Gość: Maria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 22:57 Wybieram sie z rodzinką do Rogoznicy w drugiej połowie czerwca. Proszę o podpowiedź, co warto w okolicy zobaczyć. Jesli ktoś tam był proszę o opisanie samej miejscowości (plaże, ceny itp). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Wczasy w Rogoznicy IP: *.class144.petrotel.pl 05.05.04, 09:36 nic tam nie ma ciekawego i właściwie plaży brak.Na plaże możesz jeżdić do Primostenu/są dwie/.Zwiedzić możesz Szybenik,Trogir,Split, wodaspady Krka no i pospacerować w Primosten. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Wczasy w Rogoznicy IP: *.class144.petrotel.pl 05.05.04, 09:48 ale jeżeli jedziesz w czerwcu to w apartamentach możesz wybierać , osobiście polecam Primosten. Na długości ok. 1km nad masz apartament obok apartamentu. Ja z rodziną byłem w Marinie i te wszystke miejscowości odwiedziłem/MARINA - to też dobre miejsce na wczasy/.W Rogoznicy nawet w szczycie sezonu miejsca są wolne.Ceny są około 20- 30% większe niż u nas - jeżeli chodzi o żywnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murfatlar Re: Wczasy w Rogoznicy IP: *.nextnet.pl 05.05.04, 10:32 Rogoznica to największa marina (port jachtowy) w Chorwacji.Miejscowość może nie jest bardzo elegancka ,ale spokojniejsza i tańsza.Wolę ją od przeraklamowanego i zatłoczonego Primosten. Są sklepy, kawiarnie, restauracje, bankomat. Faktycznie brak jest typowego starego miasta. Z wyżej położonych miejsc ładne widoki.Warto przyjechać na typowy wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś