duchess85 14.03.11, 11:47 gdzie kupujecie cienkie rajstopy, jakie i po ile? Interesuje mnie Warszawa i Internet, ewentualnie inne miasta z ciekawości Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariamiktoria Re: tanie rajstopy? 14.03.11, 15:58 Użyj wyszukiwarki forum.gazeta.pl/forum/w,20012,116633564,116633564,Trwale_tanie_rajstopy_jakie_.html?wv.x=1 Odpowiedz Link
hgps Re: tanie rajstopy? 01.10.17, 10:39 Ja Tobie z pewnością polecam tutaj : www.gatta.pl/pl/outlet/rajstopy/ Duży wybór, solidna marka i często na stronie dają promocje a i w internecie jak poszukasz możesz znaleźć kody promocyjne. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gochalodz Re: tanie rajstopy? 04.10.17, 10:24 Gatta nie ma takich rajstop, ale jakościowo są ok. Ja kupuję rajstopy w super samie i cenowo 2 do 4 zł. W Netto też kiedyś nabywałam takie ok 4zł. Z dobrych, a tańszych marek Gabriella, Knittex, Latek. Odpowiedz Link
kamarow69 Re: tanie rajstopy? 11.10.17, 16:18 Ja z rajstop kupuję właściwie tylko Calzedonii - takie czarne kryjące. Chyba 60 czy 80 DEN. Mogę się je nosić bardzo długo i nic się z nimi nie dzieje. W wyprzedażowych można kupić kilka opakowań i kosztują około 10 zł. Kupuję wtedy dla siebie i dla córki za jednym razem. Zamiast rajstop wolę pończochy samonośne (najczęściej Gatty): cieliste albo czarne (takie matowe wybieram). Nie wiem jak to się dzieje, ale pończoch w zasadzie nie niszczę, nie lecą mi w nich oczka, mogę ich używac wielokrotnie i jest ok. No chyba, że dopadnie mnie jakiś łaszący się psiak czy kot i podrze pazurkami Wtedy nawet te grubsze sa bez szans. Odpowiedz Link
ninakow Re: tanie rajstopy? 15.01.18, 21:18 Polecam Ci Gabriellę, możesz zamówić online, mają duży wybór, a jakościowo chyba najlepsze na jakie kiedykolwiek trafiłam. Odpowiedz Link
anapaa Re: tanie rajstopy? 16.01.18, 08:52 nie powiem za wiele o Warszawie i cenach, ale polecam wszelkie rynki i targi miejskie lub w mniejszych miejscowościach - zazwyczaj raz w tygodniu się odbywają i rajstopy są spoko w wielu wariantach, a ceny to od 8-15 zł. A ostatnio kupiłam w Biedronce za chyba 6 zł, a nie pamiętam marki - grafitowe i granatowe, świetnie się noszą, nie zaciagnęły się przy ubieraniu (często mi się to zdarza) i bardzo je lubię - pewnie bedę dalej kupować. Leżały na tych stoiskach dodatkowych, co się zmieniają tam produkty. Kikla razy miałam markowe, super drogie - od 80zł za sztukę i przeklinałam swoją głupote - ani to luksus, ani użyteczne ;/ Odpowiedz Link