Gość: Tata-Esteta Re: Urodziny Multipli IP: *.aster.pl 04.06.09, 20:27 Multipla dla karypla... Link Zgłoś
Gość: agi Re: Urodziny Multipli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:27 wlasnie sie zastanawiam czy nie kupic uzywanej multi bo potrzebne mi wieksze autko rodzinne -a one sa za rozsadna cene:) Link Zgłoś
Gość: Alamakota Re: Urodziny Multipli IP: *.chello.pl 04.06.09, 21:28 Uwielbiam swoja Multiplę :) Jesli kiedys kupie nowe auto to ona napewno zostanie.Bardzo mi sie podoba-wyprzedza epokę stylistyką.Za jakis czas bedzie wiecej samochodów do niej podobnych To takie kosmiczne auto.Lubię patrzeć na tę szeroką "mordę" Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Urodziny Multipli IP: *.dip.t-dialin.net 04.06.09, 22:24 Najbrzydszym samochodem swiata nie jest Multipla, a Audi A3. Jak je widze, to mi sie zbiera na wymioty. Jest brzydsze nawet od slawnej Corolli. Link Zgłoś
Gość: jch Re: Urodziny Multipli IP: 81.95.195.* 04.06.09, 22:26 Miałem Multiplę, niestety rozbiłem ją w wypadku i wrak sprzedałem. Nigdy z żadnym samochodem nie byłem związany emocjonalnie, a z Multiplą i owszem. Wysoka, szeroka, trzymała się drogi jak gokart. Miała śliczne światła z tyłu. Dzieci kochały wielkie okna i wysokie siedzenia - miały widok na świat. Żona zawsze jeździła przytulona do mnie na siedzneiu obok, a nie w oddaleniu. Gałka biegów przy kierownicy była genialnym pomysłem. No i uroczy obyczaj mrugania sobie światłami. Potem Fiat zepsuł drugą wersję, robiąc z niej dużą Pandę. Link Zgłoś
Gość: globtrotuar Re: Urodziny Multipli IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.09, 01:40 Zawsze myslalem ze Pontiac Aztek jest najbrzydszy, ale faktycznie, Multipla go przebija swoja brzydota. Duze i brzydkie jak londynska taksowka, a wsrodku poza 6 fotelami nic do zaoferowania. Aztek, to przynajmniej mogl robic za kempingowoz. www.thecarconnection.com/image/100000303_2001-pontiac-aztek-camper Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Urodziny Multipli IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.06.09, 02:00 "Najbrzydszy samochod swiata"? ten, kto to pisal pewnie nigdy nie widzial tego dziwadla zwanego Pontiac Aztec... Link Zgłoś
swan_ganz Re: Urodziny Multipli 05.06.09, 07:13 najbrzydzszy to jest Logan; zawsze jak go widzę na drodze to mam ochotę zepchnąć to to do rowu by ludzi już dłużej nie straszyło Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urodziny Multipli IP: 217.153.161.* 05.06.09, 07:41 Multipla nie jest zla. Fiat 500 to dopiero pokraka. Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: Urodziny Multipli IP: *.171.29.35.static.crowley.pl 05.06.09, 07:49 Multipla nie jest samochodem który należy oceniac w kategoriach estetcznych. Autko urodą nie grzeszy to oczywiste ale jest funkcjonalne i wygodne. Link Zgłoś
Gość: Dorothy Re: Urodziny Multipli IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.06.09, 08:15 Pierwszy raz ten samochód widziałam w jakimś programie w telewizji, jeszcze gdy byłam w ostatniej klasie szkoły podstawowej. Dziś, po 10 latach, z mężem kupujemy nasz pierwszy samochód. Ma być fiat marea, ale rozglądamy się również za multiplą. Wg mnie jest śliczny :-) Link Zgłoś
Gość: koles Re: Urodziny Multipli IP: *.chello.pl 05.06.09, 08:21 Dla mnie jest przynajmniej jest inny niż te wszystkie podobne do siebie auta których za niedługo nie bede umiał rozróżnic Link Zgłoś
