Dodaj do ulubionych

Vodice opinie

05.08.11, 12:41
Witam serdecznie, wybieram się 29.08. na dwa tygodnie do Vodic (pierwszy raz) i mam
parę pytań byłbym wdzięczny za odpowiedz to tak jakie są ceny w tym miasteczku (czy 1000zł wystarczy na samo życie? czytaj jedzenie, rozrywki, oczywiście część jedzonka z polski) Ile kosztują wycieczki? i czy był ktoś może w www.bestofcroatia.de/index.php?si=apartment&id=1203#app jakie opinie? dzięki wielkie
Obserwuj wątek
    • Gość: Foxer Re: Vodice opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 13:57
      1000 zł na jedną osobę ?
      Jedzenie kupowane w sklepie i przygotowywane w apartamencie
      czy w planie jest jedzenie w knajpach ?
      Ceny w Lidlu:
      www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-673CD184-1E574866/lidl_hr/hs.xsl/6807.htm
      • d.koscielny Re: Vodice opinie 05.08.11, 15:15
        te 1000 zł to na osobę na jedzenie dokupowane i piffko :) weźmiemy też zapasy z Polski...
      • Gość: dellka Re: Vodice opinie IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 05.08.11, 15:16
        Byłam rok temu w Chorwacji na kilka dni w Vodicach, a później w dół, troszkę zobaczyć. Ogólnie Vodice są bardzo przyjemne ale jakoś wybitnie mnie nie zachwyciły (tak jak Splt czy Omis). A co do cen? Z roku na rok jest coraz drożej. My obstawiamy bardziej 1500zl na osobę. Lepiej mieć w zapasie kilka stówek.
        • d.koscielny Re: Vodice opinie 05.08.11, 15:54
          No pewnie, zapas będzie :) chciałam się orientacyjnie zapytać, a jak jechaliście tam? my wyruszamy z Kołobrzegu... i jeszcze mam jedno pytanie, jak wygląda przeliczenie PLN do KUN?
          • ernest31 Re: Vodice opinie 05.08.11, 20:30
            a ja mam pytanie - ile kun kosztuje obiad w restauracji bez "wypasania", ot taki normalny w restauracji z obrusem i bez obrusa
            wiem, wiem, że można za tyle i tyle ale mimo to jestem ciekaw, przecie jadacie od czasu do czasu nie tylko te "wypasione" prawie za nic ale i te takie sobie normalne .........
            • Gość: darek.59.pl Re: Vodice opinie IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 20:44
              Tak "na oko" od 50-100 kun na osobę i na pewno nie będzie to wypasiony posiłek. Oczywiście można też zjeść pizzę za 30-40 kun i popić colą za 12-15 kun.
              • Gość: Foxer Re: Vodice opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 21:11
                Jest przeważnie o 1/3 drożej niż w Polsce.
                Planując pobyt na 2 tygodnie najlepiej policzyć sobie, ile wydajemy w rodzinie na jedzenie i picie przez miesiąc i zabrać tyle samo pieniędzy do Chorwacji. Powinno starczyć,
                zakładając, że od czasu do czasu będziemy się stołować w knajpach.
            • wislok1 Re: Vodice opinie 05.08.11, 22:14
              Bez wypasania w Chorwacji i Słowenii
              zje się pizzę i popije colą lub piwem.
              Wyjdzie trochę drożej niż w Polsce.
              Np. w Izoli za wielką pizzę familijną płaci się około 50 zł.
              Napoje dla 4 osób to okoo 30 zł.
              Ale 100 metrów dalej piwo może być droższe o 30 procent.
              • wislok1 Re: Vodice opinie 05.08.11, 22:21
                Ściąga z cenami jedzenia w knajpie, nie sa to Vodice, ceny są raczej typowe, średnie:
                www.zelengaj-opatija.hr/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka