logix 27.08.11, 16:44 Witam Właśnie wróciłem z Czarnogóry. Większość czasu byłem w Durmitorze, ale zawitałem i nad morze. Z chęcią odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Wróciłem z Czarnogóry IP: 62.244.153.* 27.08.11, 21:47 Na tym forum jest festiwal obrzydzania Czarnogóry z jednym "artystą" w roli głównej. Jeśli masz jakieś negatywne opowieści - jesteś Gość! Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: Wróciłem z Czarnogóry 27.08.11, 22:46 Trochę przesadzasz. Nikt na forum nie kwestionował tego, że Czarnogóra jest pięknym krajem i że ma bardzo dużo zabytków, ładne góry, itd. Czepianie się dotyczy tylko poziomu usług turystycznych w niektórych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek.59.pl Re: Wróciłem z Czarnogóry IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.11, 08:20 Świetnie, że wróciłeś i bardzo dobrze, że czekasz ale po prostu najpierw napisz o wrażeniach z wakacji w Czarnogórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Wróciłem z Czarnogóry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.11, 10:17 Ja też wróciłam, byliśmy w Barze hotel Princess, oceniony przez biuro RT jako 4+, według mnie zasługuje na 3+, warunki bytowe ok, basen też, natomiast jedzenie mało różnorodne, nie zawsze starczało niektorych potraw jak się przyszło na posilki później, poza tym jak wyjeżdżalismy to okazało się że na moje nazwisko wystawiono rachunek na alkohol który w ogóle nie kupowalam i na nim sfałszowano mój podpis, piewrwszy raz to mnie spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś