Dodaj do ulubionych

Porec hotel Laguna Materada

16.07.04, 11:19
Wybieram się w sierpniu do miejscowości Porec do Hotelu Laguna Materada jeśli
ktoś był to proszę o opinie. Ina
Obserwuj wątek
    • Gość: fanka Re: Porec hotel Laguna Materada IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.07.04, 14:14
      czesc,byłam w Porecu 2 lata temu i bardzo milo wspominam. Nie pamietam jak
      nazywal sie moj hotel ale Laguna to nazwa calego zespolu hoteli jakies 2 km od
      centrum Poreca. Do samego Poreca mozna jechac samochodem lub pieszo (jezeli
      ktos lubi solidny spacer przed snem). Porec nie jest duzy ale bardzo urokliwy.
    • Gość: Bea22 Re: Porec hotel Laguna Materada IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 13.08.04, 23:40
      Ja tez jade do Laguny - we wrześniu.A jak tam będzie to chyba dopiero zobaczymy
      na miejscu. Wygląda obiecująco:).
      • ikrys Re: Porec hotel Laguna Materada 16.08.04, 18:26
        Właśnie wróciłam z Chorwacji i pobyt w tym hotelu uważam za bardzo udany.
        Warunki bardzo dobre , czyściutko , wymiana ręczników codziennie , pościeli co
        drugi dzień. Jedzenie pycha i bardzo duży wybór.Teren hotelu bardzo zadbany
        piękny ogród czysty basen z brodzikiem dla dzieci, place zabaw, niedaleko przy
        samym morzu fajna knajpka. W samym hotelu dobrze wyposażona siłownia (mąż w
        trakcie rehabilitacji) Wypoczeliśmy super i wszystkim polecam to miejsce .
        Naprawdę warto.
        Ina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka