mazel_tov 02.12.09, 18:29 Do 7 grudnia przy zakupie jednej pary rękawiczek drugą (obojętnie jaką, może być wypasiony model) macie za 1 grosz. Kupiłam dla męża rękawiczki za 39,90 a swoje właśnie za sumę 1 grosza, na metce 29,90. Super opcja dla mam nastolatków Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazel_tov Re: Promocja w Diversie 02.12.09, 20:56 W Housie, nie w Diversie. Dla mnie te sklepy niczym się nie różnią, to i się pomyliłam. Przepraszam. Odpowiedz Link
cornerek Re: Promocja w Diversie 02.12.09, 23:03 Wybieram się do House'a w piątek. Chcę kupić tam kurtkę, mam już upatrzoną, ale w jednym sklepie nie było mojego rozmiaru. Będę chodził do skutku. A może przy okazji skuszę się na jakieś rękawiczki. Jakieś znośne są? Bo części ciuchów z House'a nie ubrałbym nawet jakby mi dopłacali. A nie wiecie co się dzieje z Reporterem? Zwijają się z rynku? Bo kilka sklepów w okolicy zniknęło, został tylko jeden. A tam bywały fajne ciuchy... co drugi sezon Odpowiedz Link
mazel_tov Re: Promocja w Diversie 02.12.09, 23:12 Złaziłam całe CH i tam były najfajniejsze i najcieplejsze męskie rękawiczki ze wszystkich. W porównaniu do oferty innych sklepów nie ma co się zastanawiać, trza brać drogie Państwo Odpowiedz Link
mazel_tov Re: Promocja w Diversie 02.12.09, 23:13 Wiesz, o tym, że jest taka promocja dowiedziałam się jak już wyciągnęłam kartę, więc nie 'super okazja" przekonała mnie do zakupu. Odpowiedz Link
agpagp Re: Promocja w Diversie 02.12.09, 23:21 tak "reporter" złożył do sądu wniosek o upadłość - chcoiaż obiecują że część sklepów zostanie Odpowiedz Link
reni_78 a to nie jest tak, że... 03.12.09, 11:44 ... to ta tańsza jest za 1gr ??? ja akurat nie reflektuję na tę konkretną promocję, ale nauczona doświadczeniem innych tego typu, to zawsze ta tańsza była za 1gr, 1zł czy -50% tak więc przypuszczam, że ten wypasiony model będzie płatny w całości, a te małe dziecinne za 10zł będą sprzedane za 1gr... Odpowiedz Link
mazel_tov Re: Promocja w Diversie 03.12.09, 12:36 Nie wiem, czy umiem napisać jeszcze bardziej po polsku, ale spróbuję. Kupujesz parę rękawiczek, za drugą, obojętnie jaką płacisz 1 gr. Te które wybrałam w promocyjnej cenie akurat kosztowały 29,90, ale były też droższe, w cenie 39,90 czyli takiej, w jakiej kupiłam pierwszą parę. Odpowiedz Link
cornerek Re: Promocja w Diversie 03.12.09, 15:09 W przypadku takich promocji zawsze ta tańsza jest sprzedawana w promocyjnej cenie - w sumie logiczne. Można też wziąć dwie pary w jednakowej cenie. Ale oczywiście lepsze są promocje, gdy po prostu cena jest obniżona o połowę - wtedy już na jednej parze jest promocja. Odpowiedz Link