Gość: ÓKAŻ Re: Urodziny Multipli IP: *.pf.com.pl 05.06.09, 08:48 według mnie I generacja była spoko, kosmiczny design do niej pasował. i miała genialną użyteczność i przestronność wnętrza. Brawa dla fiata! Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urodziny Multipli IP: *.uni.wroc.pl 05.06.09, 09:18 Mam Multiplę Ravennę! Z lodówką, z podgrzewarką, z dwustopniową klimatyzacją. Rewelacja! Wygoda, wygoda, wygoda, zabawa i wielka uroda nadwozia. Kupiłam ją właśnie ze względu na urodę. Multipla poza tym zobowiązuje, właściciele tych aut migają sobie światłami, przeuszczają na pasach - jednym słowem wyższa kultura. Link Zgłoś
Gość: ob Re: Urodziny Multipli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:21 Lepsza nowa Multipla niż 10-15-letnie wypierdziane VW....Jechać Golfem czy Audicą faja sprawa,czuć przez rok zapach nowości w aucie-BEZCENNE Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Urodziny Multipli IP: *.chello.pl 05.06.09, 09:45 Brzydki na zewnątrz ale co mi tam ja jeżdżę w środku. Widoczność rewelacja jak w autobusie. szeroki rozstaw kółek zapewnia doskonałą stabilność. --------- Grafolog Link Zgłoś
Gość: Wielki Nieczysty Re: Urodziny Multipli IP: 212.160.234.* 05.06.09, 09:52 Brzydka? Prześliczna! Ma charakter i wyróżnia się z tłumu jednakowych pudełek na 4 kołach. Paskudne to są te anonimowe jednobryłowe pokraki, z zewnątrz różniące się od siebie tylko znaczkiem producenta. Nowa Multipla to porażka, nie odróżniam jej od innych minivanów nawet z bliska :D. Link Zgłoś
oldas Re: Urodziny Multipli 05.06.09, 11:31 ROBAK! Tak nazwałem Multiplę. Szkoda , że to się nie przyjęło.Taki fajny ROBAK!!!!! Link Zgłoś
Gość: DudeCs Re: Urodziny Multipli IP: *.dsl.clsm.epix.net 05.06.09, 13:31 Zgadzam sie z Moka - Pontiac Aztec to #1 wsrod brzydoty. Multipla to przy nim istna pieknosc. Link Zgłoś
Gość: h Re: Urodziny Multipli IP: *.multimo.gtsenergis.pl 05.06.09, 14:35 jest tyle brzydkich aut które nawet właścicielom się nie podobają nie są funkcjonalne praktyczne a angole wybrali ją najbrzydszym autem chyba brzydkiego auta nie widzieli albo lubią bezkształtne kloce zgadzam się multipla piękna nie jest ale nie fajny w niej jest tylko sam przód pas przedni a tak rewelacja w żadnym aucie nie ma świateł pod szybą :) jest taka futurystyczna Link Zgłoś
Gość: Normal Re: Urodziny Multipli IP: *.bremultibank.com.pl 05.06.09, 14:45 Ładny? Brzydki? O czym tu się dyskutuje??? Samochód to nie kobieta! Kupując samochód należy się kierować możliwościami, ceną, jakością ...i gdzieś na szarym końcu estetyką. (Nie dotyczy 0,001% populacji). Przypomnę, że w naszym kraju królują przepiękne rozbitki z Europy zachodniej. I nie są to Jaguary, Bentleye, czy Ferrari. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Urodziny Multipli IP: *.icpnet.pl 05.06.09, 14:48 Multipla to fantastyczny samochód Link Zgłoś
Gość: wueszet Re: Urodziny Multipli IP: *.dream.net.pl 05.06.09, 15:26 multipla nie ma żadnego odpowiednika w żadnym znanym mi języku? więc co to znaczy MULTIPLA? Link Zgłoś
Gość: rot Re: Urodziny Multipli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:10 Może lepiej, że nie ma odpowiednika w znanych językach. Wiesz co znaczy "pajero"? Link Zgłoś
Gość: wueszet Re: Urodziny Multipli IP: *.dream.net.pl 05.06.09, 20:04 pajero to podobno w slangu "koniował" ale moi znajomi z hiszpanii twiewrdza ze te słowo już dawno wyszło z obiegu Link Zgłoś