Dodaj do ulubionych

Cayenne dla indywidualistów - galeria

02.08.09, 17:33
1.W Warszawie jeżdżąc Cayenne jesteś jednym z wielu więc nawet takie plastikowe nakładki nic nie zmienią. Osobiście polecam 'suvowate' Vw czy nawet Bmw- przynajmniej niczego nie udają.

2.Chcesz wyróżnić się na skalę światową kupując Porsche? Kup Panamerę. Będziesz pierwszym i ostatnim klientem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Globy Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: 80.50.238.* 02.08.09, 20:33
      Nie sposób się nie zgodzić :-D
    • Gość: olo Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: *.chello.pl 02.08.09, 22:25
      uuuu... kolacje zwróciłem..
    • Gość: misio Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: *.ip.netia.com.pl 03.08.09, 09:51
      w rankingu na najbardziej popularne auto w Konstancinie wygrywa... cayenne ;-)
    • Gość: majsel Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: 193.33.124.* 04.08.09, 10:34
      nie sposób się nie zgodzić również z twórcą artykułu: "szKICHACH".

tinyurl.com/mjkocr
    • Gość: hilary Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.09, 16:20
      Porsche sponsorował i wielbił hitlera.
    • Gość: ggg9999 Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: *.ntlworld.ie 07.08.09, 17:38
      ja kupuje maluchy za 200zl ubezpieczam i wjezdzam w porschaki i pozniej widze lzy w oczach kierowcow. najbardziej lubie moment jak zaraz po stluczce mowie .....to tylko maszyna, moja tez ma slady.
    • Gość: na trzezwo Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:25
      fotograf byl wyraznie pijany. ani razu nie zmiescil calego auta w kadrze
    • Gość: gościu Re: Cayenne dla indywidualistów - galeria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 19:07
      U mnie na wsi w Polsce B Kajeną jeździ co drugi sąsiad. Czy to dobrze? Czy to jeszcze Porsze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka