. poniewaz Kubicy przeszkadza rabek u spodnicy hi hi ha ha Link Zgłoś
jaroslawjerzy Re: Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 12:41 To wsiądź do bolidu, cwaniaku, i się pościgaj. Zobaczymy, jak wtedy się będziesz wymądrzał. Nasza narodowa cecha: plucie na tych, za których powinniśmy trzymać kciuki i z których powinniśmy być dumni. Link Zgłoś
mikesz6 Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 11:42 A ja tam interesuje się- chociaż wiem,że to dosyć staroświeckie- jazdą figurowa na wrotkach i problemy pana Kubicy są mi zupełnie obce. Link Zgłoś
olias Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 13:37 no, to już od jakiegos czasu jest przezabawne. albo Kubica nie jest dobry w smigałce F1, albo ten cały zespół BMW to saborażyści. przecież nie może istnieć (?) niemiecki zespół, który systematycznie od tamtego roku w każdych okolicznościach w każdym wyscigu popełnia błędy. No, chyba że w tych Niemcach wzięły górę najgorsze cechy nacji niemeickiej skrzyżowanej z ludami kałmuckimi (z okresu gdy Armia Czerwony wyzwalała Niemcy i niemieckie kobiety. Link Zgłoś
daszek.fistaszek Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 10.05.09, 13:40 Panie Kubica, czas na zmianę teamu. Jak pokazuje historia Polakom z Niemcami mało co wychodzi. na korzyść tych pierwszych. Link Zgłoś
stihl13 Przez błąd BMW Sauber Kubica tylko dziesiąty 11.05.09, 12:27 na 1 zakręcie kraksa jak zwykle... dobrze że bolidy mają bezpieczniejsze niż 10-15 lat temu... oby nikt już nie skończył jak Senna Tekst linka Link Zgłoś