Dodaj do ulubionych

Chorwacja Crikvenica

IP: *.brzesko212.tnp.pl 09.06.13, 00:15
Witam. Wybieramy się w drugiej połowie sierpnia rodziną 2+2 po raz pierwszy. Chętnie skorzystalibyśmy z jakiś sprawdzonych , tanich kwater. Może ktoś ma jakieś namiary. Fajnie byłoby znaleźć piaszczystą plaże. W razie czego podaję e-malia pute123@interia.pl.
Z góry dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Chorwacja Crikvenica IP: *.domtel.ptc.pl 10.06.13, 21:50
      podbijam, może jednak ktoś ma jakieś namiary na tanie noclegi
    • Gość: 123 Re: Chorwacja Crikvenica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.13, 14:07
      Witam, w Crikvenicy piaszczysta plaża jest płatna. Miejska jest żwirowa.
      • Gość: darek.59.pl Re: Chorwacja Crikvenica IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.13, 19:11
        Z tego co ja się orientuję, to w Crikvenicy nie ma piaszczystej plaży, chyba że tak samo oceniamy piasek i drobny żwirek. To jest sztucznie utworzona namiastka piasku.
        • Gość: koraa Re: Chorwacja Crikvenica IP: *.205.85.62.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.06.13, 10:19
          Byłam w Crikvenicy dwa lata temu ale z biurem Margotravel z Wrocławia. Także samych kwater nie mam jak polecić:) ale wyjazd zorganizowany był bardzo udany.
          Jeżeli chodzi o piaszczystą plażę to jest - sztucznie usypana, płatna, ale nie pamiętam ile. Jeżeli chodzi o piasek to ciężko to nazwać piaskiem - nie jest to piasek jak nad naszym morzem, ale nie są to kamienie...takie coś a'la piasek ;) Przy tej plaży jest cała infrastruktura - bary, toalety, sklepiki...... po którejś tam godzinie po południu, chyba 18 czy 19, plaża jest otwierana i można normalnie przejść sobie alejkami i wejść do baru. Ogólnie miejsce jest fajne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka