kasiakrecik 22.06.04, 19:55 czy moze ktos z was sie wybiera???na jaki turnus????prosze o odpowiedzi!!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: biuro ARION-karlobag-oboz mlodziezowy IP: *.amsnet.pl / 83.16.153.* 22.06.04, 22:52 Kasiu, moja Kasia jedzie 8 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakrecik Re: biuro ARION-karlobag-oboz mlodziezowy 23.06.04, 12:11 fajnie ja tez jade na ten turnus!;)chcialam sie poprostu zorientowac bo jade sama i tak glupio troche bo nikogo nie znam!aa moze z karakowa???;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: biuro ARION-karlobag-oboz mlodziezowy IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 23.06.04, 12:24 Niestety, nie z Krakowa, z Wrocławia. Moja córka jedzie z koleżanką, bo sama też nie miała ochoty jechać. Internet może wszystko, już wcześniej można się trochę poznać. One kończą teraz gimnazjum, a Ty, ile masz lat? Jeśli oczywiście chcesz napisać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakrecik Re: biuro ARION-karlobag-oboz mlodziezowy 23.06.04, 22:53 nio w kazdym badz razie sie spotkamy!;)jestem rok od nich starsza!pozdrawiam!:D Odpowiedz Link Zgłoś