Dodaj do ulubionych

Moskwa zjada samochody

IP: *.inetaccess.pl 10.05.09, 15:22
Ale przecież na zdjęciach widać że niektóre pęknięcia są obok placu budowy, czyli jakiś bałwan tak prowadził roboty że zniszczył podbudowę drogi!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krakowiaczek Re: Moskwa zjada samochody IP: 213.17.128.* 10.05.09, 23:21
      Drogi jak w Warszawie co najmniej. Jak jadę z mojego pięknego stołecznego miasta Krakowa do "centralnej wsi" gdzie śmierdzi jak na centralnym a dziury są jak w Moskwie to mnie aż mdli :-/ ...
    • Gość: bleee Re: Moskwa zjada samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 08:34
      Rav-ki szkoda, eh
    • Gość: Gość Re: Moskwa zjada samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:03
      A budynki się nie zapadają?
    • Gość: lalo Re: Moskwa zjada samochody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 12:09
      ładki szkoda, eh
    • Gość: driver Re: Moskwa zjada samochody IP: 81.15.241.* 11.05.09, 12:16
      to juz ja wole jeżdzić po naszych drogach
    • Gość: warszawiaczek Re: Moskwa zjada samochody IP: 217.97.138.* 11.05.09, 13:10
      do Krakowiaczka:
      jak Ci nie pasuje to po kiego ch...... przyjeżdżasz do Warszawy?
      Zostań w Krakowie i nie pisz bzdur.
    • Gość: www Re: Moskwa zjada samochody IP: *.128.14.218.static.crowley.pl 11.05.09, 13:11
      zmarzlina w Moskwie? co Wy za bzdury wypisujecie! poza tym widać, że to przez budowę obok zapadła się ta droga
    • Gość: mystic Re: Moskwa zjada samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 13:30
      Co tam Moskwa. Dzisiaj taki obrazek miał miejsce na bitumicznym odcinku "betonki" czyli drodze wojewódzkiej nr 44 ze Szczecina do Chociwla w woj. zachodniopomorskim. Po prostu prawy pas jezdni odpłynął wraz z deszczem. Masakra, zarząd dróg powinien zostać postawiony przed oblicze prokuratora za stan tej drogi, na który wielokrotnie była zwracana uwaga w lokalnej prasie np. Głosie Szczecińskim. Wystarczy wejść na forum głosu i poczytać:
      forum.gs24.pl/index.php?showtopic=2750&hl=betonce
    • Gość: loginn99 Re: Moskwa zjada samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 13:47
      Tylko 15% ?
      Szkoda , miałem nadzieję na znacznie więcej
    • agatsu Re: Moskwa zjada samochody 11.05.09, 15:39
      Nie chodzi tylko o wulkan, chodzi o podmokle tereny. Moskwa jest poprzecinana podziemnymi rzekami. To dopiero trudno umocnic :))) W Warszawie od kilku lat sobie nie mozemy poradzic z jednym ciekiem na Marszalkowskiej przed Domami Centrum (kojarzycie dziure zalatana kostka bauma? :)))
    • Gość: dokrakowiaczka Re: Moskwa zjada samochody IP: 141.70.82.* 11.05.09, 17:22
      to wyp...do krakowa, nikt cie do nas nie zaprasza
    • milewidziany Re: Moskwa zjada samochody 11.05.09, 17:26
      Z tymi dziurami w Warszawie to racja. Nigdzie nie widziałem takich dziurawych
      jezdni oraz krzywych i dziurawych chodników jak właśnie w tym mieście.
      Warszawiacy ! Czy nie możecie sobie poradzić z tym problemem?
      Jest to pierwsza rzecz , która się rzuca w oczy po przyjeżdzie do waszego miasta.
    • Gość: dser Re: Moskwa zjada samochody IP: *.uz.zgora.pl 11.05.09, 17:31
      takie i inne filmiki o wypadkach można oglądac na www.kabaretowo.com
    • Gość: admin Re: Moskwa zjada samochody IP: *.181.103-84.rev.gaoland.net 11.05.09, 18:12
      Tu? www.kabaretowo.com Swietne ;D Polecam ;)
    • Gość: Karol Re: Moskwa zjada samochody IP: 82.160.17.* 11.05.09, 22:55
      Czemu niektorzy wykozrystuje okazje do pokazywania jakis linkow?
      tu sa auta MENELE i KABARECIARZE !!!
    • Gość: wiesio Re: Moskwa zjada samochody IP: 82.160.17.* 11.05.09, 22:57
      top-ogłoszenia popieram bo związane z motryzacja
    • Gość: Marcin Re: Moskwa zjada samochody IP: *.polsat.net.pl 12.05.09, 09:05
      do narzekających na dziury w w-wie. potwierdzam, są, setki, tysiące. Ale nikt mi nie wmówi, że inne miasta są pozbawione tychże bo byłem tu i ówdzie w naszej Najjaśniejszej. Pewnie jest ich więcej w w-wie, ale jak ma ich nie być więcej skoro więcej jest ulic i ruch większy (i lokalny i tranzytowy). Zwracam się więc z uprzejmą prośbą do podobnych krakowiaczkowi (i do niego przede wszystkim) aby zaprzestali pitolenia i pomyśleli zanim coś napiszą. Pewnie tam na południu masz kolego tylko gładziutkie autostrady, cudowne, niezakorkowane obwodnice miast i wiosek i przyjazd do w-wy jest dla Ciebie wielkim szokiem. Proponuję się obudzić, wytrzeźwieć, pojeździć trochę dalej niż trasa w-wa Kraków i spowrotem, może troszkę na zachód, na wschód i dopiero wtedy brać się za wyrażanie "opinii".
      trochę przydługie ale szlag mnie trafia jak czytam takie narzekanie. I nie chodzi tu o miasto (to samo mógłbym napisać np. o Wrocławiu) tylko sam fakt wąskiego spojrzenia na dużo szerszy temat. Tylko nie odpowiadaj w stylu "a u was biją murzynów", nie przejdzie.
    • Gość: Jack Re: Moskwa zjada samochody IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 14:34
      Sufozja - takie zjawisko geologiczne, polega na wypłukiwaniu osadów przez wody podziemne, w niektórych obszarach pospolite.
    • Gość: UP Re: Moskwa zjada samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 18:09
      I wessało Ładę.
    • Gość: zdziczew Re: Moskwa zjada samochody IP: *.goleniow.vectranet.pl 12.05.09, 22:10
      Moskwa może i zbudowana na wulkanie jak Rzym, ale jakoś nie słyszałem o tym, żeby Rzym zjadał samochody...
    • Gość: alt Re: Moskwa zjada samochody IP: *.sggw.waw.pl 14.05.09, 01:03
      Poza toyotą zdjęcia są zaraz obok budowy!!! A co do zmarzliny, wulkanów i Rzymu. W Rzymie nie ma mrozu!!. A co się dzieje jak wszystko zamarza i odmarza przez połowę roku (conajmniej) to każdy może przetestować przy pomocy zamrażaki i kubka z ziemią. Do kubka nasypać ziemi, nalać trochę wody i położyć coś ciężkiego. Efekt. Po 10 cyklach obiekt będzie w połowie kubka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka