Dodaj do ulubionych

Postoj w drodze do Chorwacji

IP: 156.17.253.* 25.06.04, 08:59
Jedziemy do Chorwacji autem, a ze droga jest dluga, to chcemy przespac noc w
Slowenii, w jakiejs kwaterze, czy czyms podobnym (niekoniecznie hotel). Czy
zna ktos takie miejsce, gdzie mozna przenocowac nie zbaczajac z trasy az tak
bardzo? Za pomoc dziekuje, a jak macie jeszcze inne sugestie, to ja bardzo
chetnie poczytam :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.c151.petrotel.pl 25.06.04, 09:31
      to zależy gdzie do Chorwacji jedżecie.
      • Gość: nana Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: 156.17.253.* 25.06.04, 10:00
        wyspa Pag
        • Gość: Kamil Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.class145.petrotel.pl 25.06.04, 12:42
          ale nie napisałaś z jakiego miasto.A to też jest ważne.Można nocować wyjeżdzając
          z Brna/ camping z domkami- BOBRAWA /, w Mikulowie, przespać się w samochodzie-
          na parkingu przy stacji benzynowej w Austri.Ja polecam nocleg w okolicach
          Postojnej-gdzie powinno zwiedzić się słynne jaskinie.
      • Gość: Stanley Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:20
        Nocleg w Ptuju.Zaraz na początku miasta przd mostem na Drawie w dzielnicy
        domków jednorodzinnych są ogłoszenia typu: sobe,free rooms, zimmer frei.Tutaj
        można znaleźć przyzwoitą kwaterę.
    • Gość: Barbara Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.icpnet.pl 25.06.04, 16:15
      My nocowalismy przy granicy czesko -austriackiej, we wsi Klentnice, 6 km od
      granicznego (slicznego zreszta) miasteczka Mikulova.Na pewno taniej niz w
      Sloweniii.
      • aseretka Re: Postoj w drodze do Chorwacji 26.06.04, 05:42
        Na pewno taniej. Ale w Postojnej warto sie zatrzymać chociażby tylko na
        zwiedzenie jaskini.
        • Gość: Teresija Sraka Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.dialsprint.net 26.06.04, 08:57
          Ludzie nie straszcie,w Slowenii tak samo jak gdziekolwiek przy trasie na
          Jadranska Magistrale wszedzie mozna znalezc nocleg za 10 euro od osoby.W
          plitvickich, okolicach Lublijany, Mariboru itp. Trzeba tylko patrzec gdzie
          pisze Noclegi,Sobe a czasem nawet wolne pokoje lub lozka.Przeciez jezdzi nas
          tam dziesiatki tysiecy.
          • Gość: Deo Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: 81.219.167.* 26.06.04, 11:43
            Konieczny nocleg w okolicach Postojnej no może nie tyle nocleg to na pewno
            obejrzenie jaskin w tym miasteczku !!!!!
        • Gość: teza Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.crowley.pl 26.06.04, 22:12
          Polecam Postojna Jame,noclegi na miejscu,tylko sie targujcie.
          • Gość: Hugo Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: 157.25.31.* 06.07.04, 12:06
            a w jakich cenach mozna w POstojnej znalezc jakies prywatne noclegi?
            2 pokojo 2 os bylyby potrzebne

dzieki za info
    • Gość: arko Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 15:32
      My spaliśmy w Słoweni 9 km zaraz za przejściem granicznym austriacko
      słoweńskim, omijasz wjazd na autostradę i nie potrzebne na nią wydatki. Noclegi
      tak jak piszą w tamtym roku 10 euro od osoby. Nocleg sprawdzony, po polsku
      można się dogadać. W tym roku też tam będziemy nocować.
      • Gość: Stanley Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:21
        My spaliśmy w miejscowości Ptuj.Piękne zabytkowe miasto, baseny termalne.Nocleg
        około10euro za osobę.
        • Gość: nana Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: 156.17.253.* 07.07.04, 15:02
          Dzieki za rady. Wybralismy Ptuj, bo na trasie. A czy moze przez przypadek macie
          konkretne namiary na te noclegi? :)
          Pozdrawiam
    • Gość: yem Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 00:51
      ja jadę w piątek do HRW , nocuję na węgrzech w pecsu , stamtąd przez bośnię do
      splitu ( chcę zobaczyć po drodze ) i stamtąd na peljesac
      • jackrys Re: Postoj w drodze do Chorwacji 07.07.04, 03:41
        Uwaga na Policję bo na trasie adriatyckiej potrafią łapać na radar nawet w nocy.
        Jechaliśmy do Dubrownika i dwa razy nas złapali na radar o godz.2 i po godz.4 w
        nocy.
        • Gość: nana Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: 156.17.253.* 07.07.04, 15:06
          Dzieki za ostrzezenie. Jestem niepocieszona, bo strasznie lapia w Czechach, w
          Austrii sa wysokie mandaty, w Chorwacji lapia nawet w nocy i jak tu sie
          wystarczajaco rozpedzic? :) Jeszcze nic nie slyszalam o radarach w Slowenii,
          moze tam mi sie uda :)
          Pozdrawiam
          • Gość: znak Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.c151.petrotel.pl 07.07.04, 19:02
            a ja widziałem taki napis dojechali brawurowo do tego miejsca!
            • Gość: nana Re: Postoj w drodze do Chorwacji IP: *.visp.energis.pl 07.07.04, 22:42
              Od razu brawurowo :P :)
          • bonifax Re: Postoj w drodze do Chorwacji 11.07.04, 13:29

> w
            > Austrii sa wysokie mandaty

Ale mozna płacic karta kredytową :)))

---------------------------------------
            Nas dwoje i ich troje. Czy to zboczenie?
            call now: bonifax@wywalto.tlen.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka