Dodaj do ulubionych

Czarnogóra - pole namiotowe

IP: *.lanet.net.pl 25.08.10, 19:53
Na wakacje 2011 planujemy wybrać się do Czarnogóry pod namiot. Ma ktoś
może jakieś namiary na takie pole. Bardzo proszę o linki do stron www
jesli sa, ceny, opis miejscowości. Mamy małego syna więc zależy nam na
piaszczystej plaży, darmowej. Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: janneta Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: 109.228.118.* 27.08.10, 21:21
      szukaj kwater pomiedzy ulcinj a granica albanska wzdluz vielkiej plazy. ceny
      zaczynaja sie od 10 euro za pokoj z tego co slyszalem w ulcinj, sam wynajmuje
      teraz za 15 za pokoj dwojke + dziecko w samym centrum ulcinj. wiec dosc tanio.
      dojazd z centrum do plazy 80 eurocentow osoba. moge podac namiar na nocleg.
      pokoje spoko, lepsze niz kamping + lazienka w pokoju i balkon. Pozdrawiam.
      • Gość: jurekk Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 12:20
        Bardzo proszę o namiary na kwaterę. jugaz2000@interia.pl
        Poproszę też o info nt.wyposażenia kwatery czy np. jest jakiś aneks kuchenny itp.
        Jeszcze jedna bardzo ważna dla mnie informacja- podobno w tym roku dokuczają komary? Ja nie znoszę tego paskudztwa!
        Dziękuję.
        • nuova Re: Czarnogóra - pole namiotowe 02.09.10, 12:49
          Dokuczają, taki klimat :)
          • Gość: Agata Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.10, 16:10
            No właśnie . Przed wyjazdem naczytałam się o tych komarach. Zaopatrzyłam się w
            środki odstraszające (również te do gniazdek elektrycznych), a komarów nie było.
            Jeden ugryzł mego syna i to wszystko.
            Byłam w Ulcinj.
            • Gość: jurekk Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.10, 11:54
              Pytałem o komary w Czarnogórze w tym roku bo czytałem że jest ich dużo.
              Byłem mocno zdziwiony tymi info. ponieważ byłem w tym kraju, w różnych jego
              regionach , w 2003 roku i nie spotkałem tam nawet "śladu" komara.
              Jednak w tym roku jakaś odmiana?
              • Gość: Lukas Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: 78.155.41.* 03.09.10, 12:33
                W sierpniu trochę ich było,teraz praktycznie zero;)
                Jurku, posłałem Ci maila odnośniekwatery,pozdr
                • Gość: marcin Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: *.lanet.net.pl 06.09.10, 08:35
                  ciesze sie ze milo Wam sie pisze, ale z calym szacunkiem ,przeczytajcie temat watka
      • Gość: Robert Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: *.atol.com.pl 12.02.11, 09:36
        Proszę o podania ww. adresu. Też chciałbym wyjechać na wakacje z rodzinką dwie osoby dorosłe + trójka dzieci.

Robert
    • Gość: mops Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: 109.243.167.* 06.09.10, 11:49
      namiot szczerze odradzam.przy temperaturze ok.40 stopni a taka króluje w lipcu i sierpniu,i będziecie skazani na b.wczesne pobudki.słońce nie da wam żadnych szans na to aby się wyspać nie mówiąc o popołudniowej drzemce, którą niektórzy lubią sobie uciąć do tego warunki sanitarne mogą być różne. kwatera zdecydowanie lepsza.można za 10eu od osoby wynająć. jeśli jednak wolisz namiot to wiem, że jest pole tuż przed petrovacem jadąc od baru. cen nie znam.google;>co do piaszczystej plaży do coś pomiędzy piaskiem a żwirkiem jest w buljaricy. tam też chyba jest pole.
      • Gość: Bożena Re: Czarnogóra - pole namiotowe IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.10, 10:27
        bylam w Ulcinj w tym roku i tez polecalabym kwatere placilismy 25 e za 5-cio osobowa rodzine ap.z lazienka + wspolna kuchnia plaza darmowa jesli lezysz na kocu parasol mozesz miec swoj,ale komary niestety byly i to sporo(sierpien) pozdrawiam
        • ka122 Re: Czarnogóra - pole namiotowe 08.03.11, 10:26
          proszę o namiary na tą kwatere:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka