Dodaj do ulubionych

Oszukańcze praktyki Plusa

20.12.09, 12:57
Kilka dni temu przedłużyłam umowę w Plusie na kolejne dwa lata.
Wybrałam abonament za 55 zł (Taryfy syberyjskie) + Syberyjski pakiet gratis 5
numerów w Plusie i na stacjonarne (400 minut).
Zrozumiałam że te 400 minut jest co miesiąc przez 18 miesięcy.
Wczoraj weszłam na swój rachunek elektroniczny w Plusie i oniemiałam.
Okazało się że mam 500 minut na 18 miesięcy co daje ok 27 minut w miesiącu
(żadna atrakcja).
Umowę na piśmie mam na 400 minut na miesiąc, o takiej promocji rozmawiałam w
salonie i na taką się zgodziłam, a nie na żadne 500 minut (na 1,5 roku).

Kwestionuję też ostatnią fakturę. Jutro zażądam bilingu.

Próbowałam wczoraj dodzwonic się do konsultanta Plusa żeby to wyjaśnic.
Połączenie z konsultantem jest płatne.
Dodzwonienie się graniczy z cudem.
Za odsłuchiwanie tego co automat mówi trzeba zapłacic (chociaż nie powiedziało
się nawet słowa).
Wczoraj mogłam tylko odsłuchiwac co automat ma do przekazania i w końcu
wybrałam opcję taką, że konsultant oddzwoni do mnie w niedzielę między 10 a 12.
Plus oddzwonił w obiecanym czasie, znowu odezwał się automat i usłyszałam:
"jeżeli teraz chcesz rozmawiac z konsultantem wybierz 1",
wybrałam 1, po czym automat mówi:
"przepraszamy, ale wszystkie linie są zajęte, spróbuj później".
Po trzech minutach odsłuchiwania automatu rozłączyłam połączenie, nie
zamieniając nawet słowa - bo nie wiem czy mnie Plus za to finansowo nie obciąży.
Pytam się po co jest taka opcja oddzwaniania przez operatora jak to działa tak
jak opisałam.
Wybierając wczoraj tą opcję myślałam naiwnie, że zadzwoni żywy człowiek, a nie
automat z którym nie można wyjaśnic sprawy.

Obserwuj wątek
    • only_marcopol Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 13:29
      Rany boskie nie spotkałam się jeszcze z tak beznadziejnym operatorem jeśli jest
      jak mówisz - napisz reklamację pisemną dodatkowo i postrasz ich sprawą o
      odszkodowanie - mnie raz w Orange tak zbywali i zafakturowali mnie za dwa okresy
      rozliczeniowe kiedy już dawno powinnam przejść na kartę - zrobiłam awanturę i
      postraszyłam sprawą o odszkodowanie dopiero pomogło - potem przeszłam do Ery jak
      narazie OK zawsze udaje mi się bez problemu połączyć z konsultantem
      • anula36 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 13:32
        ja bym poszla do realnego punktu plusa i zrobila afere.A jesli na pismie to koniecznie za potwierdzeniem odbioru.
        • only_marcopol Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 13:36
          ja wysłałam faxem z salonu własnie i to nie tylko dwie reklamacje ale też
          wczesniejszą prośbę o zmianę abonamentu na kartę a i tak mnie chcieli wyrobić
        • cornerek Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 18:27
          Tak, bo najlepiej to pójść do bogu ducha winnego punktu i ZROBIĆ
          AFERĘ. A potem jeszcze się dziwić, że nikomu nie chciało się pomóc.
          Najlepiej po prostu złożyć reklamację: albo pisemnie i wysłać do
          Plusa (ale do centrali!) albo telefonicznie (i dzwoniąc czekać do
          skutku, a nie obrażać się, rozłączać i dziwić, że za połączenie
          zabrało pieniądze). Jeśli na umowie są odpowiednie zapisy, to na
          pewno zaszła jakaś pomyłka i wszystko da się odkręcić.

Jeśli koniecznie chce się odwiedzić punkt Plusa i prozmawiać z
          człowiekiem - należy wybrać salon firmowy Plus, gdzie jest
          stanowisko obsługi posprzedażnej (w zwykłym punkcie sprzedaży mogą
          jedynie wysłać reklamację faksem do centrali).
          • only_marcopol Re: Oszukańcze praktyki Plusa 21.12.09, 13:31
            cornerek napisał:

> Tak, bo najlepiej to pójść do bogu ducha winnego punktu i ZROBIĆ
            > AFERĘ. A potem jeszcze się dziwić, że nikomu nie chciało się pomóc.

chwileczkę a gdzie ja napisałam że zrobiłam aferę w punkcie sprzedaży ??? od
            nich wysyłałam faxy a aferę zrobiłam poprzez konsultantkę która połączyła mnie z
            kimś władnym bo rzekomo nikt nie mógł podjąć decyzji - ale się doprosiłam w końcu

Najlepiej to ocenić sytuację o której się nie ma pojęcia uncertain
    • wiedzma800521 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 13:46
      Witam
      Mam telefon w Plusie. Z własnego doświadczenia wiem że umowa
      obowiązuje nie od dnia jej podpisania lecz od następnego okresu
      rozliczeniowego. Może tu jest problem.
      pozdrawiam
    • przeciwcialo Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 13:58
      Dlatego ja po latach abonamentu przejdę na karte.
    • unaragazza Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 18:52
      A moze po prostu zle zrozumialas?
      Mialam podobna sytuacje. Dostalam info z Plusa, ze oferuja mi 1000 minut. Kto by
      nie chcial tyle?smile Dopiero podczas dokladnego wypytania sie przeze mnie
      konsultanta dowiedzialam sie, ze to 1000 min rozbite na 10 miesiecy, czyli 100
      na miesiac. Ale powtarzam - to ja sie dokladnie zapytalam, sam z siebie
      konsultant nie powiedzial.
      Kazda rozmowa z konsultantem jest nagrana, wiec mozna latwo sprawdzic co Ci
      powiedzial faktycznie, a co Ty zrozumialas.
      Poza tym skoro przedluzalas umowe to i tak dostalas nowa - obowiazuje to co tam
      napisane. Skoro masz cos innego niz na umowie, to ja bym napisala reklamacje, bo
      robienie awantury Bogu ducha winnemu pracownikowi Plusa bedzie tylko swiadczyc o
      Twojej kulturze.
      • stef63 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 19:34
        Przedłużenie umowy załatwiałam w salonie firmowym Plusa w moim mieście.
        Rozmowy nie były nagrywane bo ja wszystko załatwiałam osobiście - nie przez telefon.
        Jutro idę do salonu firmowego wyjaśnic całą sytuację.
        Mam nadzieję że zaszła pomyłka i wszystko będzie tak jak mam w umowie.
        Inaczej pójdę na wojnę z Plusem.
        Jutro napiszę jak się sprawy potoczyły.

Mam w Plusie komórkę 5 lat i do tej pory nie miałam z nimi żadnych problemów.
    • mazel_tov Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 19:41
      Mojego tatę konsultant w salonie firomowym plusa na marynarskiej oszukał co do
      ich zasiegu. pisanie reklamacji to była tylko zbędna wymiana korespondencji.

Do Stef63

płacisz jednorazowo za połączenie - czyli chyba 95gr. Nie nalicza ci za minuty
      które lecą, wiec czekaj do skutku.
      • stef63 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 20:07
        Dzięki za informację
        Właśnie nie bardzo wiedziałam czy płacę za połączenie czy za minuty.
        W takim razie spróbuję zadzwonic do konsultanta o 5 rano (tak wstaję).
    • mezor Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 22:17
      nie wiem, skąd Ci się wzięło, że to 400 min. to na 18 miesięcy łącznie. 400 min masz co miesiąc przez 18 miesięcy. Może jak ktoś słusznie zauważył, nie skończył Ci się okres rozliczeniowy jeszcze. Dostaniesz smsa jak Ci aktywują pakiet. Co do opłaty za połączenie z konsultantem, to płaci się jednorazowo za połączenie 95 gr i tylko w przypadku połączenia z konsultantem, w przypadku odsłuchiwania automatu - nic się nie płaci
    • krzysztofsf Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 22:24
      Wyglada na to, ze normalnie pakiet kosztuje 10 zl miesiecznie
      www.plus.pl/oferta_indywidualna/plus_abonament/taryfy/taryfy_syberyjskie/cennik_taryfy_syberyjskie_0507.pdf
      Sadze, ze jednak dostalas taki pakiet w ramach abonamentu, oraz (byc moze) te
      dodatkowe 400 minut. Czytam, ze minuty z pakietu nie przechodza na nastepny
      miesiac, tak wiec wyliczenie 27 minut w miesiacu nie pasuje do pakietu.

mam podobna usluge w Erze.
    • gad.forumowy Re: Oszukańcze praktyki Plusa 20.12.09, 23:40
      Ja podpisując umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych najpierw wybieram interesującą mnie promocję i czytam dokładnie jej warunki na stronach internetowych operatora. Następnie wybieram się do salonu, gdzie mówię że chcę podpisać umowę w tej konkretnej promocji z takimi to a takimi opcjami. Oszczędzam czas swój i tych czekających w kolejce w salonie. Korzyść druga, sam dobieram sobie warunki promocji, więc konsultant nie musi mi nic tłumaczyć.
      • magdalaena1977 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 21.12.09, 00:47
        gad.forumowy napisał:

> Ja podpisując umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych najpierw wybieram i
        > nteresującą mnie promocję i czytam dokładnie jej warunki na stronach internetow
        > ych operatora. Następnie wybieram się do salonu, gdzie mówię że chcę podpisać u
        > mowę w tej konkretnej promocji z takimi to a takimi opcjami.
        To jest lajtowa wersja dla mięczaków wink
        Ja analizuję wszystkie dostępne oferty, czytam regulaminy, a potem idę do BOK /
        łączę się z infolinią przekonując, że jest za drogo. W końcu po rozpaczliwej
        rozmowie z Centrum Utrzymania Zniechęconego Klienta łaskawie godzę się na pakiet
        XXXX po obniżeniu ceny.
        • stef63 Re: Wyjaśniłam 21.12.09, 04:53
          Udało mi się dodzwonic do konsultanta w nocy.
          Wszystko dobrze zrozumiałam co do tych 400 minut.
          Jest tak jak miało byc, tylko Plus dołożył mi 100 minut za to, że jestem ich
          starym klientem, a nie raczył mnie o tym poinformowac.
          Więc mam teraz 500 minut na miesiąc a nie 400.
          Wchodząc na swój rachunek elektroniczny zobaczyłam zestawienie z którego
          wynikało że miałam 500 minut z czego zostało mi jeszcze 8 godz i 3 minuty i obok
          była rubryka że jest to od grudnia 2009 do czerwca 2011 r. Więc myślałam że te
          500 minut to na całe 18 miesięcy. Stąd to nieporozumienie.
          Moim zdaniem mało precyzyjne zestawienie zrobione przez Plusa.

Została mi jeszcze do wyjaśnienia faktura za ostatni okres rozliczeniowy
          (kwestionuję wysokośc faktury).
          Z tą fakturą jest większy problem. Biling elektroniczny będzie dopiero widzialny
          na moim rachunku za dwie doby.
          W salonie też mi jutro nic nie powiedzą bo nie mają takich danych.
          Gdybym chciała wystąpic o papierowy biling to muszę składac taką dyspozycję na
          piśmie i to też potrwa kilka dni.
    • tapatik Re: Oszukańcze praktyki Plusa 31.12.09, 12:09
      To Plus sam z siebie nie przysyła bilingu? Trzeba po niego prosić?

Można do konsultanta zadzwonić za darmo z salonu Plusa - mają tam specjalny
      telefon, przy czym u mnie w okolicy jest tylko jeden taki. Reszta to punkty
      sprzedaży.
      • stef63 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 31.12.09, 16:24
        tapatik napisał:

> To Plus sam z siebie nie przysyła bilingu? Trzeba po niego prosić?
        >
        > Można do konsultanta zadzwonić za darmo z salonu Plusa - mają tam specjalny
        > telefon, przy czym u mnie w okolicy jest tylko jeden taki. Reszta to punkty
        > sprzedaży.

Mam 5 lat komórkę w Plusie i chyba przez ponad 4 lata dostawałam bilingi za
        darmo razem z fakturą. W tym roku Plus (nie pamiętam dokładnie w którym
        miesiącu) wprowadził opłatę 5 zł miesięcznie za biling. Więc zrezygnowałam z
        bilingu, bo wcześniej nigdy nie kwestionowałam wysokości faktury, a mój
        abonament wtedy wynosił 12,5 zł miesięcznie. Zawsze mam kontrolę nad tym ile
        dzwonię i jeżeli przegadam więcej to nie kwestionuję wysokości faktury.
        Tym razem też wiem ile przegadałam i dlatego kwestionowałam wysokośc faktury.

Dostałam już elektroniczny biling i chyba wiem dlaczego jest kwota do zapłaty
        dużo wyższa niż się spodziewałam.
        Biling dotyczy listopada, ja na wyższy abonament weszłam w grudniu i na bilingu
        za listopad jest już wyższy abonament za grudzień bo podobno płaci się abonament
        z góry, stąd większa kwota do zapłaty.
        Mam 5 lat komórkę w Plusie i nie wiedziałam, że za abonament płaci się z góry.
        Konsultant mi tego nie powiedział (dzwoniłam do niego trzy razy), powiedział mi
        tylko że nie ma jeszcze wglądu w moją fakturę. W salonie firmowym też wglądu w
        biling nie mają, i też mi nie powiedzieli, że za abonament płaci się z góry,
        odsyłali mnie do konsultanta.
        O abonamencie płatnym z góry dowiedziałam się od mojej koleżanki, która ma
        komórkę w Orange i w Orange tak jest, i chyba w Plusie też tak jest.

W Plusie zaczynałam od abonamentu za 55 zł, po kilku latach przeszłam na
        abonament za 12,5 zł, by po kilku miesiącach wrócic na abonament za 55 zł.
        Kiedy przechodziłam na niższy abonament to nie przypominam sobie aby Plus
        zwrócił mi różnicę wynikającą z przejścia na niższy abonament, przecież wtedy
        też z góry płaciłam za abonament. Muszę odszukac biling z tamtego okresu. Zajmę
        się tym w nowym roku (teraz nie mam czasu).
        • unaragazza 5 zl za biling? 01.01.10, 22:33
          Ja nie place nic za biling.
          • joankb Re: 5 zl za biling? 03.01.10, 12:26
            5 złotych za papierowy billing smile. Wprowadzone niedawno. Za darmo -
            elektroniczny. Tzn. dla mnie on nie jest elektroniczny, to tylko skan. Wolałabym
            już całkiem elektroniczny, pozwalający przeszukać rozmowy, znaleźć numery, pory
            rozmów itp. To przynajmniej do czegoś by się przydało.
            • krzysztofsf Re: 5 zl za biling? 03.01.10, 22:04
              joankb napisała:

> 5 złotych za papierowy billing smile. Wprowadzone niedawno. Za darmo -
              > elektroniczny. Tzn. dla mnie on nie jest elektroniczny, to tylko skan. Wolałaby
              > m
              > już całkiem elektroniczny, pozwalający przeszukać rozmowy, znaleźć numery, pory
              > rozmów itp. To przynajmniej do czegoś by się przydało.

Era tez namawia na "elektroniczny".
              Jak dotad sie nei skusilem, gdyz polego to na przegladaniu na swoim koncie
              klienta pdf-ow wystawionych faktur, tj opcji do ktorych mam dostep i bez tego.
              Poinformowalem konsultantke, ze chetnie, ale jesli beda wystawiona fakture
              przesylali na maila, gdzie bede mogl przejzec fa i billingi bez koniecznosci
              logowania do konta klienta Ery.
            • tapatik Re: 5 zl za biling? 10.01.10, 17:41
              joankb napisała:

> 5 złotych za papierowy billing smile. Wprowadzone niedawno. Za darmo -
              > elektroniczny. Tzn. dla mnie on nie jest elektroniczny, to tylko skan.
              > Wolałabym już całkiem elektroniczny, pozwalający przeszukać rozmowy,
              > znaleźć numery, pory rozmów itp. To przynajmniej do czegoś by się
              > przydało.

Wygląda na to, że są w takim razie klienci lepsi i gorsi, bo ja nic na ten temat
              nie wiem.
              • joankb Re: 5 zl za biling? 10.01.10, 18:21
                Tzn?
                Jeśli dostajesz papierowy - sprawdź na fakturze, kosztuje 5 zł.
                Jeśli nie dostajesz - ebok na stronie plusa i masz wgląd w elektroniczny.
                • tapatik Re: 5 zl za biling? 15.01.10, 19:56
                  Sprawdziłem. Jest za darmo.
                  Czy czasem nie jest tak, że operator ma obowiązek dostarczania bezpłatnego
                  bilingu ze względu na wymogi unijne?
                  Chyba TP SA ma obowiązek coś takiego dostarczać.
                  Inna sprawa, że nie dostarcza smile
    • maciundo Re: Oszukańcze praktyki Plusa 03.01.10, 00:16
      Nie taniej przejsc do mbank mobile i płacić 19gr za minute do wszystkich? Za
      55zł masz 290 minutsmile W Play Fresh 29gr ale za minuty przychodzace dostajesz
      gratis minuty + do kazdego doladowania są darmowe SMS. Pomiedzy Play a Mbank są
      jeszcze inne sieci (ggair, cerfur) ze stawkami 22, 25gr + bonusy. Karta to
      wolność i niskie koszty miesieczne.
      • stef63 Re: Do maciundo 03.01.10, 19:23
        maciundo napisał:

> Nie taniej przejsc do mbank mobile i płacić 19gr za minute do wszystkich? Za
        > 55zł masz 290 minutsmile W Play Fresh 29gr ale za minuty przychodzace dostajesz
        > gratis minuty + do kazdego doladowania są darmowe SMS. Pomiedzy Play a Mbank są
        > jeszcze inne sieci (ggair, cerfur) ze stawkami 22, 25gr + bonusy. Karta to
        > wolność i niskie koszty miesieczne.

Nie wiem czy abonament to taki zły interes.
        Owszem jak się przeliczy 55 zł na 90 minut do wszystkich to rzeczywiście żadna
        rewelacja, ale każdy operator dodaje dodatkowe gratisowe minuty do swojej sieci
        lub na stacjonarne. Operatora wybieramy najczęściej takiego gdzie mamy większośc
        rodziny i znajomych do których dzwonimy, no i liczy się zasięg oczywiście.

