Dodaj do ulubionych

Pierwsze dzieła Mac Motorcycles

01.06.09, 21:46
Nie wiem w jaki segment maja wchodzić te motocykle ale jeżeli w cafe racer to ich styl jest za bardzo nowoczesny aczkolwiek stworzą pewnie własną klasę w tym segmencie.

Do wad obiektywnych zaliczę jednoosobowość. Przypominają mi trochę koncepcję na motocykl Buella (segment street) aczkolwiek z takimi osiągami daleko im do np XB9SX.

W mojej ocenie Triumph Bonneville jest lepszą alternatywą. Aczkolwiek zapewne Mac będzie się reklamował jako maszyny dla 'indywidualistów'.
Obserwuj wątek
    • Gość: hannibal666 Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.as.kn.pl 01.06.09, 23:38
      aczkolwiek nie jestem pewien
    • Gość: easy rider Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 02.06.09, 08:08
      ..chcą budować motocykle, które dadzą prawdziwą radość z jazdy..

Aczkolwiek powiem bull shit. Chca budowac?, a to niech chca, chciec im zawsze wolno, bo jak narazie nie buduja, tylko jakis b.s. probuja wcisnac maluczkim.
      To takie p...nie pod publiczke, jakby obecne bajki nie dawaly prawdziwej radosci, jeno wyimaginowana.

• Gość: Nikt Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 09:09
      Piękne.
    • Gość: MonomagnuM Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.xdsl.centertel.pl 02.06.09, 09:21
      Jak dla mnie motor jest jakiś nijaki, ni to w te ni to wewte, coś na styl "Cafe" ale jednak nie do końca, mnie się nie podoba...
      Pozdrawiam!
    • Gość: ks Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: 194.181.2.* 02.06.09, 11:21
      wygląda jakby mu Polacy jakieś elementy ukradli :)
    • Gość: Stef Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.09, 11:31
      a mnie się ten MOTOCYKL a nie "motor" podoba. Brakuje tylko tego drugiego cylindra.
    • Gość: D Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.radom.vectranet.pl 02.06.09, 11:43
      Jakies dziwne, juz wole moto Buella.
    • bokhen Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles 02.06.09, 12:38
      Ci goście robią dzieła: www.orangecountychoppers.com/
    • tomek3m Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles 02.06.09, 12:42
      aczkolwiek przekozacki motor
    • Gość: Dirty Harry Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.09, 12:43
      Nie ma co ceny odnosić do Triumpha Bonneville, bo ten motor to jest akurat nic nie wart, więc nawet gdyby Mac M. kosztował trzy albo cztery razy tyle, to i tak nadal będzie tani vs. Bonneville :-D Inne Triumphy to i owszem, ale nie to pierdzikółko...
      co-zawiocha.myminicity.com
    • Gość: Grzesiu Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.newsfeed.sdlintl.com 02.06.09, 13:35
      k... ludzie blagam, dajcie spokoj z tym "aczkolwiek"
    • obywatelx5 Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles 02.06.09, 14:00
      mnie sie chyba napewno podoba
    • austin62 Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles 02.06.09, 14:08
      Uwazam ze swiat idzie z postepem naprzod ale stylistyka czasmi powraca ,coraz czesciej bedziemy ogladali motocykle jednocylindrowe o duzej mocy i oszczednosci paliwa ,uwazam ze ten motocykl moze sluzyc jako jednostka wyjsciowa dla mlodszych milosnikow motoryzacj a kolejne wersje beda jeszcze lepsze ,istnieje wielki trend na tak zwane "street fighter bikes " gdzie wlasnie mlodociany entuzjasta jest targetem ,jesli cena bedzie atrakcyjna to moze byc calkiem popularny jednoslad wsrod najmlodszych entuzjastow motocyklowych
    • Gość: monias Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 15:19
      Jeżeli wsadzą tam silnik V2 to zapłace nawet 20tyś. funtów za ten design. Te motocykle mają być przede wszystkim piękne a nie szybkie. poza tym kupno takiego pojazdu gwarantuje dożywotnią kartę klubu indywidualistów, tego nie dostaniesz kupując japończyka czy inne popularne wynalazki.
    • Gość: kibuc Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: 80.68.236.* 02.06.09, 15:31
      "kupno takiego pojazdu gwarantuje dożywotnią kartę klubu indywidualistów"

Chodzenie z gaciami na głowie i rozmawianie z drzewami również.
    • wooki74 Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles 02.06.09, 15:40
      Jesli komus podobaja sie podobne maszyny to niech sobie zerknie na:

www.engmore.com/home.php
      www.confederate.com

Tam sa piekne maszyny;)) I awangardowe.....
    • Gość: k Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: *.gdynia.mm.pl 02.06.09, 22:19
      zgadzam się z wami, aczkolwiek mogę się mylić
    • Gość: WilgotnaWłoszka Re: Pierwsze dzieła Mac Motorcycles IP: 77.222.243.* 03.06.09, 23:46
      Zapowiadało się dobrze, a wyszło jak zwykle. Aczkolwiek mogę się mylić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka