ofelia1982 12.01.11, 22:57 Znacie? Najlepiej Mokotów, Ursynów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semi-dolce Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 12.01.11, 23:08 Najtaniej wychodzi zamawianie w dozie i odbiór w wybranej przez ciebie ichniej aptece. Mozna zamawiac wszystko, łacznie z lekami na recepte - receptę dajesz wówczas aptekarzowi przy odbiorze. Odpowiedz Link
brattby Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 13.01.11, 10:54 DOZ wcale nie wychodzi najtaniej. Ja bardzo często sprawdzam ceny na DOZ, a potem idę do apteki stacjonarnej i okazuje się, że dany lek kosztuje 0,50, 1, 2 czasem nawet 3 zł mniej. Wszystko zależy od tego, jakie leki Cię interesują. Ja kupuję "stały" zestaw, tak więc mam obcykane gdzie-co-jak, ale to dotyczy tylko mnie i mojego zestawu. Tanie apteki na Mokotowie to: 1. miniapteka na Modzelewskiego za kościołem 2. apteka przy przychodni na Modzelewskiego zaraz przy Malczewskiego 3. Aptekarz Warszawski na Puławskiej niedaleko Parku Dreszera Część leków kupuję tu, część tu. kiedyś jeszcze Hibiskus na Malczewskiego, ale "moje" leki w ww. są obecnie tańsze. Najlepiej jak już masz receptę - podzwoń i popytaj. Ja np. kupuję Acard, często kupuję go w miniaptece - mają taką promocję, że np. w dniach 1-10 stycznia sprzedają Acard ważny do końca stycznia za 1 zł. Kupuję opakowanie, potem w lutym to samo. Ale mam blisko, no i chodzę do pobliskiej biblioteki. Odpowiedz Link
agnesta Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 13.01.11, 11:16 Sieć aptek Ziko. Jedna jest na Ursynowie przy KEN przy stacji metra Ursynów. Duże kolejki ale szybko idzie, bo obsługują trzy osoby. Odpowiedz Link
alina.de Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 13.01.11, 19:52 Też słyszałam o ZIKO.Zawsze jednak jest tak ,że dany lek może być tańszy w innej aptece. Ogólnie jednak tam są tanie leki. Odpowiedz Link
kwietniowka2011 Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 13.01.11, 21:40 najtańsza jaką znam jest przy przychodni na Soczi (Stegny), najlepiej tam chodzić po 19 lub w soboty jak dziadki nie chodzą do lekarzy Odpowiedz Link
green_lime Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 13.01.11, 22:53 Tanio było zawsze na Siennej - obok Intercontinentala. Mają tam zdaje się jakieś dotacje na leki. Zawsze, kiedy tam kupowałam, były kolejki emerytów z różnych dzielnic, którzy mówili, że warto przyjeżdżać, bo ceny są dobre. Tylko obsługa jest wyjątkowo zrelaksowana i powolna - ale coś za coś. Odpowiedz Link
annie_83 Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 14.01.11, 21:24 > Tanio było zawsze na Siennej - obok Intercontinentala. To chyba Śliska jest? Kojarzę tam aptekę ze "zrelaksowanym" personelem i faktycznie sporo emerytów się kręci. Minus jest taki, że nie można płacić kartą. Odpowiedz Link
hajota Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 14.01.11, 22:59 Tak, to Śliska, ale Sienna też jest niedaleko. Od niedawna można już płacić kartą. Kolejek szczególnie dużych nie zauważam, zwłaszcza w porównaniu z tanią apteką w Hali Mirowskiej. Odpowiedz Link
yoko0202 Stegny 14.01.11, 21:18 na dole w budynku przychodni rejonowej ul. Soczi - faktycznie najtaniej, ale naszykuj się na stanie w kilometrowej kolejce Odpowiedz Link
zuzka915 40zł na leki i kosmetyki 26.01.11, 11:21 Teraz jest fajna promocja na gruponie za 20zł można kupic kupon o wartosci 40zł na leki i kosmetyki w internetowej aptece domzdrowia www.groupon.pl/oferty/cala-polska/domzdrowia-calapolska/226475/.2cy5M3 jedynie nie ma lekow na recepte Odpowiedz Link
ajah Re: Tania apteka STACJONARNA w W-wie 20.09.11, 18:37 Znamy Al. Jerozolimskie 113/115 - centrum - dają wszystkim karty rabatowe ze zniżką 12% na wszystkie produkty, między innymi kosmetyki dobrych marek... Polecam. Teraz budynek, w którym mieści się ta apteka, jest w remoncie - ale apteka działa Pełna oferta apteki. Odpowiedz Link