Gość: dorota IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.11, 11:01 Czy ktoś wybiera się na objazdówkę z Rainbow Tour "Między niebem , ziemią a wodą" 30 czerwca ? A może ktoś był na takiej i napisze o wrażeniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: objazdówka z rainbowtour 14.02.11, 12:22 Przejrzyj ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,201,66250974,,dalmatynska_eskapada.html?s=3&wv.x=2 Niby stary ale nuż coś wiedzy skapnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: objazdówka z rainbowtour IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.02.11, 12:09 Dzięki za wskazówki ; większość przeczytalam . Wybieram się jednak na wycieczkę samolotem 7+7 i mam tydzień objazdówki bez przerw na leniuchowanie . Interesują mnie hotele w jakich zazwyczaj się wycieczka na takiej trasie zatrzymuje i wszystkie praktyczne szczegóły , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: objazdówka z rainbowtour IP: *.centertel.pl 19.02.11, 20:47 byłem na wycieczce Zapach Wina i Lawendy , było wspaniale. wycieczka na którą ty jedziesz odbywała równolegle(różnica Albania). z tego co pamiętam to spotkaliśmy się w hotelu Niko koło Zadaru i Slovenskiej Plazy w Budvie. hotele na objeżdzie średniej klasy mające swoje lata ale czyste z dobrym wyżywienim . dużo lepsze niż na objazdówce Włoch. Odpowiedz Link Zgłoś