Dodaj do ulubionych

Tanie pokoje dla 8 osob w Chorwacji

IP: *.nplay.net.pl 17.05.13, 18:04
Witam, wybieram sie ze znajomymi pod koniec sierpnia do Chorwacji na dwa tygodnie stad moja prosba, może macie jakies godne polecenia, tanie pokoje badz domki dla 8 osob w niedalekiej odleglosci od morza. Interesowaly by mnie najbardziej okolice Splitu badz Dubrownika aczkolwiek Kvarner tez moze byc. Dzieki i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: Chorwat Re: Tanie pokoje dla 8 osob w Chorwacji IP: *.adsl.net.t-com.hr 18.05.13, 22:32
      Wynajmuje pokoje w miescowosci Vodice nie daleko plazy...Ci ktorzy sie chca dowiedzieć czegos wiecej prosze pisać na mail: cro80@net.hr
    • Gość: urszula Re: Tanie pokoje dla 8 osob w Chorwacji IP: *.dsl.optinet.hr 19.05.13, 15:38
      mam kwatery na wyspie vir 20 km od zadaru ceny przystepne a we wrzesniu znizone
      • Gość: Kamil Re: Tanie pokoje dla 8 osob w Chorwacji IP: *.nplay.net.pl 19.05.13, 19:38
        Proszę o więcej informacji na maila kamils33@poczta.onet.pl
        dziękuje i pozdrawiam
      • Gość: Chorwat Re: Tanie pokoje dla 8 osob w Chorwacji IP: *.adsl.net.t-com.hr 19.05.13, 20:02
        We wrzesniu zdecydowanie taniej mozna znalesc apartamet a jeszcze cieplo i bajecznie.. :)
    • Gość: Dražen Re: Tanie pokoje dla 8 osob w Chorwacji IP: 213.147.118.* 29.05.13, 19:26
      Czesc, jesli jeszcze nic nie znalazles to podaje moj mail: drazen.jet@gmail.com
      posiadam apartamenty dla osmiu osob niedrogo w miejscowosci Seget Donji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka