Gość: bob_66 Re: Mitsubishi Carisma IP: 195.205.141.* 21.01.12, 08:06 Autorowi moge jedynie poradzić by na drugi raz, kiedy bedzie opisywał jakiś model auta, dokładniej zapoznał sie z jego specyfiką....lub zaczal recenzowac zupki z torebek.....mam Cari już drugą....i innej nie chce....a po drodze miałem kilka innych marek....wiem co pisze!!!!! :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio wedrownik Re: Mitsubishi Carisma IP: *.150.187.3.csa-net.pl 02.02.12, 16:42 przy vectrze b wygląda jak biedny krewny i nawet żarówki ma h 4 straszne zacofanie to konkurent dla brawy a nie dla klasy średniej buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Mitsubishi Carisma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.14, 17:28 przejedź się carismą w dobrym stanie a zauważysz różnice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mitsumaniak Re: Mitsubishi Carisma IP: *.tpnet.pl 22.02.12, 09:19 Mam 8-letnią Carismę z Dieslem commmon rail. 140 tys przebiegu. Nie miałem żadnej z usterek tu opisanych (wycieraczki, silniczek spryskiwacza,tulejki lewarka skrzyni biegów, hamulce). Zresztą to i tak drobiazgi w porównaniu z padającymi skrzyniami, silnikami, filtrem cząstek stałych w "bezawaryjnych" Toyotach, Oplach itp Odpowiedz Link Zgłoś