Gość: aska IP: 195.136.95.* 17.08.01, 09:13 jakie ubezpieczenie turystyczne polecacie? jakie sa mniej więcej koszty na 2 tygodnie? czy ktoś korzystał z assistance zagranicznego (PZU) dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Qba_S Re: ubezpieczenie IP: 195.94.206.* 21.08.01, 19:53 Gość portalu: aska napisał(a): > jakie ubezpieczenie turystyczne polecacie? > jakie sa mniej więcej koszty na 2 tygodnie? > czy ktoś korzystał z assistance zagranicznego (PZU) > dzięki za info Ja ubezpieczyłem się w Alliansie - 2,2 DM za dzeń. W to wchodzi ubezpieczenie na życie, szpital i bagaż. Szczerze mówiąc nie znam szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: ubezpieczenie IP: *.edison.pk.edu.pl 30.08.01, 13:40 Absolutnie odradzam korzystanie z ubezpieczenia PZU Assistance na zagranice. To ubezpieczenie obsluguje zagraniczny przedstawiciel PZU (a moze i innych firm ubezpieczeniowych z Polski) ELVIA. Firma, ktora zostawila mnie i moja rodzine w Chorawcji bez pomocy. Prosze dokladnie czytac regulamin umowy. Choc w naszym przypadku, to i tak nie pomoglo. Odpowiedz Link Zgłoś