Dodaj do ulubionych

Brela...z widokiem na góry

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:02
Ciężko było znaleźć coś wolnego na druga połowę sierpnia...na 50 wysłanych maili, odpowiedziało z 5 osób. Jest wolny apartament z widokiem na góry, warto ? Ktoś mieszkał z podobnym widokiem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Brela...z widokiem na góry IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 02.08.11, 22:42
      Wrocilismy z Breli 3 tyg temu. Apartament mial widok na morze i gory. Zaleznie z ktorej strony stolu na tarasie siedzielismy;) Widok na gory mnie osobiscie bardziej sie podobal. Do morza w linii prostej mielismy ok 200m, ale i tak nie byl to widok na plaze tylko 'morze'. Popros o fotke. Dla samej Breli i tamtejszych plaz napewno warto!
      • Gość: Max Re: Brela...z widokiem na góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 22:54
        Dzieki za info. Ten apartament też jest w odległości ok. 250m, więc pewnie same lustro wody tylko będzie :)
        • hepik1 Re: Brela...z widokiem na góry 03.08.11, 05:35
          Jak ludzie jadą do Zakopanego albo innej Białki Tatrzańskiej to sie zabijaja i dopłacają (o) za pokój z widokiem na góry.
          A ty to masz w cenie ;)
          Inna sprawa,że to może być taki chwyt marketingowy-nie można napisać"z widokiem na morze" to sie pisze "z widokiem na góry"
          Bo góry na tyle wysokie i blisko,że z wysuniętego tarasu czy balkonu te góry widać praktycznie zawsze.
          Lepiej dopytać czy oprócz tych gór nie widać czasem też Jadranki z odległości 10-20 m ;)
          • hepik1 Re: Brela...z widokiem na góry 03.08.11, 05:45
            Mając adres zawsze można sobie zlokalizować apartament:
            www.brela24.com/pl/mapa-brela/
            a bywalcy Breli dokladnie opiszą ,co będzie widać.Najczęściej,biorąc pod uwagę ciasną zabudowę są to sąsiednie budynki ;)
            • Gość: Max Re: Brela...z widokiem na góry IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.11, 11:04
              ulica Biokovska, druga dziesiątka, co o tym myślicie ? :)
              • hepik1 Re: Brela...z widokiem na góry 03.08.11, 14:31
                Na tej mapce:
                mappery.com/map-of/Brela-Tourist-Map
                kwadraty B16-C16
                Czyli jednak bliżej Jadranki niż morza.Ale ja bym tam nie panikował...
    • Gość: sebek Re: Brela...z widokiem na góry IP: *.pap.com.pl 03.08.11, 13:51

hej,
      zapodaj maila
      to wyślę Ci namiary na apartman w Breli na Put Luke - byłem tam rok temu, byłem tydzień temu i z całego serca polecam :)
      seba
      • Gość: Max Re: Brela...z widokiem na góry IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.11, 14:03
        jak cenowo, dajtek9@vp.pl ?
        • Gość: gość Re: Brela...z widokiem na góry IP: 79.139.97.* 03.08.11, 17:41
          spróbuj też tutaj - www.brela.com/mustapic
    • Gość: gość Re: Brela...z widokiem na góry IP: 79.139.97.* 03.08.11, 17:47
      albo mogę polecić apartament w Tribunj... wolny od 18.08
      • Gość: iwa.40@gazeta.pl Re: Brela...z widokiem na góry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 19:35
        Bardzo proszę o ten namiar na apartament w Breli.
        pozdrawiam serdecznie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka