Gość: niezawodny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:46 Czy ktoś coś wie n/t forum na cro.pl, tzn. dlaczego nie działa. Mam nadzieję że to nie koniec tego sympatycznego miejsca... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a to ja Re: cro.pl - forum??? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 06.05.04, 21:26 Witaj, niezawodny! Też mi go brakuje. Boję się tylko,że na tym przymusowym i nieokreślonym czasowo "odwyku"... wyleczę się z sympatii do cro. Co jest powodem zawieszenia w nicości? Czyżby Jeckyll&Hyde czyli kolega ches? Acha! Jest jedna dobra strona tego smutnego od niedawna medalu - wreszcie przyjżałam się dokładniej INNYM WIADOMOŚCIOM na cro.pl Jeśli działa czat - to jutro jest piątek.... Jest szansa porozmawiać z resztą ferajny. Pozdrawiam serdecznie Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ches Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 22:00 jutro piątek ,będę ,,a to ja'' trochę pózniej ,ale będę ,może wpadnie też wtak i inni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ches Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 21:57 nie działa ,boś poszedł działać w Bułgarii i bez Ciebie padło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ches Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 22:09 już niedługo forum odżyje a z nim wiele samotnych istnień,zagubionych na różnych forum teraz ,ale postacie dostaną już tylko jedno życie związane z IP,żadnych sciemnień z nickami Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.lutynski Re: cro.pl - forum??? 07.05.04, 09:19 I mnie brakuje tamtego forum :((( Wszystkich pozdrawiam: Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: cro.pl - forum??? 07.05.04, 15:25 No to żeście mnie zmartwili... A ja miałam tyle pytań do Cromaniaków, bo niedługo wyjeżdżam i chciałam się poradzić... :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: cro.pl - forum??? IP: *.iig.pl / *.iig.pl 07.05.04, 16:58 Hej, hej, znajomi! Łącza na czacie dziś zostaną przepalone=) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezawodny Re: cro.pl - forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 17:06 O! Widzę że ferajna z cro trzyma się mocno! Miło Was znowu widzieć!. Też postaram się dziś zawitać na czata... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lastovo Re: cro.pl - forum??? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.05.04, 17:41 No właśnie, nie działa... a szkoda wielka. Pozdrawiam Krzysztof Bielawski www.lastovo.prv.pl - zapomniana wyspa Dalmacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: cro.pl - forum??? IP: *.devs.futuro.pl 07.05.04, 21:44 Dobro dosli. Jak dobrze spotkać znajomych z forum cro.pl. Też mam nadzieję, że przerwa w jego funkcjonowaniu jest chwilowa. Pozdrawiam wszystkich Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SNIPER Re: cro.pl - forum??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 21:57 Witam i ja. Cześć CroPLaki. Może kiedyś zacznie działać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lastovo Re: cro.pl - forum??? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.05.04, 11:30 MOże i przerwa jest chwilowa, ale forum już nie działa chyba ze dwa tygodnie.... Może podaliśmy za dużo namiarów na różne kwatery prywatne i właściciele komercyjnego jakby nie było portalu przykręcili kurek.... Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezawodny Re: cro.pl - forum??? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 22:26 Komercyjne forum? Zawsze myślałem że cro.pl to strona pasjonatów z komercyjnymi dodatkami. Ale może Lastowo masz rację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolek Re: cro.pl - forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:02 Witam tu, choć nie ukrywam, że wolałabym tam, ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi,co się ma...Przykre, że tak nagle zgasła nasza cropl- a ...Pozdrawiam wszystkich z nadzieją, że jeszcze się spotkamy na forum. Jolek. Odpowiedz Link Zgłoś
chesjowisz Re: cro.pl - forum??? 08.05.04, 23:11 macie teraz na cro stats4 ,jak pójdziecie tym śladem zobaczycie kto zgasił forum,zobaczcie czyje jest cro.pl w domenach i kto obsługuje to wszystko,resztę powidział wam ches Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ches Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.04, 23:22 w forach prywatnych jest moje forum w Polsce i swiecie ,zapraszam wszystkich na jakis czas forum-chesjowisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezawodny Re: cro.pl - forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 10:14 Ches, sorry ale nie skumałem co z tych statystyk wynika. Może jakaś podpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chesjowisz Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 20:17 ok. Wejdzicie na stronę www.high.radzionkow.net/ czy to dezavi? Odpowiedz Link Zgłoś
vc4r Cro4um - miejsce cro.pl-owców 10.05.04, 18:33 Miejsce tymczasowe ,taka etykieta zastępcza na czas gdyśmy "osieroceni" Cro4um - miejsce cro.pl-owców Odpowiedz Link Zgłoś
a_to_ja Cro.pl znowu działa! 11.05.04, 23:38 Nasze forum znowu działa!!! Byłam "tam" ok. 23:15 i się otworzyło! Pozdrawiam i do zobaczenia na cro.pl ! Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.lutynski Re: Cro.pl znowu działa! 12.05.04, 11:31 a_to_ja napisała: > Nasze forum znowu działa!!! > Byłam "tam" ok. 23:15 i się otworzyło! > Pozdrawiam i do zobaczenia na cro.pl ! > Dorota Niestety nie do konca poprawnie... Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
kama381 Re: Cro.pl znowu działa! 20.05.04, 19:52 DO DIABŁA!ZA NIC NIE MOGE OTWORZYC CRO.PL! CZY U WAS TAK SAMO! SMUTNO MI BEZ WAS!!!!!KAMA.CAŁUSKI I DO USŁYSZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezawodny Re: cro.pl - forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 13:30 Potwierdzam, forum już działa, choć z małymi problemami. Do zobaczenia z powrotem na www.cro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kama381 Re: cro.pl - forum??? 20.05.04, 19:56 JAK KTOS TU ZAJZY NIECH ODEZWIE SIE CO SIE DZIEJE!PA(ZA NIC CRO.PL NIE WCHODZI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chesjowisz Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.04, 21:03 masz pewnie zablokowane IP,skąd klikasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezawodny Re: cro.pl - forum??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 17:45 Ches co u Ciebie słychać? Nie ma cię na cro.pl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chesjowisz Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 21:09 tęsknicie za mną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chesjowisz Re: cro.pl - forum??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 22:33 byłem na cro,ale strasznie drętwe ,chyba nie pojadą do chorwacji, szkoda ,że tak potraktowaliście Danusię,zasługuje na lepszy los,ma taką smykałkę do pisania,ale to już zależy od was pokażę dzieciom Włochy ze skrawkiem Chorwacji-jaskinie itp,chorwacja jak myślę za 2 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: cro.pl - forum??? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.04, 18:23 Te jaskinie to chyba w SŁowenii?! Odpowiedz Link Zgłoś