Dodaj do ulubionych

noclegi FAZANA

12.07.12, 10:04
Witam
Poszukuje noclegów w dla 7 osób ( 4 os. dorosłe i 3 dziedzi) Fazanie w terminie 31.07-10.08.2012. Proszę o jakieś namiary. Nie ide na łatwizne, przeglądaliśmy już wiele ofert ale niestety wszystkie zajęte.

z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: bet Re: noclegi FAZANA IP: *.adsl.net.t-com.hr 12.07.12, 22:38
      hej jestem tutaj www.chorwacja-wczasy.com.pl/apartamenty-irena-fazana.aspx do 21.07 potem nie wiem czy jest wolne. pisz bo fajne miejsce czśsciutko i milutko. apartament godny polecenia
      • Gość: ruda Re: noclegi FAZANA IP: *.foodcare.pl 13.07.12, 10:23
        pouszukaj w Peroju :-) 4 km dalej, a cisza i spokój (obawiam się jednak, że nasza ukochana villa oliva u Mariji zajęta będzie, choć ostatnio mieli w cenie rowery dla całej rodziny, nie sądze, by im standard spadł? i wiem, że basen wybudowali).
        • Gość: Amarula Re: noclegi FAZANA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.12, 15:26
          Cześć, właśnie wróciłam z Peroj z Villa Oliva - według mnie ta miejscówka to bajka. Basen wybudowali - cały obłożony białym kamieniem, wokół leżaki, parasole, gaj oliwny a do morza idzie się prywatna bramką przez sad. Przestrzegam jednak przed wykupowaniem pobytu przez biuro typu Novasol-przepłaciłam 100%
          • Gość: Liz_fc Re: noclegi FAZANA IP: *.cable.smsnet.pl 01.01.16, 14:32
            Też się zastanawiam nad pobytem tam :-) Gdzie najbliżej jest tam jakis sklep?
      • glazernik Re: noclegi FAZANA 13.07.12, 10:38
        bardzo dziękuje za odzew
      • 3gosia_77 Re: noclegi FAZANA 13.07.12, 11:23
        Ja również szukam noclegów w Chorwacji dla 5os. rodziny. Powiem szczerze, że jest problem.
        Jakby ktoś coś wiedział to proszę o odpowiedź.
        • Gość: gość Re: noclegi FAZANA IP: *.umt.tarnow.pl 27.07.12, 08:17
          A jak zarezerwować pobyt w tej Villi Oliva ? czy w poblizu jest plaża naturystów ? interesuje mnie wyjazd po 15 sierpnia na tydzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka