sonix73 01.09.09, 14:08 nigdy jeszcze nie korzystałam, a ofertę mają dość atrakcyjną. jakie macie doświadczenia z tą marką? warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nina.t Re: domol-czy to dobra marka? 01.09.09, 14:27 jeżeli chodzi o sól do zmywarek to nie narzekam, nie widzę różnicy miedzy nią a innymi. Odpowiedz Link
kluska-2 Re: domol-czy to dobra marka? 01.09.09, 14:46 proszek do prania w małej paczce za 8.99 bardzo dobry i wydajny. podobnie płyn cytrynowy do wc Odpowiedz Link
ewagorak Re: domol-czy to dobra marka? 01.09.09, 15:35 1. Płyny do prania są Ok. Niebieski (do skóry wrażliwej) jest bardzo delikatny i dobrze pierze. Ale przy większych plamach nie obeszło się bez odplamiacza. Odniosłam wrażenie, że zielony płyn (normalny) o wiele lepiej pierze, tylko ma brzydki i intensywny zapach (jak dla mnie). 2. Płyn do płukania tkanin bardzo mi odpowiada (mam brzoskwiniowy). Zmiękcza tkaniny, ale ubrania nie pachną nim aż tak intensywnie jak np. Lenorem. Ale ja już tak mam, że nie lubię mocnych zapachów 3. Płyn do mycia naczyń dobrze myje, bardzo się pieni się. Tylko jest dość rzadki. Zdecydowanie lepszy jest płyn W5 z Lidla. Jeśli ktoś stosuje Fairy, to Domol mu do pięt nie dorównuje. 4. Płyn do czyszczenia łazienek (stosuję obecnie). Jakość jak na tę cenę jest dobra i tyle... Nie umywa się do Agenta z Biedronki. Odpowiedz Link
cafe_tee Re: domol-czy to dobra marka? 01.09.09, 17:17 do kibelka - tylko płyn Agent z Biedronki + kostki Agent - SUPER!nic im nie dorówna. kostki do zmywarek Domol prawie identyczne, jak kostki z Lidla W5, w "złotym" opakowaniu - wolę z Lidla. Płyn do naczyń wolę z Biedronki (jakby gęściejszy). Odpowiedz Link
monika3411 Domol 01.09.09, 17:21 Używam płynu do mycia szyb. Świetnie radzi sobie z szybami, lustrami, glazurą. Odświeżacz powietrza w aerozolu (na razie zużywam pierwsze opakowanie - zapach cytrynowy) jestem zadowlona. Kupiłam słynną magiczną gąbkę, ale nie wiem na czym ją wypróować, więc leży Moja mama używa płynu do mycia naczyń i chwali sobie. Odpowiedz Link
jolunia01 Re: domol-czy to dobra marka? 01.09.09, 18:03 Używałam: 1/chusteczek wyłapujących kolor - niezłe, znacznie tańsze niż dr. Beckmanna, ale wolę Beckmanna, 2/ pasty do prania (w tubie) - doskonale sprawdza się w trudniejszych warunkach turystycznych i całkiem nieźle pierze, 3/płyny do płukania - całkiem, całkiem. Odpowiedz Link
mirka_sm Re: domol-czy to dobra marka? 01.09.09, 21:23 zrazilam sie do domola okropnie, bo po uzyciu proszku moj maly dostal uczulenia (a normalnie nie ma zadnych problemow) i musialam wszystko jeszcze raz w jelpie wyprac- oszczednosc zadna plyn do wc slabo czyscil, a mleczko do czyszczenia jest gorsze niz cif. w zwiazku z tym z domola uzywam tylko chusteczek do czyszczenia i srodkow do zmywarek. Odpowiedz Link
larenata Re: domol-czy to dobra marka? 02.09.09, 08:11 U nas było odwrotnie: uczulenie po Jelpie, a wszystko w porządku po Domolu Ze 3 lata prałam w Domolu, teraz mogę znów prać w Arielu. Odpowiedz Link
belli.sima Re: domol-czy to dobra marka? 02.09.09, 08:22 a mnie proszek domol pozatykał rury odplywowe od pralki-kilka razy- musielismy rozkrecac rury -cale kawały zbitego proszku-i przestalam używac Odpowiedz Link
tezbaba proszek - nie 05.09.09, 13:51 belli.sima napisała: > a mnie proszek domol pozatykał rury odplywowe od pralki-kilka razy- > musielismy rozkrecac rury -cale kawały zbitego proszku-i >przestalam używac U mnie również nie rozpuszczał się w pojemniku, pozostawały zbite grudy. Nie wiem skąd ten zachwyt nad tą marką. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: domol-czy to dobra marka? 05.09.09, 19:59 Kupiłam magiczną gąbeczkę Domolu, dno kompletne, odradzam wszystkim kupno. Odpowiedz Link
chrisso Re: domol-czy to dobra marka? 23.09.09, 11:20 Miłe panie! Ja mam magiczną gałkę Jest lepsza i daje więcej radości Zapraszam na testy Odpowiedz Link
approksymacja Re: domol-czy to dobra marka? 23.09.09, 15:19 Ja używam kostek do zmywarki 7w1 (i tylko takich, te 3w1 się nie sprawdziły) oraz chusteczek do wycierania - z obydwu rzeczy jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
tinga1 Re: domol-czy to dobra marka? 23.09.09, 19:55 Ja używam głównie płynu do prania ręcznego - jestem zadowolona. Odpowiedz Link
aure11 Re: domol-czy to dobra marka? 24.09.09, 12:36 Domolu uzywam: 1. Proszek do prania - najlepszy jaki mialam, presil, ariel i vizir moga sie schowac. Lepiej dopiera i za opakowanie na 20 pran place 9,99 zl, czyli ok. 20 zl za 40 pran - to 1/3 mniej niz za w/w proszki. 2. Tabletki, plyn nablyszczajacy i sol do zmywarki - wszystko dziala jak trzeba, nic nie mam do zarzucenia. 3. Magiczna gabka - nie wiem co bym bez niej zrobila - dobrze zmywa dlugipis z mebli, mocniejsze malunki na scianach i inne zabrudzenia. Odpowiedz Link
mieszkowamama Re: domol-czy to dobra marka? 24.09.09, 13:50 Używam tabletek do zmywarki 7 in 1, kapitalne, nabłyszczacz też, sól, odświeżacz do zmywary też świetny. Ostatnio kupiłam płyn do naczyń, nie widzę różnicy między nim, a markowymi. Kostki do kibelka takie sobie, wręcz średnie, reszty nie próbowałam. Odpowiedz Link
kuchenna_ignorantka Re: domol-czy to dobra marka? 03.10.09, 14:11 Używam płynu do naczyń i jestem zadowolona. Rzeczywiście rzadki, ale mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link
sarling Re: domol-czy to dobra marka? 05.10.09, 19:40 Nie wyobrażam sobie czyszczenia domu (czyli blatow, podłogi, szafek, półek) tak na bieżąco bez mokrych chusteczek. Domole to u nas synonim chusteczek do czyszczenia. Odpowiedz Link
nikita2020 Re: domol-czy to dobra marka? 31.01.19, 14:08 znalazłam w domu buteleczkę w 1/2 wypełniona przezroczystym płynem. Napis na dole buteleczki: domol Raumerfrischer 01.2021 zitronen&limette - do czego może służyć? Odpowiedz Link