krasnoludka 28.03.06, 13:11 czy ktoś mógłby napisać, jak cenowo wypada hala mirowska? czy możecie polecić tam jakieś stoiska, czy taniej jednak np. w lidlach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirabell25 Re: Warszawa - Hala Mirowska 28.03.06, 13:29 Oczyiście taniej w lidlach itp. ale zdrowiej napewno na Hali. Ja tam robię zakupy raz tygodniu, owoce, warzywa, mięso, wędliny i chleb. Jeżdże aż z Gocławia. Odpowiedz Link
tom_aszek Re: Warszawa - Hala Mirowska 07.04.06, 14:15 mirabell25 napisała: > zdrowiej napewno na Hali. Hala Mirowska? Chyba mowa o bazarku przy Hali Mirowskiej/Hali Gwardii?! Bo sama Hala M. to rozpaczliwy sklep z okresu 'Tych klientów nie obsługujemy' > zakupy raz tygodniu, owoce, warzywa, mięso, wędliny i chleb. Jeżdże aż z > Gocławia. Takich jak Ty jest więcej, i stąd ten tłok w tramwajach na JP2 Odpowiedz Link
koala500 Re: Warszawa - Hala Mirowska 07.04.06, 23:02 słyszałam że jest tam bardzo tania apteka Odpowiedz Link
tomekwarszawa Re: Warszawa - Hala Mirowska 11.04.06, 09:27 Wczoraj przechodziłem przez Halę; w apece rzeczywiście kolejka, co wskazuje na jej popularność. Ponieważ jednak mam 3 apteki bliżej domu, nie jeżdżę do tej w Hali Jesli chodzi o apteki w tamtym rejonie, to polecałbym raczej tę na Chłodnej 20 (uwaga: już nie jest 24-godzinna) Odpowiedz Link