ktw2007 23.10.07, 11:11 Sam sok mnie nie zachwycił , jest drogi 2,3 zł. /200 ml.Za to buteleczka jest super -zabieram sobie z domu sok do pracy .MAlutkie to , miesci sie nawet w damskiej torebce .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ameba1 Re: buteleczka DUO FRUO 24.10.07, 09:53 ja o tym samym pomyślałam pozdrówka ps. pomarańczowy jest pyyyycha!!!! Odpowiedz Link
martabg Re: buteleczka DUO FRUO 24.10.07, 15:18 Ja zabierałam do pracy mleko w buteleczce od Ramy śmietanopodobnej Odpowiedz Link
reni_78 Re: buteleczka DUO FRUO 24.10.07, 15:37 ja tak robię z butelkami po KubuśPlay, Jupik i innymi płuczę lub wyparzam /choć na początku topiłam, a nie wyparzałam/ potem wlewam soki z kartonów butelka zawsze z nami 'chodzi' i jest silnie skorelowana z obecnością dziecka... butelkę oczywiście co jakiś czas wymieniam na 'nową' Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: buteleczka DUO FRUO 24.10.07, 16:45 a nie lepiej kupić butelki z porządnego plastiku do wielokrotnego użytku ? ja nosze do pracy ludwik w opakowaniu po płynie do demakijażu Ziaja Odpowiedz Link
ktw2007 Re: buteleczka DUO FRUO 24.10.07, 18:37 " nie lepiej kupić butelki z porządnego plastiku do wielokrotnego użytku ? " > nie lepiej , bo takich maleńkich nie widziałm do tej pory ( 200 ml ) . po Kubusiu -play oraz po Tymbarku tez super , ale za duze . Dodam,że już nie wyparzam ( bo tez mi sie " topiły " )- tylko porządnie myję .Oczywiscie za jakis czas wymienię . Odpowiedz Link