Gość: gość IP: *.cpe.marton.net.pl 01.08.09, 21:33 albo mi sie zdaje albo juz ten txt gdzies czytalem Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: gość2 Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.chello.pl 01.08.09, 21:52 nawet jak go nie było to autor i tak jest pracownikiem skoda więc nie jest to wartościowe dziennikarstwo Link Zgłoś
mzyo Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada 01.08.09, 23:10 4 Skody, a za nimi pewnie ze 3 Toyoty Hilux tak w razie wypadku. Pomijajać tę kwestię wystarczą lepsze opony i wymiana zawieszenia na mocniejsze, a i Dacią Logan można przejechać Rosję! I jeszcze taka ciekawa uwaga skoro obładowane kombi z bagażnikiem dachowym i z napędem 4x4 spala 9 litrów to droga wcale nie mogła być ciężka. Irytuje mnie sponsorowane dziennikarstwo. Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.chello.pl 01.08.09, 23:49 stwierdzenie: dobre właściwości offroadowe - co to właściwie znaczy? Cały ten tekst to jakiś bełkot pana redaktora, kiedyś WO a teraz Moto.pl Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 08:18 Niebywałe! Bełkot, sponsorowany, przeniesiony żywcem z zeszłorocznych WO, Ludzie po co to jeszcze promujecie!!!! Mam tu już zupełnie przestać bywać, poziom coraz gorszy i jeszcze takie kwiatki..... Link Zgłoś
Gość: bigos Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.09, 14:18 Troszkę ni pies, ni wydra... Ani test, ani relacja... Ale samochód zacny. www.xyz.pl Link Zgłoś
Gość: zudz Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:07 tekst faktycznie z wysokich obrotów :) wiem - bo mam wszystkie numery WO i taki mały błąd - w tekście piszecie że auta miały silnik 2.0 FSI , a opisany jest 1.8 TFSI Link Zgłoś
Gość: baran Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.09, 22:51 Może i tekst sponsorowany, może i właściwości pojazdów przesadzone ale i tak gdyby mi ktoś zaproponował w ramach promocji marki przejechanie takiej trasy nawet i Siecento to bym się pewnie zgodził. Link Zgłoś
Gość: Minus Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 04.08.09, 00:55 Czemu nie Fabią skoro tubylcy śmigają po tych samych drogach Ładami wartymi kilkaset PLN? Link Zgłoś
Gość: ehehehehe Re: Skoda Octavia Scout - Šyberiada IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 10:13 taaa może jeszcze skoda scout poradzi sobie w terenie lepiej niż np. jeep wrangler? WSTYD DLA MOTO.PL ZA TAKI ARTYKUŁ!!!! Link Zgłoś