Dodaj do ulubionych

Opłata za apartament Chorwacji

IP: *.centertel.pl 09.06.12, 18:56
Interesuje mnie jakie macie doświadczenia z opłatą za pobyt.Czy płaciliście z góry za cały przewidywany pobyt w pierwszym dniu.Pytam gdyż jadę do Baska Voda za 5 dni w ciemno i gdy nie spodoba mi się to po pierwszej nocy zwijam manatki i przenoszę się gdzie indziej.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Opłata za apartament Chorwacji 09.06.12, 19:00
      My płacimy drugiego, trzeciego dnia. Bo nie chce nam się pamiętać o tym. Nigdy też nie zwijaliśmy manatek i nie przenosiliśmy się ;) Zawsze było zgodnie z opisem i zdjęciami.
      • Gość: jola Re: Opłata za apartament Chorwacji IP: *.tychy.vectranet.pl 09.06.12, 21:54
        Witaj
        Dobrze robisz jadąc w ciemno. Ja jeżdżę każdego roku bez rezerwacji w szczycie sezonu. Nigdy nie było źle, żeby zmieniać kwaterę. Zawsze płacimy z góry w pierwszym dniu. Ale jeśli zapowiesz, że zostajesz na kilka dni ewentualnie przedłużysz na pewno nie będzie problemu., Tym bardziej w czerwcu gdzie w hr są pustki. baw się dobrze, słonecznej pogody Chorwacja jest piękna.
        • Gość: tomilidzons Re: Opłata za apartament Chorwacji IP: *.centertel.pl 10.06.12, 17:21
          jola dziękuje pięknie za miłe słowa.
          wyjeżdżamy w sobotę najpierw Plitvickie jeziora
          potem Baska Voda lub bliskie okolice.Będę poszukiwał apartamentu
          z dużym tarasem i widokiem na morze nie musi byc nad samą wodą
          lepiej wyżej ładniejszy widok.Rezultaty opiszę.Pozdrawiam
    • hepik1 Re: Opłata za apartament Chorwacji 10.06.12, 17:33
      Płacisz z góry-nie martwisz sie tym,ze te kikaset euro musisz nosić przy sobie i zaprzatać głowę,że zgubisz czy ktoś cie okradnie.
      Oczywiście trzeba troche na spokojnie obejrzec apartament,okolicę itp
      Nigdy sie nie spotkałem z tym,żeby ktos na dzień dobry nachalnie domagał gotówki,co sie zdarza u nas ale to wynika raczej z przykrych doswiadczeń.
      Natomiast często jest sie proszonym o dowod (paszport) by dokonać obowiązku meldunkowego ,dosyc ściśle przestrzeganego.
      • Gość: dolmadakia Re: Opłata za apartament Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.12, 18:29
        Chce jeszcze dodać,że nam w zeszłym roku,gdy musieliśmy po 3-ech dniach się zabierac z powrotem /kłopoty rodzinne/ gospodarze oddali pieniądze za niewykorzystane dni i bardzo nam współczuli. Piękny gest! a podobno wcale nieczęsty.W tym roku jedziemy do nich znów /tym razem zrobiłam rezerwację/ z mocna nadzieją,że tym razem obejdzie się bez problemów:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka