czarna9610 04.03.12, 19:04 Jak w temacie, czy ktoś korzystał z pośrednictwa tego biura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom94 Re: Atraveo opinie 23.04.12, 18:47 czy może cos wiadmo juz na temat firmy atraveo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maili Re: Atraveo opinie IP: *.root.com.pl 24.07.12, 17:25 no wlasnie nikt nie korzystal z atraveo? ja znalazłam troche w necie wypoweidzi na ich temat np. na tej stronie ale to troche jest dla mnie za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Atraveo opinie IP: *.petrus.pl 07.03.13, 21:14 Atraveo to nieodpowiedzialna firma. Bylismy na urlopie w hiszpani przez ta firme i okradli nas. Firma ma powiazania ze zlodziejami i wlamywaczami, ktorzy wlamuja sie do domkow letniskowych. Obserwuja pierw turyste i jak tylko wyjedzie gdzies zwiedzac okradaja. Masakra. Jesli nie chcesz byc okradziony to daruj sobie ta firme. Nieodpowiedzialna zero odszkodowania. Klient czy turysta sie dla tej firmy nie licza zostawili nas po kradZiezy bez niczego. Cos okropnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: Atraveo opinie IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.14, 00:35 Atraweo ma w ofercie cały świat -to wielki pośrednik negocjujacy cenę z danym biurem. Np RIMINI apartament 4 os/tydz w biurze włoskim 400 Euro w Atraweo przez internet 250 Euro. Oczywiście współpracują z dwoma złodziejami, którzy jadą za danym Cześkiem czy inną blondynką do Hiszpanii lub na Kanary, aby się obłowić. Potem na targu w Wenecji można tanio trafić używane slipy czy zegarek made in ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksrej Re: Atraveo opinie IP: *.pruszcz.mm.pl 04.04.16, 20:54 Witam ktoś korzystał z Araveo? Na tej stronie znalazłem trochę komentarzy na stronie wczasyna6.pl/atraveo Ktoś coś słyszał? Odpowiedz Link Zgłoś
iva31 Re: Atraveo opinie 16.04.16, 15:36 Korzystaliśmy z tego biura 3krotnie na terenie Europy.Zawsze wszystko perfekcyjnie. Dobry kontakt, dokumenty przesłane 2 tygodnie przed podróżą,jasne zasady płatności. Odpowiedz Link Zgłoś