Ja mam dodatkowo gratis 500 minut miesięcznie (przez 18 miesięcy) na 5 wybranych
        numerów do Plusa i na stacjonarne. Te 5 wybranych numerów, to numery do których
        dzwonię najczęściej.
        W sumie mam 590 minut za 55 zł, co daje mi ponad 9 groszy za minutę.
        Do tego wzięłam fajny telefon za 1 zł.
        Mnie to wystarczy.
        90 minut wykorzystam, a tych dodatkowych 500 minut nie przegadam.
        • maciundo stef 09.01.10, 00:07
          Jak byś zlożył byś rezygnację + mówił ze odejdziesz dostał byś wiecej niż 90
          minut (reszta tak samo). Ta konkretna oferta nie jest zła ale pamietac trzeba o
          negocjacji plus o tym ze minuty poza abo to okolo 60gr. Oczywiście jesteś w
          www.5plusgsm.pl ?
    • sisi40 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 03.01.10, 02:16
      Spłacę telefon i uciekam z plusa czym prędzej!Roaming w plusie to prawdziwy
      skandal.Włącza się czasami sam,czasem nie(ostatnio mi się nie włączył i telefon
      za granicą przez 2 mies.nie działałsad.Tak samo z wyłączeniem.Rok temu przez
      miesiąc smsowałam i dzwoniłam wg taryfy roamingowej,a byłam w Polscesad.Uważam,że
      plus to najgorsza sieć w Polsce.
      • emitomi Re: Oszukańcze praktyki Plusa 04.01.10, 15:58
        Ja tez sie mam złe doświadczenie z ta firmą. przez 5 lat byłam ich klijentem co roku obietnica wymiany telefonu lub pakiet wiekszy darmowych minut. w koncu piatego roku pPani obiecała nam atrakcyjna oferte, poszlismy z mezem a Pani zaczeła nas przepraszam ale jednak nie ma super oferty. wypowiedzielismu umowe. Ozywiscie abonament za nastepny miesiac zapłaciłam. potem przyszła kosmiczna faktuwa do zapłaty, zrobilismy awanture, wiec wystawili korekte na niby koszty połaczen po okresie jak juz umowa została wypowiedziana. przez dwa lata meczyli na ciagłymi pismami od firm windykacyjnch, zrobiłam taka awanture i przez telefon i w punkcie az wszscy klijenci wyszli, ale dla spokoju zapłaciłam te pare groszy. ale nie chec miec wiecej z nimi nic do czynienia.
        • lutecja4 Re: Oszukańcze praktyki Plusa 10.01.10, 18:36
          mam telefon w Plusie już chyba 10lat, biling jest za darmo(na grudniowym
          rachunku na pewno nie było pozycji 5zł za biling-może to kwestia taryfy) a na
          jakość nie narzekam
          no i dodatkowo jest program 5Plus-za punkty uzbierane w programie mam walizkę i
          torbę Samsonite, brałam też kosmetyki i prenumeratę różnych pism
          połączenie z konsultantem jest płatne u każdego operatora
          każdy operator ma też swoje plusy i minusy
          ja jestem na tyle zadowolona, że nie szukam innego
          • joankb Re: Oszukańcze praktyki Plusa 10.01.10, 18:58
            Sprawdziłam z ciekawości - w taryfach syberyjskich (aktualne), wszystkich,
            "rachunek szczegółowy standardowy" kosztuje 5 zł. I takich informacji udziela
            też BOK.
            • roman-ka Re: Oszukańcze praktyki Plusa 13.01.10, 22:58
              Dziś dostałam fakturę i nigdzie nie mam naliczonej opłaty 5 zł za billing
              papierowy, pierwszy raz też słyszę o tej opłacie.
              • cornerek Re: Oszukańcze praktyki Plusa 15.01.10, 22:38
                Ta opłata nie występuje we wszystkich taryfach. A masz pełny biling
                razem z rachunkiem (numery+daty+godziny+czas połączeń) czy tylko
                skrócony biling z sumarycznymi danymi o połączeniach?
                • roman-ka Re: Oszukańcze praktyki Plusa 24.01.10, 22:32
                  Tak mam pełny billing, abonament 55 zl, mąż również ma abonament i do tego mamy
                  dwa tel w mix plusie, jestem w plusie od ponad 10 lat i nie zamienię go na inna
                  sieć, siostra z tata zmieniali sieci a i tak wrócili do plusa, jak dla mnie
                  najlepsza siec i najlepsze warunki na rynku.
    • janetat Re: Oszukańcze praktyki Plusa 21.01.10, 23:00
      mnie plus oszukał na tym, że warunkowałam pozostanie w plusie kontynuacja
      pakietu darmowe wieczory i weekendy-360 min za 10 zł brutto
      nie ukrywałam, że jeśli mój nr odejdzie z plusa to odejdą jeszcze dwa-podałam
      które, wszystkie w abonamencie, terminowo opłacane
      zaproponowano mi kontynuację pakietu darmowe wieczory i weekendy za 10 zł brutto
      na mc, ale w zmniejszonej ilości-do 270 minut, nową taryfę (syberyjska),
      dodatkowe 50 minut przez 18 mcy do abonamentu=90 minut mcznie i jednorazowo 200
      minut do wszystkich sieci
      ofertę uzgadniałam z pracownikiem pLusa z działu lojalnościowego dla klientów
      przez 2 mce było ok, a po dostaniu trzeciej fry mało nie padłam trupem! prawie
      150 zł zamiast 55-60 zł...
      sami mi anulowali pakiet darmowe wieczory i weekendy (mimo, że m.in. istniał na
      poprzednich fakturach) ....!
      kradzież w biały dzień! i jeszcze gość z plusa -a mają moją reklamację u siebie-
      mi "proponuje" dokupienie pakietu wieczory i weekendy za 10 zł brutto na 200 minut
      mówię mu ,że chyba ze mnie kpi bo przedłużając umowę miałam mieć pakiet 270
      minut za 10 zł a ten swoje-czy jestem zainteresowana dodatkowym pakietem na 200
      minut...!
      masakra
      czekam na pisemną odpowiedź
      powiedziałam, żeby sobie posłuchał rozmów z konsultantem, a ten - że nie
      wszytskie są nagrywane
      PLUS ma z plusem tylko tyle wspólnego ile znaczy znaczek w logo firmy bo inaczej
      o firmie która dokonuje na swoich wieloletnich klientach takiego rozboju nazwać
      nie można

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka