Dodaj do ulubionych

BOŚNIA I HERCEGOWINA !!!

IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 11:24
Wybieram się na wakacje do BoŚni i Hercegowiny a dokładnie do miejscowości
Neum ( hotel Zenit ) ,i mam kilka pytań ;
1) Jaka waluta tam obowiazuje ??
2)Czy mozna kupić jakiś dobry przewodnik po tym regionie ?
3)Temperatura wody i powietrza w lipcu ??
No i wogóle jak tam jest -moze ktoś tam już był?? I jaka jest ta delta
Neretfy??
Za pomoc dziekuje ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Igor Re: BOŚNIA I HERCEGOWINA !!! IP: *.telkab.pl 04.07.04, 17:52
      Witajcie . Temperatura w tym rejonie powietrza sięga 26/28 stopni , morze ok
      23stopni. Z doliny Neretwy którą przejeżdzałem trzy lata temu utkwił mi widok
      handlujących wzdłuż drogi. Dużo straganów z arbuzami , owocami i śliwowicą .
      Ja w drugiej połowie sierpnia wybieram się w te rejony i mam kolejne pytanie
      jadę przez Budapeszt Osijek Sarajevo czy na tej trasie [ale po przejechaniu
      granicy Węgierskiej] są kempingi i gdzie? czy na stacjach benzynowych można
      płacić kartami /Visa ,Maestro/. Czy ktoś korzystał na tej trasie z kwater
      prywatnych [noclegi] i ew. koszt noclegu .
      Dziękuję za info Pozdrawiam Igor
      • Gość: pola Re: BOŚNIA I HERCEGOWINA !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 21:27
        w wiekszosci miejsc przyjmuja karty, waluta:konwertybilna marka-staly kurs do
        euro,bodajze 2 marki=1 euro, jest duzo taniej niz w Chorwacji.
      • Gość: Marry Re: BOŚNIA I HERCEGOWINA !!! IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 23:16
        Dziękuje za odpowiedź;-)) Niestety ja w tym temacie jestem zielona i przykro mi
        ale na Twoje pytania niestety nie znam odpowiedzi. Ja wybieram sie na poczatku
        sierpnia i mam nadzieje że pogoda dopisze i bedzie można pobrykać !! Nie
        orientujecie sie jak wyglada tam sytuacja z dyskotekami ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka