Dodaj do ulubionych

Szukam: okolice Splitu

05.08.11, 15:58
W tym roku nie miałem możliwości planować z wyprzedzeniem i dlatego teraz poszukuję na szybko namiarów na jakieś fajne miejsce w Dalmacji, najchętniej w promieniu ca. 100 km od Splitu - bo tych okolic akurat nie znam. Chodzi o 2+1 (dziecko 12 lat) w spokojnym miejscu blisko morza, a z dala od disco i deptaków z suwenirami. Mam zamiar tam przyjechać koło czwartku 11 sierpnia i być koło 10 dni. Zakwaterowanie chyba w max. 50 E / dobę powinno się zmieścić?
Obserwuj wątek
    • Gość: e-tam Slano i tylko Slano IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 16:25
      rjb napisał:
      ...w spokojnym miejscu blisko morza, a z dala od disco i deptaków z suwenirami.

Slano < zapraszamy

Pozdrawiamy
    • sztyrlic69 Re: Szukam: okolice Splitu 06.08.11, 22:03
      Witaj

Polecam miejscowość Stanici około 10 km za Omisiem w kierunku Dubrownika. Jeżeli jesteś zainteresowany kontakt na priva: sztyrlic69@o2.pl

Pozdrawiam
    • Gość: skubass Re: Szukam: okolice Splitu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 19:51
      cześc rjb
      mam takie same preferencje jak ty - cicho, spokojnie, targ rybny, grill
      na pewno możesz coś takiego polecić (najlepiej nie dalej niż do Splitu)
      ja byłem w zeszłym roku na Pagu w miejscowości Simuni - mała marina z częścią rybacką i bazarem, domów ok 50, 2 połowa sierpnia cena za apartament5 osobowy dla 3 osób 50 lub 60 E - wszystkie wygody z wi-fi i tv, kuchnią grillem w apartamencie - polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka