iizaura 09.05.05, 19:54 tu zwracam się zarówno do Kobiet jak i do Mężczyzn (żeby nie było że kogoś dyskryminuję): Czy Wasz pierwszy raz był pierwszy też dla Waszego partnera? Ilu partnerów miał wtedy już za sobą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seksoholik Re: ile miał/a partnerów 09.05.05, 20:05 W jakim celu zadajesz te pytania? Pewnie chciałabyś napisać, że z ciekawości niestety ta odpowiedź jest już spalona, więc napisz coś innego. Interesuje mnie to bo prowadzę badania nad różnymi typami osobowości i cechami jakie można im przypisać. PS. To pytanie, w prawie takiej samej formie, było już zadane. Może warto czasem poszukać, a nie od razu zarzucać forum po stokroć tą samą tematyką? Odpowiedz Link Zgłoś
iizaura Re: ile miał/a partnerów 09.05.05, 20:31 oczywiscie ze z ciekawosci, ale nie tylko, poprostu zastanawiam sie co poradzic mojej przyjaciolce. jest jeszcze dziewica, ma chlopaka od pol roku, ale ma pewne obawy przed tym pierwszym razem, bo on juz od dawna nie jest prawiczkiem, mial niejedna partnerke. i ona sie obawia ze on bedzie ja porownywal z innymi. ja na szczescie nie mialam takiego problemu, bo z moim Misiem wspolnie odkrywalismy tajemnice sexu. PS przegladalam posty, ale nie da sie na raz wszystkiego przeczytac PS 2 uwazam ze przez neta nie da sie poznac czyjejs osobowosci pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholik Re: ile miał/a partnerów 09.05.05, 21:20 No i to jest właśnie właściwie postawiony problem. Jeżeli chłopak Twojej przyjaciółki będzie ją porównywał ze swoimi ex to znaczy, że ma umysł małego chłopczyka, który mówi: "a tata Jasia kupił mu to; ja też chcę". Taki facet nie jest wart więcej niż funt kłaków. Jeżeli Twoja przyjaciółka zna na tyle swojego chłopaka, że nie wie czego może się po nim spodziewać to stanowczo odradałbym jej tracenie z nim niewinności. Do takiej decyzji trzeba dojrzeć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iizaura Re: ile miał/a partnerów 13.05.05, 22:28 madrze prawisz... w koncu to pytanie z Twojej dziedziny;) ale to nie jest takie proste jak sie wydaje. bo 'nie jedna' to znaczy troche wiecej niz 2 czy 3... oczywiscie mu na niej bardzo zalezy i do niczego jej nie zmusza, to nie jest tak, ze za miesiac znajdzie sobie druga. tyle ze ona poprostu sie boi, co innego jak oboje dopiero sie ucza, a co innego jak on ma juz pewne doswiadczenie i porownanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anelka Re: ile miał/a partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:58 moj pierwszy raz byl z cudownym facetem, bylam jego druga partnerka. i chyba tak jest lepiej, jak przynajmniej jedno wie jak to sie robi w praktyce:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ile miał/a partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:35 pierwszy facet...nie wiem drugiego jestem 6 kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: ile miał/a partnerów 11.05.05, 19:40 > tak jest lepiej, jak przynajmniej jedno wie jak to sie robi w praktyce:))) Zgadzam się. Moja pierwsza kobitka miała 3 facetów przede mną co wcale nie znaczy że jest jakoś super doświadczona. No ale lepiej że wiedziała co i jak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Femina18 Re: ile miał/a partnerów IP: *.smstv.pl 10.05.05, 22:39 on mial wtedy 21 lat i byl prawiczkiema ja 17 i bylam dziewica...mamy siebie tylko dla siebie jzu od roku;] Odpowiedz Link Zgłoś
dardetka /hehehehe 10.05.05, 22:44 Jeśli chodzi o pierwszego partnera, to oboje byliśmy "dziewicami"... Ale byla jazda... A obecny mial przede mną 8 partnerek, a ja przed nim pięciu. <Mówie o partnerach seksualnych> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia Re: ile miał/a partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 19:34 bylam 8... Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: ile miał/a partnerów 11.05.05, 19:47 A tak szczerze to czy ma to jakieś znaczenie?? No chyba że jakiś napaleniec szuka dziewicy bo to akurat go podnieca:D. Dla mnie to osobiście bez znaczenia, noooo chyba że liczba lest naprawdę spora. Przyznam że obawiałbym sie o wierność takiej kobiety i nie dałoby mi to spokoju. Wracając do tematu - lepiej chyba jest jeśli 1 z partnerów wie "o co chodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
iizaura Re: ile miał/a partnerów 11.05.05, 19:49 pisalam juz czemu mnie to interesuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ju Re: ile miał/a partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 18:56 Dla mojego pierwszego i jedynego bylam takze pierwsza kobieta.I bardzo jestem z tego dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.M. Re: ile miał/a partnerów IP: *.smstv.pl 12.05.05, 19:22 jasne z ema znaczenie ilu ona miała partnerów.bo ja np.zadnej wyru..ej rury nie chce.sam zresztą jestem jeszcze prawiczkiem i mam 20 lat czekam na ta kobiete ktora bedzie warta tego pierwszego razu.nie musi zostac moaj zona ale musi miec w sobie cos co zapamietam do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gyug Re: ile miał/a partnerów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 21:10 oboje robilismy to po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś