Dodaj do ulubionych

wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą?

08.12.03, 10:52
Złodzieje - dupki ukradli mi wszystkie wycieraczki i to po raz drugi w ciągu
ostatnich dwóch tygodni . Kurrrrrr.......aaaa
A że musiałam jechac do szkoły to tylko się modliłam, żeby nie wjechać w dupę
samochodowi przede mną bo jedyne co widziałam to łuna czerwonych świateł na
mokrej od śniegu szybie :(( Żeby taki dupek jeden z drugim wpadli kiedyś pod
taki samochód któremu zaj.. wycieraczki.
I teraz dwa pytania:
- gdzie w Wawie kupię wycieraczki do Peugeota 206
- i jak je zabezpieczyć przed dalszymi kradzieżami? przykręcić pióra na
śruby? A może wystarczy pomalować sprayem i już nie będzie opłacało się im
kraść?
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 13:13
      > - gdzie w Wawie kupię wycieraczki do Peugeota 206

W każdym sklepie motoryzacyjnym,stacji benzynowej,supermarkecie.....
      • anx Re: wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą 08.12.03, 15:11
        Gość portalu: verte napisał(a):

> > - gdzie w Wawie kupię wycieraczki do Peugeota 206
        >
        >
        > W każdym sklepie motoryzacyjnym,stacji benzynowej,supermarkecie.....

Chodziło mi o to gdzie kupię TANIEJ. Giełda? Szroty?
        POdajcie jakieś adresy bo ja niezorientowana kobitka jestem :(
        Bez wycieraczek się nie da jeździć bo zima przyszła i snieg wali prosto w
        przednią szybę :(
        • Gość: mooj Re: wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą IP: *.spray.net.pl 08.12.03, 15:20
          jasne - taniej na giełdzie - od razu kup 2 komplety bo jak sa kupcy to jest
          złodziejstwo więc jak kupisz to ukradną
          ale ty bedziesz przygotowana -raz dwa i wyciągasz następne
          ech...
          • Gość: crazy banana Re: wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą IP: *.vline.pl / 217.98.54.* 08.12.03, 23:48
            jak bedziesz miał farta to kupisz swoje ;-))))))))))))
            • anx Re: wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą 09.12.03, 08:55
              Gość portalu: crazy banana napisał(a):

> jak bedziesz miał farta to kupisz swoje ;-))))))))))))

Wiem niestety :((
    • Gość: Henio Re: wycieraczki- jak zabezpieczys? przed kradzieN? IP: *.sympatico.ca 08.12.03, 13:35
      Ja bym tam bez wycieraczek jezdzil i juz ... karzdy orze jak morze!
      • Gość: Zenek Re: wycieraczki- jak zabezpieczys? przed kradzieN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 13:41
        mojej zonie sciagneli wycieraczki na parkingu pod Ikea w Jankach
        myslalem ze to sie juz nie zdarza, ale jak widac nawet wycieraczki kradna.

• Gość: Michal Re: wycieraczki- jak zabezpieczys? przed kradzieN IP: *.telia.com 08.12.03, 15:21
          To juz naprawde bieda w narodzie.
          Jedz na zlomownik na Pradze,ale odradzam kupna uzywanych beda problemy.Pomaluj
          w ciapki rozne jasne i naprzemian ciemne .Moze odstraszy,zawsze sie liczy
          pierwsze wejzenie i zlustrowanie ---a nieladne nie biore.Pzdr.Michal
          • anx Re: wycieraczki- jak zabezpieczys? przed kradzieN 08.12.03, 15:34
            No więc właśnie - jak kupię na giełdzie to równie dobrze mogę iśc ukraść komuś
            z parkingu. Wyjdzie na to samo a szybciej i taniej :((
            Chyba kupię w supermarkecie za 10 zł i zeskrobię farbę .
            Swoją drogą żeby kraść wycieraczki to już naprawdę trzeba być żulem
            • Gość: verte Re: wycieraczki- jak zabezpieczys? przed kradzieN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 15:54
              anx napisała:

> Swoją drogą żeby kraść wycieraczki to już naprawdę trzeba być żulem
              >

Być może ale żeby szukać starych,używanych wycieraczek po giełdach i szrotach
              to już naprawdę nie wiem kim trzeba być.
              • anx Re: wycieraczki- jak zabezpieczys? przed kradzieN 08.12.03, 15:57
                Gość portalu: verte napisał(a):

> anx napisała:
                >
                > > Swoją drogą żeby kraść wycieraczki to już naprawdę trzeba być żulem
                > >
                >

>
                > Być może ale żeby szukać starych,używanych wycieraczek po giełdach i szrotach
                > to już naprawdę nie wiem kim trzeba być.

Kimś komu do końca miesiąca zostało 100 zł na życie a samochodu musi używać do
                pracy na przykład. Nie oceniaj ludzi tak szybko.
                • Gość: M Re: wycieraczki- jak zabezpieczys? przed kradzieN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:31
                  Mozesz zawsze sciagac wycieraczki jak juz zaparkujesz autko , nie zostawiac ,
                  skoro ci kradna , wiem ze to nie wygodne , ale co zrobic zyjemy w
                  polaczkowie , tu wszystko kradna.
                • Gość: Kocisz che,che,che 100 zł.... IP: 62.173.207.* 08.12.03, 16:49
                  to za co będziesz tankować? a poza tym jeśli nie stać Cię na wycieraczki do
                  autka, używaj tramwaju albo autobusu, ewentualnie metra lub roweru... co za
                  baba...
                  • anx Re: che,che,che 100 zł.... 08.12.03, 21:27
                    Baby to są w nosie :)))
                    Samochód jest zatankowany a pieniądze mam już rozdysponowane na inne
                    potrzeby .....wiesz...Święta idą....
                    Zresztą nie o tym jest ten wątek....Uchh co za faceci ;)
                  • Gość: Kompressor Re: che,che,che 100 zł.... IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.12.03, 21:57
                    a z ciebie niezly wsiok...
                    • qreenblack Najlepiej zabierac ze sobom,hehe 09.12.03, 00:27
    • greenblack Re: wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą 09.12.03, 21:49
      anx napisała:

żeby nie wjechać w dupę
      > samochodowi przede mną bo jedyne co widziałam to łuna czerwonych świateł na
      > mokrej od śniegu szybie

Jazda bez wycieraczek podczas opadów śniegu - to dopiero szczyt debilizmu!
      • Gość: macjej Re: wycieraczki- jak zabezpieczyć przed kradzieżą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 07:42

greenblack napisał:
        > Jazda bez wycieraczek podczas opadów śniegu - to dopiero szczyt debilizmu!

przeciez pod prąd nie jechała:)- widziała czerwone, a nie żółte plamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka