Dodaj do ulubionych

Biuro Podróży OIS

15.08.10, 11:41
Czy był ktoś w tym lub zeszłym roku z tym biurem w Chorwacji , w Biogradzie lub Makarskiej ? Ja jadę z nimi 20 sierpnia do Biogradu. Wpłaciłem już całą kwotę i dopiero wtedy przeczytałem opinię , w większości zdecydowanie negatywną. Strach się bać po przeczytaniu większości opinii , ale są to opinie przede wszystkim z sylwestra na Słowacji w 2008 roku. Jeżeli ktoś był proszę o wrażenia z drogi i pobytu w Chorwacji z tym biurem. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: JN Re: Biuro Podróży OIS IP: 85.158.196.* 16.08.10, 15:18
      byłam z nimi na rejsie po Mazurach, nie było najgorzej, ale
      rewelacja to tez nie była. rejs sam w sobie jest dość specyficzny,
      ale mozna i to dobrze zorganizować, to kupić lepsze żarcie niż
      biedronka, lepsze piwo niz jakiś sikacz którego tak naprawde nikt
      nie chciał pić. Sternicy jacy byli zapewnieni tez pozostawiali
      często wiele do rzyczenie, mój np. patent zrobił rok wczesniej i
      dość słabo mu szło, do tego drugiego wieczora tak sie schlał, że
      cala łódke zarzygał... wiem, że z nimi juz nie pojade, podobnie na
      rejs z obca brygadą.
      pozdrawiam
      • Gość: JN Re: Biuro Podróży OIS IP: 85.158.196.* 16.08.10, 15:19
        sorki, widzę że wkradł sie błąd, życzenia :) oczywiście przez Ż a
        nie rz - az sie ze wstydu pale.....
    • Gość: Romek Re: Biuro Podróży OIS IP: 77.222.18.* 16.08.10, 15:35
      Hej,

to sie kolego wkopałeś po uszy. OIS to najgorsze biuro low-cost w polsce. Totalna dezorganizacja i fatalne warunki- tłumaczy to względnie niska cena. Jeśli jedziesz autokarem, to na 99% będzie miał kilkugodzinne opóźnienie już na samym starcie, przejeżdża on niemal całą polskę dookoła zanim wyjedzie i zbiera turystów z innych biur podróży. Przyzwyczaj się do gości w pokoju w postaci karaluchów;)

pozdr
      • markos28mr Re: Biuro Podróży OIS 17.08.10, 19:02
        To co nie przeżyję ?
      • markos28mr Re: Biuro Podróży OIS 17.08.10, 19:02
        To co nie przeżyję ?
        • Gość: Egzon8 Re: Biuro Podróży OIS IP: 77.222.18.* 17.08.10, 20:45
          jesli mozesz jeszcze zezygnowac, to rezygnuj, ja mialem zamowiony pol roku wczesniej wyjazd.
          1 słownie jeden dzien przed wyjazdem zadzwonila wielmozna pani ze wyjazd nie odbedzie sie z mojego miasta, a 250 kilometrow dalej i o godzinie 3:30 w nocy, oczywiscie koszt dojazdu zwrócą, za hotel juz nie.
          Koniec koncow czekałem od polnocy na dworcu w Poznaniu do godz. 9:30 poniewaz tyle opoznienia mial autokar.

o warunkach jakie napotkalismy na miejscu nie bede wspominal, bo do dzis mi sie podnosi cisnienie, podsumowujac- najgorszy urlop w zyciu spedzilem z biurem OIS.

wnioski pozostawiam tobie
          • Gość: gosc Re: Biuro Podróży OIS IP: 194.42.116.* 18.08.10, 12:37
            Organizacja rzeczywiście pozostawia wiele do życzenia, ale w rezultacie nie mam
            powodów do narzekań. W przeciwieństwie do obsługi w biurach (Warszawa, Łódź)
            pilot, rezydent i kierowcy pracują bez zarzutu. Przynajmniej Ci z którymi miałam
            do czynienia. Autokar 15.08 jechał z Biogradu do Łodzi 20 godzin.

pozdr
            J
          • Gość: Oszukana Re: Biuro Podróży OIS IP: 194.54.188.* 07.10.10, 19:40
            Czesc
            mi rowniez podnosi sie cisnienie, zostalismy oszukani przez OIS, stracilismy okolo 2 000 zl, skladalismy reklamacje i nie zwrocili, mam pytanie czy ktos na drodze sądowej wygral z nimi, czy odzyskal stracone pieniadze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka