madz_ik_k 09.01.12, 22:11 Posłuchajcie, mam trochę wolnych środków, co z nim zorbic - w ramach programu oszczędzanie? Żeby uniknąć głupich odpowiedzi np. daj mi , sama zasugeruje te, ktore mi sie nasuwają: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hugo43 Re: nadwyżki 09.01.12, 22:14 a jakie te nadwyzki?200 pln czy 20000 pln?dla kazdego "troche" co innego znaczy. Odpowiedz Link
madz_ik_k Re: nadwyżki 09.01.12, 22:20 Niewielkie, ale lokatę za nie założyć można. Właściwe weszłam w ich posiadanie przypadkiem, bo zostały po większym przelewie na urodziny. Odpowiedz Link
ophelia78 Re: nadwyżki 09.01.12, 22:18 Co to za nadwyżki? Ile? bo jak 200 zł to wydaj na ciuchy, humoir sobie poprawisz. A jak 200 tysi, to może raczej nie na ciuchy... Jakie masz plany przyszłościowe? wyprowadzić się od rodziców? zacząć żyć na własny rachunek? wyjść za mąż? założyć firmę? Nie można dać sensownej odpowiedzi na tak postawione pytanie, jeśli nie zna się "technicznych" szczegółów. Odpowiedz Link
madz_ik_k Re: nadwyżki 09.01.12, 22:21 ophelia78 napisała: > Jakie masz plany przyszłościowe? wyprowadzić się od rodziców? zacząć żyć na wła > sny rachunek? wyjść za mąż? założyć firmę? Nie mam planów. Najbardziej chce oszczędzać. Odpowiedz Link
aurinko Re: nadwyżki 10.01.12, 13:48 Ani lokata ani ubrania. Zainwestuj w swój rozwój. Odpowiedz Link
beatrix_75 Re: nadwyżki 10.01.12, 14:00 załozyłas , jak widzę kilka wątków , a kazdy nadaje sie do usunięcia , nudzi Ci się ? Odpowiedz Link
mal-foj Re: nadwyżki 10.01.12, 21:18 LOL. Miszcz Logiki jaśnie się objawił Jeżeli chcę oszczędzać, to co powinnam zrobić? Wydać, czy oszczędzać? Odpowiedz Link
ardiss1 Re: nadwyżki 10.01.12, 21:51 są wakaty na klaskanie u Rubika, albo można ciągnąć rzepę w Familiadzie, albo jeździć pociągiem w Teleekspresie. W najgorszym wypadku można założyć stragan na allegro. no co za jazda z Twoimi wątkami Odpowiedz Link
sparkley78 Re: nadwyżki 10.01.12, 22:22 Za część kup skarpety (,,ubranie"),resztę ulokuj w tych skarpetach (,,lokata") i dylemat z głowy Odpowiedz Link
madz_ik_k Re: nadwyżki 10.01.12, 23:26 sparkley78 napisała: > Za część kup skarpety (,,ubranie"),resztę ulokuj w tych skarpetach (,,lokata") > i dylemat z głowy Błyskotliwe, taki stary? a taki zaradny. Odpowiedz Link
ophelia78 Re: nadwyżki 11.01.12, 13:01 >Widze, ze w ogóle nie głosujecie A Ciebie to dziwi??? Madz_ik_k. zacznij czytać ze zrozumieniem... W znakomitej większości Twoich postów forumowicze jeżdżą po Tobie jak po łysej kobyle (bo inaczej się nie da, sama się podkładasz...), uważają za trolla i wysyłają do psychiatry... A Ty się jeszcze dziwisz. że w Twojej jakże profesjonalnej socjologicznej ankiecie nie ma odpowiedzi.... Odpowiedz Link
madz_ik_k Re: nadwyżki 11.01.12, 15:05 ophelia78 napisała: > >Widze, ze w ogóle nie głosujecie > > A Ciebie to dziwi??? > > Madz_ik_k. zacznij czytać ze zrozumieniem... W znakomitej większości Twoich pos > tów forumowicze jeżdżą po Tobie jak po łysej kobyle (bo inaczej się nie da, sam > a się podkładasz...), uważają za trolla i wysyłają do psychiatry... A Ty się je > szcze dziwisz. że w Twojej jakże profesjonalnej socjologicznej ankiecie nie ma > odpowiedzi.... > takie forum, jacy forumowicze.. Odpowiedz Link
ophelia78 Re: nadwyżki 12.01.12, 14:42 >takie forum, jacy forumowicze.. zauważ, że też na nim jesteś... Odpowiedz Link
aurinko Re: nadwyżki 12.01.12, 14:49 ophelia78 napisała: > >takie forum, jacy forumowicze.. > > zauważ, że też na nim jesteś... > Niestety jest... Odpowiedz Link
prog-eria Re: nadwyżki 12.01.12, 19:21 Ja ciesze, ze jest. aurinko napisała: > ophelia78 napisała: > > > >takie forum, jacy forumowicze.. > > > > zauważ, że też na nim jesteś... > > > > Niestety jest... Odpowiedz Link
aurinko Re: nadwyżki 12.01.12, 19:43 prog-eria napisała: > Ja ciesze, ze jest. ale co cieszysz? Odpowiedz Link
ophelia78 Re: nadwyżki 12.01.12, 21:11 Matko, klon Madz_ik_ka! Sądząc np. po tym poście forum.gazeta.pl/forum/w,20012,132323020,,i_nie_ma_ze_boli_.html?v=2 równie jałowym, co posty w/w Pani, oraz stylowych pogrubieniach poszczególnych słów (vide: wątek studniówkowy) zaczynam podejrzewać, że doszło do cudownego rozmnożenia Madz_ik_ka.... Odpowiedz Link
harrison_bergeron Re: nadwyżki 11.01.12, 09:50 Troll_ik_k - wydaj na psychologa, chyba ze dasz rade oszczedzic i dostac sie z nfz. (ale to moze potrwac, a czas dziala zdecydowanie na twoja niekorzysc) Odpowiedz Link
madz_ik_k Re: nadwyżki 11.01.12, 11:42 harrison_bergeron napisał: > Troll_ik_k - wydaj na psychologa, chyba ze dasz rade oszczedzic i dostac sie z > nfz. > (ale to moze potrwac, a czas dziala zdecydowanie na twoja niekorzysc) Poczucie humoru, rodem z szamba. Odpowiedz Link
hallodolly Re: nadwyżki 11.01.12, 11:54 Na psychologa za późno, lepszy bedzie psychiatra. Odpowiedz Link