Gość: janusz409 IP: *.gdynia.mm.pl 16.01.10, 11:45 Proszę o poradę - namiary apartamentów - Istria. 2 rodziny po 3 osoby. Blisko morza, duży taras. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.grunwald.p Re: Istria - Apartamenty ? 19.01.10, 20:44 Witam!!! Mieszkam w Rovinju na Istrii od prawie 4 lat i mogę pomóc w znalezieniu apartamentów, a także przy zorganizowaniu calego pobytu. Proszę tylko o podanie terminu. Mój adres e-mail: a.grunwald.p@gmail.com Pozdrawiam, Agnieszka G. Petrović Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warmiak2 Re: Istria - Apartamenty ? IP: *.stat.gov.pl 20.01.10, 14:34 Można pojechać bez rezerwacji (zawsze tak jedziemy) i na przykład w Fażanie (7km od Puli) w w Agencji Turystycznej zapytać o noclegi i wybrać coś dla siebie. BN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Istria - Apartamenty ? IP: *.azylnet.com 22.01.10, 09:06 W zeszłym roku byłem w willi Bartol w Puli i polecam z czystym sumieniem. Bardzo czysto, przyjemni właściciele (rodzina Vukovic) no i przede wszystkim do morza dwa kroki. Ogłaszają się na wakacyjnywynajem.pl, oferta 1122. Zerknij, może Ci się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: badamczuk Re: Istria - Apartamenty ? IP: 212.160.111.* 20.03.10, 13:00 proszę o namiary do tego apartamentu... badamczuk@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Istria - Apartamenty ? IP: *.adsl.net.t-com.hr 24.01.10, 17:52 APARTAMENT PRZY PLAZY www.apartmanilina.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Istria - Apartamenty ? IP: 93.175.81.* 06.02.10, 19:47 Hej, my w zeszłym roku bylismy w Puli i bardzo nam sie podobało. Zerknij na www.podrozuj.net. My tam kupowalismy i jestesmy zadowoleni. fajne apartamenty i dobra cena. pozdrawiam, Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Istria - Apartamenty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 09:02 witam Fajna kwatera, mili właściciele, dobra lokalizacja i dobra cena :www.adrialin.pl/chorwacja-mieszkanie-wypoczynkowe-istria-rabac_10892.html Byliśmy tam dwa razy na tej samej kwaterze. Odpowiedz Link Zgłoś