Gość: Marek IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.02.02, 21:03 W najbliższym czasie pragnę nabyć Peugota 307. Proszę o uwagi tych, którzy już nim jeżdżą. Marek Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jack Re: Peugot 307 IP: 172.16.61.* 03.02.02, 09:35 Witam w gronie posiadaczy Peugotów.Kupiłem 307 w wersji XT Premium we wrześniu ubiegłego roku.Przejechałem 6 tys km.Samochód do obecnej chwili sprawuje się bez zarzutów , silnik 1,6 110 KM jest jest trochę za słaby jeżeli ktoś chce sportowo poszaleć,proponuje zakup 2,0 litrowego.Średnie spalanie wyniosło przez ten okres 8,5l pokazuje komputer pokładowy.Zawieszenie dostrojone jest bardzo dobrze jak na nasze drogi.Układ klima-ogrzewanie dobrze trzyma zadaną temperaturę( mam klimę automat).Jedyny minus to "świerszcz" który co jakiś czas wydobywa się z podszybia na przodzie, ale myślę ,że na serwisie po pół roku,który jest bezpłatny,a konieczny żeby nie stracić gwarancji, zostanie zlokalizowany i usunięty. polecam zakup, pozdr. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Peugot 307 IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.02.02, 10:13 Dzięki za informacje. Pozdrawiam. Marek. Link Zgłoś